בס"ד
כיון שאני חדש כאן (החשבון לא מהיום, אבל לא הייתי פעיל בו), אני זקוק למעט הדרכה.
איך עונים ישירות, למי שכתב לי תגובה? לא מצאתי לשונית כזאת בחלון של הכותב (יש רק: תודה, ציטוט, צטט הודעה). יש כאלה שאני רוצה לענות להם ישירות (כשגם בזה יש שתי אופציות - או שכל אחד יוכל לראות את התגובה או שרק הכותב יראה), וכאמור לא מוצא את הדרך.
בינתיים אענה כאן בתגובה אחת, לכלל המגיבים. ראשית תודה למקבלים ולפותחים את דלתם בנפש חפצה (לא שזה עולה כסף למישהו, אבל יש כאלה שכל שיתוף פעולה קשה להם). קיבלתי בתודה את דברי פותח האשכול הזה, שרואה בשיתוף הפעולה מנוף ושידרוג לטובת כולם, ובלשונו "פוטנציאל עצום של עזרה הדדית". קראתי גם בשמחה, אישור רשמי לבקשתי, החתום ע"י ניהול האתר, חיים דיקמן והכלבויניק (מי זה?).
לגבי מי שאמר, שכאן הכל מהיר ומיידי יותר, זה נכון, אצלי זה מדור חד שבועי וכאן זה און ליין כל השבוע. אבל לא אמנע מלומר לכם את דעתי, שיש דברים שנכתבים כאן בקיצור נמרץ ובאופן שלא כולם יכולים להנות ולהפיק תועלת. במדור שלי - למי שמכיר - אני מרחיב ומפרט, עד שהכל יוצא מובן ובר יישום לכולם.
לא אמנע מלומר לסיום, שיש כאלו שמגיבים בסגנון 'חפרני'. סגנון זה יכול לגדוע את כל שיתוף הפעולה, בעודו באיבו. אין צורך לערוך כל ניתוח לעיני מצלמות, גם אם בכולנו יש את "הילד הקטן" שרץ למקום בו הוא שומע סירנה ומשרבב את צוארו להיטיב לראות.