אולי מישהו מתנדב לפתוח אשכול, ובו כל הטיפים שבאשכול זה, בלי כל התגובות והרב-שיח
בבקשה, אתה מוזמן...אולי מישהו מתנדב לפתוח אשכול, ובו כל הטיפים שבאשכול זה, בלי כל התגובות והרב-שיח
תודה על ההזמנה.בבקשה, אתה מוזמן...
כל יום 5 הודעותזה יהיה קשה....
להתחיל להעתיק הכול?
אם כבר עושים רשימה מסודרת, אז עדיף לחלק לפי נושאים.אולי מישהו מתנדב לפתוח אשכול, ובו כל הטיפים שבאשכול זה, בלי כל התגובות והרב-שיח
תודה על ההזמנה.
אני כבר מזמן רציתי להציע להנהלת הפורום, שכל תגובה לתגובה מסויימת תהיה בלשונית נפרדת מתחת התגובה ההיא, כך שהשרשור הכללי ישמור על מטרתו, ומי שרוצה - יוכל בכבוד להמשיך לפטפט (ולהזמין אותי להתנדבויות)
יש עוד שיטה, לכווץ את הבקבוק (להוציא את כל האויר) ולסגור את הפקק.הרבה פעמים מישהו רוצה לשתות סודה אבל יש בקבוק גדול והוא רוצה רק כוס אחת עכשיו השותים סודה למיניהם יודעים שאחרי 24 שעות או פחות שהסודה במקרר זה נהפך למים עם קצת מאוד גזים עכשיו פשוט אם רוצים שהגזים ישמרו גם אחרי זה פשוט לשים במקרר מושכב את הבקבוק ולא מעומד תנסו את זה
עובד?הרבה פעמים מישהו רוצה לשתות סודה אבל יש בקבוק גדול והוא רוצה רק כוס אחת עכשיו השותים סודה למיניהם יודעים שאחרי 24 שעות או פחות שהסודה במקרר זה נהפך למים עם קצת מאוד גזים עכשיו פשוט אם רוצים שהגזים ישמרו גם אחרי זה פשוט לשים במקרר מושכב את הבקבוק ולא מעומד תנסו את זה
ללחוץ על הקישורתודה, אשמח לפרוט איך להוריד ולהתקין, אני בורה בנושאים האלה...
לדעתיובו כל הטיפים שבאשכול זה, בלי כל התגובות והרב-שיח
ללחוץ על הקישור
בצד שמאל יש מקש בצבע כחול הוספה לכרום
וזהו
וברגע שתקבלו סרטון במייל
ליד המקש של ההורדה והדרייב יהיה לכם מקש נוסף של צפיה
תקנה ספר...אולי מישהו מתנדב לפתוח אשכול, ובו כל הטיפים שבאשכול זה, בלי כל התגובות והרב-שיח
אם לא תשאל איך תדע?אחד שואל השני עונה
זה עובד, זה נכון שהמח שלנו עובד לפי פקודות,זה עניין של פקודה
לפני שאתה הולך לישון תדבר אל עצמך אל תתביישו הכל בסדר
ותגיד (שם מלא) צריך לקום בשעה ... יש לך ... זמן לישון
בד"כ אני קם לפני השעון מעורר
תלמדו את עצמכם לתת פקודות למוח
זה נשמע קצת
אבל זה עובד
כןעובד גם בנטפרי!!!
אפשר בבקבוק חצי או יותר מלאה?יש עוד שיטה, לכווץ את הבקבוק (להוציא את כל האויר) ולסגור את הפקק.
אם כבר בזה עסקינן,זה עניין של פקודה
לפני שאתה הולך לישון תדבר אל עצמך אל תתביישו הכל בסדר
ותגיד (שם מלא) צריך לקום בשעה ... יש לך ... זמן לישון
בד"כ אני קם לפני השעון מעורר
תלמדו את עצמכם לתת פקודות למוח
זה נשמע קצת
אבל זה עובד
תנסי...אפשר בבקבוק חצי או יותר מלאה?
א. תן פקודה לא לחזור לישוןזה עובד, זה נכון שהמח שלנו עובד לפי פקודות,
אבל כל זה עד שפעם אחת בבוקר אחרי שמתעוררים כנ"ל, עייפים נורא וחוזרים לישון, זהו הלך על זה,
המח מבין שהפקודה הזאת לא מחייבת, והוא לא מקיים אותה.
אצלי זה לא יעבודאם כבר בזה עסקינן,
רעיון למצבים שבהם יש רק 3- 4 שעות שינה בלילה,
פשוט להסביר לעצמך, שאם היה לך שנת צהריים של 4 שעות היית מבסוט מהחיים, אז פשוט עכשיו זה שנת צהריים, ולא שנת לילה,
בדוק עובד..
אולי רק למשוגעים כמוני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: