יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מבחינה בריאותית עדיף להכניס את הביצים חמות למקרר, מאשר לתת להן להתקרר בחוץ.אבל לא לשכוח את העצה הנ"ל
לגבי השורה האחרונה
יש להכניס למקרר כשהביצים קרות לגמרי
אסור להכניס ביצים חמות/חמימות למקרר
הסיבה:
מיקרובים משגשגים בטמפרטורות בינוניות, בין 7-60 מעלות
ולכן, ככל שמקצרים את הזמן שבו הביצים או כל מזון מבושל ורגיש אחר נמצאים בטווח הטמפרטורות האלה, מונעים למעשה התרבות של חיידקים מזיקים בתוך המזון המבושל.