החיפוש צריך לכלול יותר מ-3 אותיותניסיתי, אבל כתבתי WD בלי 40.
הרעיון הוא לדייק במילות המפתח.
תודה רבה.
החיפוש צריך לכלול יותר מ-3 אותיותניסיתי, אבל כתבתי WD בלי 40.
הרעיון הוא לדייק במילות המפתח.
תודה רבה.
לוקחים כמה פרוסות סלמון שאת צריכה הניחה על נייר אפיה מתבלת במלח ופלפל שחור(אני משתמשת עם צ'ילי גרוס כי הפלפל שחור גורם צרבת לבעלי) מקפלים את הנייר אפיה שהסלמון יהיה מכוסה (עם זה הרבה פרוסות מחלקת לשתיים) מניכים את הנייר אפיה על נייר עיתון ומקפלים ואחר כך עם נייר כסף את הנייר כסף אני עושה פעמיים מניחה על הלהבה הכי גדולה בגז מדליקה ברגע שיוצא עשן מנמיכה על אש קטנה במשך 10 דקות אחר כך מעבירה לתנור על 180 לחצי שעהאפשר להרחיב על זה?
מה ואיך עושים עישון דגים בתוך עיתון בצורה טעימה?
אני אישית פותח את המכסה לרבע ושם הפוך בכיורפתחתם קופסת טונה?
איפה נשפוך את השמן?
נניח חתיכה 1 או 2 נייר סופג בכוס ח"פ,
את השמן נרוקן לשם ואת הכוס לפח.
לא בטוח שזה בטוח.אני אישית פותח את המכסה לרבע ושם הפוך בכיור
לדעתי זה מספיק.
באותה מידה שאם תשאל בינה מלאכותית מה הגובה של קועדום מצוי פתאום תקבל מידע?כשאתה נמצא בחנות ומחפש מוצר/בגד מסויים ולא מוצא
אם תשאל את העובד אם יש לך את המוצר,הוא יגיד לך אין
אם תשאל את אותו עובד איפה נמצא המוצר פתאום תראה אותו מחפש לך/מכוון אותך איפה זה.
או שיגיד לך שאם זה לא שם, אז אין.אם תשאל את אותו עובד איפה נמצא המוצר פתאום תראה אותו מחפש לך/מכוון אותך איפה זה.
ומה קורה ב3 אצבעות?גלילה של דפים ע"י שימוש ב2 אצבעות על המשטח של העכבר
בבקשה.אם תשאל בינה מלאכותית מה הגובה של קועדום מצוי
עשיתי גוגל, מסתבר שהשם המדעי שהוא נתן נכון וקיים, רק שלא קוראים לזה בעברית קועדום....ChatGPT
הקועדום המצוי (Sarcopoterium spinosum), שיח קוצני ממשפחת הוורדיים, בדרך כלל מגיע לגובה של 30 עד 80 ס"מ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: