ניסיתי את זה לפני כן, וזה לא עזר, ייתכן שזה בגלל שהיתה אוזניה מותאמת???
ניסיתי את זה לפני כן, וזה לא עזר, ייתכן שזה בגלל שהיתה אוזניה מותאמת???
הוא מתכוון למשהו אחר.פורסם בעבר
נראה לי שיש לי איפשהו, אחפש אותה.יש אפשרות שמישהו מעלה לכאן את תוכנת הבלוטוס של נוקיה הכשרים, נראה לי שאפשר להוציא את זה עם התוכנה nokia pc suite, אשמח מאוד, כיוון שנמחק לי ואין לי אפשרות לחבר אוזניה. תודדדדדה
זה לא עובד, 208 פועל בדרך אחרת.מישהו יודע איך מסדרים תפריטים ב208 כשר, התוכנה שנכנסת לקבצים של c2, לא נכנסת ל208 היא רק מציגה אותו (דרך הusb) תודה.
יש אפשרות שמישהו מעלה לכאן את תוכנת הבלוטוס של נוקיה הכשרים, נראה לי שאפשר להוציא את זה עם התוכנה nokia pc suite, אשמח מאוד, כיוון שנמחק לי ואין לי אפשרות לחבר אוזניה. תודדדדדה
אני מעוניין להביא לך טלפון שתכשיר לי אותו. אפשרי?אתה טועה בגדול יש לי גירסא מלאה כשרה שמורידה את הדפדפן לגמרי ואפילו אם החזרת אותו לתפריט הוא לא נלחץ או שכותב C2 בגירסא הכשרה
אני לא יכול להעלות אותה לפה היא נמכרת בסכומים גבוהים בתוספת חתימה על חוזה שלא מעבירים אותה
אבל אני לא מבין מה הסתבכת בקובץ התפריט
אתה משנה אותו מעתיק לפלאפון מכבה ומדליק אותו וזהו
אשמח לכל מידע בנושא, בפורום תחומים נמחקו ההודעות הרלונטיות, או שמישהו יכול לעלות קישור אשמח מאוד, תודה לכל העוזרים.זה לא עובד, 208 פועל בדרך אחרת.
בפורום תחומים נראלי דיברו על זה.
שלום לך!!!ותודה רבה!!!בבקשה
השימוש על אחריות המשתמש בלבד - שימוש לא נכון יכול להשבית את המכשיר!
בשמחה:
התכנה הנ''ל משמשת לגישה לכונן C של הפלאפון, מה שלא תראה בחיבור רגיל למחשב (או לתוכנות ייעודיות כגון נוקיה סויפט ודומיהן).
קודם הכניסה לתכנה, תפעיל את יישום התתקנה Setup.
לאחמ''כ תכנס לתכנה עצמה בקובץ MPBrowser.
בחלון שעולה אתה מקיש בצד ימין למטה start mobiMB.
עכשיו צריך לחבר את המכשיר. אם אתה מחבר דרך כבל USB רגיל, מיד אחרי ההודעה של ווינ' שסיים להתקין את המכשיר, אתה תראה אותו בחלון השמאלי בתוכנה על שלל ספריות המערכת שלו.
כדי ''לשחק'' עם מראה התפריטים (זה לא משנה את יכולת ההפעלה שלהם, אלא את התצוגה שלהם - כלומר האם יראו אותם בתפריט או לא. ניתן לעקיפה דרך אנש''ק לדוגמה, עם קצת מחשבה), עליך להיכנס לנתיב (שם המכשיר) (כונן C) (ואז לספרייה Hiddenfolder) (ואז לספרייה Menus).
בתוך הנ''ל יש קובץ XML בשם menusttings. אפשר לייצא אותו למחשב, (לגבות!!!), לשנות, ולהחזיר לבפנים ערוך.
מכבים ומדליקים את המכשיר והשינויים מוכנסים.
אם אתה צריך עוד מידע, אשמח לעזור
רציתי
מתי שאתה נכנס לגלריה דרך התוכנה, יש בכל תיקיה (לדוג' תיקיית התמונות) קישור ל-OVI ואותו אתה פשוט מוחק, לעניין הרדיו אתה יכול למחוק ב-menusettings, שזה שינוי קוסמטי, שיוני יותר חזק הוא בקובץ PP שאותו אתה צריך לצרוב דרך BEST.
המשחקים והיישומים נמצאים בסוף הרשימה בתוכנה הנ"ל.צפה בקובץ המצורף 476862
סליחה על הבורות האם אפשר בבקשה יותר פירוט בקשר לרדיו???יש קישור לתוכנה menusettings ואיך משתמשים איתה???ומה זה קובץ pp ומה זה BEST??? אנא פשוט אין לי מושג בזה....מתי שאתה נכנס לגלריה דרך התוכנה, יש בכל תיקיה (לדוג' תיקיית התמונות) קישור ל-OVI ואותו אתה פשוט מוחק, לעניין הרדיו אתה יכול למחוק ב-menusettings, שזה שינוי קוסמטי, שיוני יותר חזק הוא בקובץ PP שאותו אתה צריך לצרוב דרך BEST.
המשחקים והיישומים נמצאים בסוף הרשימה בתוכנה הנ"ל.צפה בקובץ המצורף 476862
אתה יכול לשלוח לי למיילבשמחה:
התכנה הנ''ל משמשת לגישה לכונן C של הפלאפון, מה שלא תראה בחיבור רגיל למחשב (או לתוכנות ייעודיות כגון נוקיה סויפט ודומיהן).
קודם הכניסה לתכנה, תפעיל את יישום התתקנה Setup.
לאחמ''כ תכנס לתכנה עצמה בקובץ MPBrowser.
בחלון שעולה אתה מקיש בצד ימין למטה start mobiMB.
עכשיו צריך לחבר את המכשיר. אם אתה מחבר דרך כבל USB רגיל, מיד אחרי ההודעה של ווינ' שסיים להתקין את המכשיר, אתה תראה אותו בחלון השמאלי בתוכנה על שלל ספריות המערכת שלו.
כדי ''לשחק'' עם מראה התפריטים (זה לא משנה את יכולת ההפעלה שלהם, אלא את התצוגה שלהם - כלומר האם יראו אותם בתפריט או לא. ניתן לעקיפה דרך אנש''ק לדוגמה, עם קצת מחשבה), עליך להיכנס לנתיב (שם המכשיר) (כונן C) (ואז לספרייה Hiddenfolder) (ואז לספרייה Menus).
בתוך הנ''ל יש קובץ XML בשם menusttings. אפשר לייצא אותו למחשב, (לגבות!!!), לשנות, ולהחזיר לבפנים ערוך.
מכבים ומדליקים את המכשיר והשינויים מוכנסים.
אם אתה צריך עוד מידע, אשמח לעזור
למיטב בדיקתי - לא, זו מערכת קבצים שונה לחלוטין.
אני מצרף קישור, מומלץ למי שרוצה להתעסק בנושא אפילו לעצמו לקרוא אותו כמה פעמים מתחילה ועד סוף.
מעבר לידע הבסיסי שהם מספקים, ניתן ללמוד איך לפעול לבד בנושא הזה.
המילה קישור - היא הקישור.מחילה רק איפה הקישור?(סליחה על ההקפצה )
קישור לא פתוח לכולםהמילה קישור - היא הקישור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: