דרוש מידע דברים פשוטים שלא ידעתי

מפרל

משתמש מקצוען
במספרי רחוב, הבעיה מתחילה כשלא מכירים את הרחוב ולא יודעים איפה הוא מתחיל,
ולכן גם לא יודעים מה ימין ומה שמאל.
את לא צריכה להכיר את הרחוב בשביל זה.
את נכנסת לרחוב, נעמדת עם הפנים לאיזה צד שבא לך ומסתכלת לצד ימין שלך, אם המספר זוגי סימן שהמספרים עולים, אם המספר אי זוגי המספרים יורדים.

אודיה נגר

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
איך יודעים אם המכשיר תיקוף של הרב קו עובד או לא?
אם יש אור ירוק במכשיר הוא עובד ואם לא אז תחפשו אחר.
Inkedמכשיר תיקוף תקין_LI.jpg
Inkedמכשיר תיקוף תקין_LI.jpg

סטודיו לגרפיקה

משתמש מקצוען
סוף סוף גיליתי את זה...!!!
ראיתי הרבה ניקים שפותחים פה אשכולות, ובנושא של האשכול ישנם הרבה אימוג'ים למיניהם וכן הרבה סימנים שונים (כמו: (●'◡'●) וכו')
וכן בנושא של הודעת מייל, ראיתי הרבה ששמים אימוג'י ולא הצלחתי אף פעם לעשות את זה.
אז הנה לכם-
בכל (כמעט בכל...) תוכנה שהיא לחצו על: חלונות + נקודה (ץ).
תרוו נחת!!!

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ראיתי הרבה ניקים שפותחים פה אשכולות, ובנושא של האשכול ישנם הרבה אימוג'ים למיניהם וכן הרבה סימנים שונים (כמו: (●'◡'●) וכו')
וכן בנושא של הודעת מייל, ראיתי הרבה ששמים אימוג'י ולא הצלחתי אף פעם לעשות את זה.
אז הנה לכם-
תרוו נחת!!!
אני גיליתי את זה מזמן דרך חלונות+V.
דרך זה אפשר גם להגיע להיסטוריית העתקות וגם לזה.

שקדי

משתמש מקצוען
מקל בלנדר שהתלכלך מטחינה או מכל דבר דומה שקשה לנקות אותו - מפעילים את המקל בתוך כלי מלא במים והמקל מבריק.....
אני מפעילה בתוך מי סבון ואז רוחצת במים. מושלם.
אזהרה חמורה!!! לנתק מהחשמל ברגע שגומרים עם הסבון!

סדרן

משתמש רשום
אז הנה לכם-
תרוו נחת!!!
ענקית
לא ידעתי עד היום
לי זה לא עובד
חלונות + V מביא רק להיסטוריית העתקות
גם לי כך

חוי.ק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בלתק
פתרון לבעיות קווים שמצנתקים - אבל רוצים להתעדכן על על הודעה חדשה - אבל לא רוצים לקום לכל צלצול טלפון.
( ברעיון מכניסים לרשימה שחורה - אבל יש פאלפונים שכאשר מכניסים לרשימה ,לא רואים בכלל שהיתה שיחה שלא נענתה)
אז - מקלטים צלצול ריק ( עושים הקלטה ושמים על השתק)- ואז מגדירים את זה כצלצול לקוים הרצויים
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה