דרוש מידע דברים פשוטים שלא ידעתי

Tuki

משתמש פעיל
אולי מישהו מתנדב לפתוח אשכול, ובו כל הטיפים שבאשכול זה, בלי כל התגובות והרב-שיח

תודה על ההזמנה.
אני כבר מזמן רציתי להציע להנהלת הפורום, שכל תגובה לתגובה מסויימת תהיה בלשונית נפרדת מתחת התגובה ההיא, כך שהשרשור הכללי ישמור על מטרתו, ומי שרוצה - יוכל בכבוד להמשיך לפטפט (ולהזמין אותי להתנדבויות)
צודק 100 אחוז.....
אולי יש מישהו פה שיש לו המון זמן פנוי ויוכל לקבץ את כל הרעיונות שפה... אפילו בוורד.....

בר שישא

משתמש רשום
בס"ד
כיון שאני חדש כאן (החשבון לא מהיום, אבל לא הייתי פעיל בו), אני זקוק למעט הדרכה.
איך עונים ישירות, למי שכתב לי תגובה? לא מצאתי לשונית כזאת בחלון של הכותב (יש רק: תודה, ציטוט, צטט הודעה). יש כאלה שאני רוצה לענות להם ישירות (כשגם בזה יש שתי אופציות - או שכל אחד יוכל לראות את התגובה או שרק הכותב יראה), וכאמור לא מוצא את הדרך.
בינתיים אענה כאן בתגובה אחת, לכלל המגיבים. ראשית תודה למקבלים ולפותחים את דלתם בנפש חפצה (לא שזה עולה כסף למישהו, אבל יש כאלה שכל שיתוף פעולה קשה להם). קיבלתי בתודה את דברי פותח האשכול הזה, שרואה בשיתוף הפעולה מנוף ושידרוג לטובת כולם, ובלשונו "פוטנציאל עצום של עזרה הדדית". קראתי גם בשמחה, אישור רשמי לבקשתי, החתום ע"י ניהול האתר, חיים דיקמן והכלבויניק (מי זה?).
לגבי מי שאמר, שכאן הכל מהיר ומיידי יותר, זה נכון, אצלי זה מדור חד שבועי וכאן זה און ליין כל השבוע. אבל לא אמנע מלומר לכם את דעתי, שיש דברים שנכתבים כאן בקיצור נמרץ ובאופן שלא כולם יכולים להנות ולהפיק תועלת. במדור שלי - למי שמכיר - אני מרחיב ומפרט, עד שהכל יוצא מובן ובר יישום לכולם.
לא אמנע מלומר לסיום, שיש כאלו שמגיבים בסגנון 'חפרני'. סגנון זה יכול לגדוע את כל שיתוף הפעולה, בעודו באיבו. אין צורך לערוך כל ניתוח לעיני מצלמות, גם אם בכולנו יש את "הילד הקטן" שרץ למקום בו הוא שומע סירנה ומשרבב את צוארו להיטיב לראות.

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
בס"ד
איך עונים ישירות, למי שכתב לי תגובה? לא מצאתי לשונית כזאת בחלון של הכותב (יש רק: תודה, ציטוט, צטט הודעה). יש כאלה שאני רוצה לענות להם ישירות (כשגם בזה יש שתי אופציות - או שכל אחד יוכל לראות את התגובה או שרק הכותב יראה), וכאמור לא מוצא את הדרך.
תגובה שכולם יכולים לראות - צטט הודעה.
תגובה שרק אחד יכול לראות - אין לך אפשרות, זה רק למנויים בתשלום.

גינדי

משתמש מקצוען
בס"ד
בינתיים אענה כאן בתגובה אחת, לכלל המגיבים. ראשית תודה למקבלים ולפותחים את דלתם בנפש חפצה (לא שזה עולה כסף למישהו, אבל יש כאלה שכל שיתוף פעולה קשה להם). קיבלתי בתודה את דברי פותח האשכול הזה, שרואה בשיתוף הפעולה מנוף ושידרוג לטובת כולם, ובלשונו "פוטנציאל עצום של עזרה הדדית". קראתי גם בשמחה, אישור רשמי לבקשתי, החתום ע"י ניהול האתר, חיים דיקמן והכלבויניק (מי זה?).
לגבי מי שאמר, שכאן הכל מהיר ומיידי יותר, זה נכון, אצלי זה מדור חד שבועי וכאן זה און ליין כל השבוע. אבל לא אמנע מלומר לכם את דעתי, שיש דברים שנכתבים כאן בקיצור נמרץ ובאופן שלא כולם יכולים להנות ולהפיק תועלת. במדור שלי - למי שמכיר - אני מרחיב ומפרט, עד שהכל יוצא מובן ובר יישום לכולם.
לא אמנע מלומר לסיום, שיש כאלו שמגיבים בסגנון 'חפרני'. סגנון זה יכול לגדוע את כל שיתוף הפעולה, בעודו באיבו. אין צורך לערוך כל ניתוח לעיני מצלמות, גם אם בכולנו יש את "הילד הקטן" שרץ למקום בו הוא שומע סירנה ומשרבב את צוארו להיטיב לראות.
רק מנוי פרימיום יכול לשלוח הודעה אישית
אם ברצונכם לענות תשובה תוכלו לצטט את ההודעה והניק יראה זאת אצלו בהתראות.
תוכלו גם לתייג משתמש ע"י שטרודל (shift 2) + שם המשתמש והוא יראה זאת .

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בס"ד
ציטוט
אוסף את ההודעה
ובתיבת כתיבת הודעה יש מקש טען ציטוטים נבחרים

צטט הודעה
מקפיץ את הציטוט לתיבת כתיבת הודעה במיידי

את ההודעות כולם יכולים לראות

הודעה אישית שרק הנמענים עליה יכולים לראות יש רק למנויי פרימיום
מנוי פרימיום יכול לשלוח הודעה אישית לכל ניק
והניק יכול להגיב לו באישי גם אם אין לו פרימיום

בינתיים אענה כאן בתגובה אחת, לכלל המגיבים. ראשית תודה למקבלים ולפותחים את דלתם בנפש חפצה (לא שזה עולה כסף למישהו, אבל יש כאלה שכל שיתוף פעולה קשה להם). קיבלתי בתודה את דברי פותח האשכול הזה, שרואה בשיתוף הפעולה מנוף ושידרוג לטובת כולם, ובלשונו "פוטנציאל עצום של עזרה הדדית".

קראתי גם בשמחה, אישור רשמי לבקשתי, החתום ע"י ניהול האתר, חיים דיקמן והכלבויניק (מי זה?).
זה היה שאלה
ולא אישור
ניהול האתר כשמו כן הוא
חיים דיקמן - 'מנכ"ל פרוג'
הכלבויניק - ממנהלי 'פורום איש את רעהו'

לגבי מי שאמר, שכאן הכל מהיר ומיידי יותר, זה נכון, אצלי זה מדור חד שבועי וכאן זה און ליין כל השבוע. אבל לא אמנע מלומר לכם את דעתי, שיש דברים שנכתבים כאן בקיצור נמרץ ובאופן שלא כולם יכולים להנות ולהפיק תועלת.
לכן אם הם רוצים הבהרות הם יכולים לשאול
אם לא תשאל איך תדע? :rolleyes:;):p
במדור שלי - למי שמכיר - אני מרחיב ומפרט, עד שהכל יוצא מובן ובר יישום לכולם.
כל מקום והמעלות שלו

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אם העליתי רעיונות טובים לפה - אפשר לקחת אותם בשמחה - אבל עם קרדיט.

לגבי ציטוטים: אם רוצים לענות למישהו על משהו אבל התגובה עדיין ארוכה או שיש תגובות נוספות ולא רוצים לאבד את הרצף - צריך לאסוף את התגובות ל'מחסן' וכשמגיעים להגיב - להוציא אותם משם.
איך עושים את זה? @אם לא תשאל איך תדע הסביר חלקית; כשרוצים לצטט תגובה שלמה - לוחצים על "ציטוט+". אבל אם רוצים חלק מתגובה? מדגישים אותה. ההדגשה 'מקפיצה' חלונית ובה אפשרות של ציטוט+ (למחסן הציטוטים) וציטוט הודעה - להקפצה מיידית לחלון התגובות.

מעבר לכך - יש אופציות נסתרות:
בחלונית התגובה יש פעמיים שלוש נקודות לאורך, שמרמז על המשכיות של הפקודות. (למה פעמיים? באמת פאשלה מוזרה! @ניהול האתר, אפשר להעביר לפיתוח ולעיצוב הUX של האתר?)

בהרחבה הימנית:
ניתן לשלוט על צבע האותיות, כמה אופציות עיצוביות פשוטות, אפשר להכניס חלונית של קוד לתיבה (קשור בעיקר לפורום תכנות, למשל) והעיקר - אינליין ספוילר - הכתב המטושטש הזה. האייקון שלו נראה כמו מסיכה שחורה לעיניים עם שני חורים.

בהרחבה השמאלית:
הוספת סמיילים, הוספת וידיאו, תמונות, ציטוט שעומד בפני עצמו (ולא ציטוט באמת קיים. נניח - העתקה מאתר אחר), הוספת טבלה, ו-הוספת ספוילר. מה זה אומר? שלפעמים רוצים להוסיף תוכן רציני, אבל שיהיה ברור וניתן לבחירת הקורא - אם לחשוף אותו או לא. התוסף הזה יוצר כפתור (שאפשר לשנות לו את השם) ומקום להוסיף תוכן פנימי.
זו התוצאה ללא שינוי כותרת הכפתור,
העיקר שאין פה באמת תוכן ממשי.

האופציה האחרונה מיועדת למי שכותב לכתחילה בקודים - הוא מעביר את החלונית למצב קוד, בו צריך לכתוב קוד כדי לקבל אופציות שונות.

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מעבר לכך - יש אופציות נסתרות:
בחלונית התגובה יש פעמיים שלוש נקודות לאורך, שמרמז על המשכיות של הפקודות. (למה פעמיים? באמת פאשלה מוזרה! @ניהול האתר, אפשר להעביר לפיתוח ולעיצוב הUX של האתר?)
זה לא פאשלה
יש אשכול דיונים על העיצוב של האתר
ושם דיברו על זה
והם הסבירו שחילקו את זה לשת קטגוריות
וחלק מהמקשים שהיו למעלה הכניסו לתוך הנקודות וכו'

לאה ורחל

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
לפעמים בשבת נדלק האור בטעות איפה שלא צריך להיות מואר...
יש פתרון קל למי שיש לו מנורת אגס (והיא לא מתחממת) אפשר לכסות את המנורה עם גרב.
אנחנו כיסינו בנייר כסף שהיה כבר חתוך מראש

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
הראשון נותן אופציות נוספות רק לטקסט כתוב
השני נותן אופציות נוספות כלליות.

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
עדיין, עצם זה ששתי ההרחבות נראות אותו דבר - היא סוג של שגיאה עיצובית.

פלורה

משתמש מקצוען
הרחבת נעליים מעור-
במקום ללכת לסנדלר ולהרחיב את הנעליים שלא ילחץ באצבעות שמעתי משהו פשוט - לקחת גרבי גברים, להרטיב ולסחוט ולדחוף לתוך הנעל ולהשאיר ליממה.
(אני השארתי 24 שעות כי פשוט שכחתי להוציא... אבל יתכן שמספיק גם 12 שעות. אם לא אפשר לחזור על הפעולה שוב)
לי זה עזר ממש! הנעליים היו במידה קטנה יותר וזה ממש לחץ עד שהאצבעות נרדמו לי- אחרי הפעולה הנ"ל, סוף סוף היתה לי הרחבה - תרתי משמע..

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
@בר שישא אם לדעתך אתה אכן אלף סתיו, בא נשמע איזו שיטה היתה במדור להרחבת נעליים מעור?
תן גם שיטה להרדמות קלה ומהירה שבמקרה התגלה שעוזרת גם להורדת הסוכר לבעלי סוכר גבוה.
(אני פשוט קוראת מושבעת של המדור, ו... אפעס... סגנון הכתיבה שלך לא דומה לכתיבה של אלף סתיו...)

גינדי

משתמש מקצוען
לפעמים בשבת נדלק האור בטעות איפה שלא צריך להיות מואר...
יש פתרון קל למי שיש לו מנורת אגס (והיא לא מתחממת) אפשר לכסות את המנורה עם גרב.
אם יש לכם מתג חשמל ליד המיטה ועוד מתג חיצוני לאותו חדר ובשבת הוא עלול להילחץ או כתוצאה מהרגל
ניתן כביכול לתקוע באמצע את המתג החיצוני ואז אין אפשרות במתג השני להדליק או לכבות.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה