אז תיקח אותן לפח...ואז הכפפות יהיו שעירות
אז תיקח אותן לפח...ואז הכפפות יהיו שעירות
תנסו להדביק את החלק שבחוץ עם דבק חם ולשלוף את המפתח מהצילינדרהשבת נשבר לנו מפתח רב בריח בעומק המנעול.
עד שאנחנו מנסים למצוא דרך להוציא אותו, גילינו שבעצם אפשר לפתוח את הדלת עם חצי המפתח שנשאר לנו ביד.
פשוט החצי השבור שבפנים משלים לו את ההתאמה הנדרשת למנעול.
ואגב, מה אתם אומרים: יש טעם להזמין מנעולן שינסה לשלוף את השבר, או שרק המחיר של ביקור יעלה לנו כבר כמו כמה צילינדרים חדשים (להרכיב צילינדר אני יכול לבד).
יכול להיות שגם חצי מפתח אחר יצליח לפתוח את הדלת...השבת נשבר לנו מפתח רב בריח בעומק המנעול.
עד שאנחנו מנסים למצוא דרך להוציא אותו, גילינו שבעצם אפשר לפתוח את הדלת עם חצי המפתח שנשאר לנו ביד.
ואגב, מה אתם אומרים: יש טעם להזמין מנעולן שינסה לשלוף את השבר, או שרק המחיר של ביקור יעלה לנו כבר כמו כמה צילינדרים חדשים (להרכיב צילינדר אני יכול לבד).
תמיד סוקרנתי אם זה יעבוד, אבל ב"ה אף פעם לא נשבר לנו מפתח בפנים.פשוט החצי השבור שבפנים משלים לו את ההתאמה הנדרשת למנעול.
תוציא את הצילינדר ותדפוק אותו על השולחן. המפתח ייצא ככה עשה לי פעם פורץ מנעוליםהשבת נשבר לנו מפתח רב בריח בעומק המנעול.
שום הוא חריף.איך לקלף שיני שום בשנייה:
לקחת ראש שום שלם, לחתום לכולם את הקצה ביחד
לשים במיקרוגל ל 20-30 שניות
כשמוציאים הקליפות נשלפות בשנייה, ממש כיף!!
אמת שיותר קל לקלף כך -אך שימו לב שזה מוציא את החריפות.איך לקלף שיני שום בשנייה:
נכון, לא לכל המתכונים זה טוב. אבל אם שמים רק 20 שניות זה עדיין נשאר חריף, רק לא באותה רמה.אמת שיותר קל לקלף כך -אך שימו לב שזה מוציא את החריפות.
משחת שיניםטיפ לניקוי ברזים- סנט מוריץ.
יוצא מבריק כמו חדש!!!
עדיף על אבן זה יכול להשאיר סימנים על השולחןתוציא את הצילינדר ותדפוק אותו על השולחן. המפתח ייצא ככה עשה לי פעם פורץ מנעולים
עוד פטנט לקילוף שום-איך לקלף שיני שום בשנייה:
שואב אבק?ואגב, מה אתם אומרים: יש טעם להזמין מנעולן שינסה לשלוף את השבר, או שרק המחיר של ביקור יעלה לנו כבר כמו כמה צילינדרים חדשים (להרכיב צילינדר אני יכול לבד).
אם הארנק נגנב מבטלים את כל הכרטיסים גם בלי קוד אפשר לגנוב הרבה כסףאם הארנק נגנב ח"ו והגנב 'עולה' על מס' אחד, הוא עולה על הכל.
אני לא מאלהאם אתם מאלה שאומרים את המס' בקול (למוכר) / מקלידים אותו בפרהסיה (כשמעבירים אשראי בחנויות)
מה עם מסתיק? (גומי לעיסה) גם עובד?איך להוריד סיליקון שנדבק למכנסיים?
לרסס k-300 או כל חומר נגד יתושים וכדו'
ולשפשף עם סקוץ'
פטנט פלאים!
אגב מה מומלץ לסרבנית אכילה בת שנה?קונים גרבר לתינוקות? תמיד זורקים כי לא נגמר?
חבל על הכסף
רסק תפוחים טבעי בצנצנת-
אנחנו קונים את זה ב11 שח לצנצנת. מחיר סביר לגמרי
אפשר לערבב עם מעט שקדיה או דייסת קוואקר כדי שיהיה משביע יותר
לא נראה לי שיעזור.שואב אבק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: