כי אז האינטרנט קיים ודרך XXX תוכל להיכנס אליו
אם תעתיק את כל כונן C ממחשב אחד למחשב אחר, האם תקבל מערכת הפעלה 1:1?אולי תחכימו אותי, מדוע לא ניתן פשוט להעתיק את כל כונן C ממכשיר כשר (כמובן צריך להתגבר על החסימה שהוא לא מתחבר למחשב - ע"י הבלוטוס) ולהדביק אותו במכשיר שאינו כשר, בדיוק כמו שעושים בשביל לשנות רק את התפריט כפי שהוסבר פה בפורום.
אם לזו כוונתו, אז IMG רגיל לא נראלי יעזור פה, מאיך שאני מכיר את פוניקס.הכוונה שלו כנראה הייתה לעשות img מכונן C
לא שזו שאלה שאני מסכים איתה אך כנראה לזו כוונתו
וכן אני מחפש להפוך נוקיה c2 לא כשר, לכשר בצורה הכי איכותית שיש!
מישהו יודע על פריצת סים כשר, כדי שיעבוד בלא כשר?
@להבין ולהשכיל @yakov ysrel עושים את זהאני מחפש להפוך נוקיה c2 לא כשר, לכשר בצורה הכי איכותית שיש!
הנ"ל עושים את זה במקצועיותזה רק לצרוב לו גרסה כשרה שאיני יודע אם יש משהו שיש לו את הקבצים לגרסה כשרה חוץ מוועד הרבנים כמובן
ידוע שזה אפשרי ברמי לוי ופאלפון, יש חנות ספציפית בירושלים שאני מכיר שיודע לעשות גם לשאר החברות, הוא ממש בלעדי בזה, אם תרצה פרטים תשרשר ואשלח לך בהודעה אישיתמישהו יודע על פריצת סים כשר, כדי שיעבוד בלא כשר?
יש חנות ספציפית בירושלים שאני מכיר שיודע לעשות גם לשאר החברות, הוא ממש בלעדי בזה, אם תרצה פרטים תשרשר ואשלח לך בהודעה אישית
הפריצה היא על הסים שיעבוד במכשיר לא כשר כל זמן שלא יוציאו אותו ויכניסו אחר, אצל כולם זה רק ברמי לוי ופאלפון ואצל החנות הזו זה בכל החברות בתנאי שזה יהיה הפעלה של קו חדשאתה בטוח שהם פורצים סים כשר ללא כשר? או הפוך?
כי הפוך (דהיינו מלא כשר שיהיה ע"ז מספר כשר) זה ידוע שזה שייך רק בפלאפון
זה לא עובד לי הוא לא מזהה את המכשיר מדוע ?בבקשה
השימוש על אחריות המשתמש בלבד - שימוש לא נכון יכול להשבית את המכשיר!
איזה מכשיר? איך אתה מחבר אותו?זה לא עובד לי הוא לא מזהה את המכשיר מדוע ?
אתה מחבר ופשוט מחכה? או שאתה יודע איך להגדיר בתכנה שתעלה את המכשיר?נוקיה C2 מחובר בכבל USB
אין טעם להמתין, אם לא הגדרת בתוכנה שתקרא את המכשיר.אני המתנתי הרבה זמן אבל זה לא עזר אולי תדריך אותי איך אני יכול דרך התוכנה
עכשיו תורי לא להבין - מה יש לך כן ביד??כמו"כ יש אפשרות להתקין גירסה? כשרה או לכל הפחות עברית? אין לי כלום....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: