רק אני מבשלת הכל על הכי גבוה ?בעניין הנ"ל
אצלי יש בעיה הפוכה עוצמת האש חזקה מדי (גם על הכי נמוך) למי יש רעיון איך לטפל בזה
שכוייח. לא הכרתי את 2' ו3'.כמה טיפים לקיצורים במחשב
1. במחשב נייד עמידה עם 2 אצבעות על העכבר ואפשר לגלול ככה ביתר קלות.
2. לחיצה על כפתור חלונות+ חץ תסדר כרטיסיות בחצי עמוד וחצי עמוד.
3. רוצים אימוגי מסויים ולא מוצאים... לחיצה על חלונות + ף או ץ וניתן לכתוב את האימוגי שרוצים..
עם 3 אצבעות כלפי מטה, ואתם על שולחן העבודהבמחשב נייד עמידה עם 2 אצבעות על העכבר ואפשר לגלול ככה ביתר קלות.
יוהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. אני בהלם, הייתי בטוח שאני יודע הכל. פינקתם.עם 3 אצבעות כלפי מטה, ואתם על שולחן העבודה
כעת תחזיק חזק..יוהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. אני בהלם, הייתי בטוח שאני יודע הכל. פינקתם.
רק אני מבשלת הכל על הכי גבוה ?
ויוצא פחם!
בטוח?כעת תחזיק חזק..
עם 4 אצבעות אתה מנמיך את הווליום
הגלילה הפסיקה לעבוד לי ורק בזכותך חזרה!!!כמה טיפים לקיצורים במחשב
1. במחשב נייד עמידה עם 2 אצבעות על העכבר ואפשר לגלול ככה ביתר קלות.
2. לחיצה על כפתור חלונות+ חץ תסדר כרטיסיות בחצי עמוד וחצי עמוד.
3. רוצים אימוגי מסויים ולא מוצאים... לחיצה על חלונות + ף או ץ וניתן לכתוב את האימוגי שרוצים..
או ללחוץ בצד שמאל למטה, בפינת המסך.עם 3 אצבעות כלפי מטה, ואתם על שולחן העבודה
ועכשיו לראשונה ראיתי שגם מחזיר...או ללחוץ בצד שמאל למטה, בפינת המסך.
תקף גם לנייחים.
מה עושים ?1. במחשב נייד עמידה עם 2 אצבעות על העכבר ואפשר לגלול ככה ביתר קלות.
תלוי בהגדרות של מערכת הפעלה. תנסו ליכנס בהגדרות 'לוח מגע'.מה עושים ?
לא עובד לי...
איך נכנסים? מלקקים את העכבר?תלוי בהגדרות של מערכת הפעלה. תנסו ליכנס בהגדרות 'לוח מגע'.
מה עושים ?
לא עובד לי...
זה אדיר. עבד לי מצוייןיותר פשוט ופותח פי אלף טוב, שפריץ אחד של סנט מוריץ לתוך החור, ממיס כל מה שיש שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: