בדיוק. לדוגמא רחוב מהרי"ל לעומת רמב"ם במודיעין עילית...במספרי רחוב, הבעיה מתחילה כשלא מכירים את הרחוב ולא יודעים איפה הוא מתחיל,
ולכן גם לא יודעים מה ימין ומה שמאל.
את לא צריכה להכיר את הרחוב בשביל זה.במספרי רחוב, הבעיה מתחילה כשלא מכירים את הרחוב ולא יודעים איפה הוא מתחיל,
ולכן גם לא יודעים מה ימין ומה שמאל.
טונרמישהו יודע איך מורידים טפט עקשן מהשיש שלא יורד רק עם מגרדים אותו אשמח לרעיון!
רחוב מהרי"ל במודיעין עילית.למה אתה כותב 98%
איפה נמצאים 2% הלא נכונים
אשמח לדעת
טינר ולא טונרטונר
אמנם הריח חריף אבל זה הכי קל שיש
אני גיליתי את זה מזמן דרך חלונות+V.סוף סוף גיליתי את זה...!!!
ראיתי הרבה ניקים שפותחים פה אשכולות, ובנושא של האשכול ישנם הרבה אימוג'ים למיניהם וכן הרבה סימנים שונים (כמו: (●'◡'●) וכו')
וכן בנושא של הודעת מייל, ראיתי הרבה ששמים אימוג'י ולא הצלחתי אף פעם לעשות את זה.
אז הנה לכם-
בכל (כמעט בכל...) תוכנה שהיא לחצו על: חלונות + נקודה (ץ).
תרוו נחת!!!
אני מפעילה בתוך מי סבון ואז רוחצת במים. מושלם.מקל בלנדר שהתלכלך מטחינה או מכל דבר דומה שקשה לנקות אותו - מפעילים את המקל בתוך כלי מלא במים והמקל מבריק.....
ואם הלכלוך כבר התייבש אני שמה מים רותחים עם סבון ומתנקה בקלות.מקל בלנדר שהתלכלך מטחינה או מכל דבר דומה שקשה לנקות אותו - מפעילים את המקל בתוך כלי מלא במים והמקל מבריק.....
לי זה לא עובדאני גיליתי את זה מזמן דרך חלונות+V.
דרך זה אפשר גם להגיע להיסטוריית העתקות וגם לזה.
ענקיתסוף סוף גיליתי את זה...!!!
ראיתי הרבה ניקים שפותחים פה אשכולות, ובנושא של האשכול ישנם הרבה אימוג'ים למיניהם וכן הרבה סימנים שונים (כמו: (●'◡'●) וכו')
וכן בנושא של הודעת מייל, ראיתי הרבה ששמים אימוג'י ולא הצלחתי אף פעם לעשות את זה.
אז הנה לכם-
בכל (כמעט בכל...) תוכנה שהיא לחצו על: חלונות + נקודה (ץ).
תרוו נחת!!!
גם לי כךלי זה לא עובד
חלונות + V מביא רק להיסטוריית העתקות
לי זה לא עובד
חלונות + V מביא רק להיסטוריית העתקות
שימו לב למה שממורקר בצהוב:גם לי כך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: