הפוך זה גם עובד?
אם יש לי מכשיר כשר ואני רוצה להוסיף גלריה, זה גם ניתן בשינוי הקובץ הנ"ל?
א. כן הוא נכנס.ניסת ללחוץ עליו? נכנס?
בכשר זה יותר מסובך (או פחות, תלוי למי...)הפוך זה גם עובד?
אתה טועה בגדול יש לי גירסא מלאה כשרה שמורידה את הדפדפן לגמרי ואפילו אם החזרת אותו לתפריט הוא לא נלחץ או שכותב C2 בגירסא הכשרהקצת מידע (לאחר חרישת הנושא...) שאולי יועיל לך;
עד היום לא נתקלתי בגירסה של נוקיה (לא משנה מי הכין אותה) שמחקה לחלוטין את הדפדפן.
מה שכן מצאתי, זה העברה למצב "לא פעיל" מהתפריט (ע''י עריכת קובץ הXML של התפריט)- מה שהסיר את הדפדפן מבחינת המתבונן, אבל השאירה גישה אליו מכלל פריצות שונות וקלות שכל בחור בישיבה קטנה יכול לעלות עליהן. [עברתי מספר חנויות וטכנאים בדוידקה בי-ם, לאחר ששמעתי מכל הארץ ששם יושבים הטכנאים הטובים בתחום. כל אחד לאחר שחסם את חסימתו, הראתי לו כיצד אני עובר אותה ללא בעיה בחצי דקה. לא היה למישהו מהם תשובות].
אמנם יש מוצר מעניין, שנקרא "טלפונטו" שנראה לי הכי מתקרב לדרישות (חוץ מהכשרים של ועדת הרבנים שממילא לא יכולים להכיל סים לא כשר במבט ראשון) - ניתן לקרוא עליו כאן.
מכיון שהגרסה שלו פותחה ע''י סניף של בסט מובייל או משהו כזה, כל כניסה אל הדפדפן או אל פונקציה אחרת שנחסמה ע''י כותב הגרסה -גם אם נכנסים בתחבולות שונות- המכשיר נכבה במיידית.
הנקודה היא - המוצר הנ''ל אזל מהמלאי של כל מקום שחיפשתי.
ערכתי את קובץ התפריט, העברתי אותו לפלאפון, הדואר אלקטרוני והחנות ovi נמחקו, אבל הדפדפן נשאר...אתה טועה בגדול יש לי גירסא מלאה כשרה שמורידה את הדפדפן לגמרי ואפילו אם החזרת אותו לתפריט הוא לא נלחץ או שכותב C2 בגירסא הכשרה
אני לא יכול להעלות אותה לפה היא נמכרת בסכומים גבוהים בתוספת חתימה על חוזה שלא מעבירים אותה
אבל אני לא מבין מה הסתבכת בקובץ התפריט
אתה משנה אותו מעתיק לפלאפון מכבה ומדליק אותו וזהו
זה קצת מסובך, אתה צריך לבטל את המחיקה של הגלריה בקובץ התפריטיש לי C2 לא כשר שהתקנתי עליו גירסה כשרה, ויש לי בכרטיס זכרון לוח יהודי תפילון וכדו',
האם מישהו יכול להגיד לי איך אני פותח את זה (הבעיה היא שאין לי תפריט גלריה) או האם אפשר לעשות קישור דרך האנשי קשר ????
שימו לב אין לי הבנה בגירסאות, אא"כ מישהו יסביר לי בפוטרוט.
אדרבה - שמח לשמוע.אתה טועה בגדול יש לי גירסא מלאה כשרה שמורידה את הדפדפן לגמרי ואפילו אם החזרת אותו לתפריט הוא לא נלחץ או שכותב C2 בגירסא הכשרה
אני לא יכול להעלות אותה לפה היא נמכרת בסכומים גבוהים בתוספת חתימה על חוזה שלא מעבירים אותה
אבל אני לא מבין מה הסתבכת בקובץ התפריט
אתה משנה אותו מעתיק לפלאפון מכבה ומדליק אותו וזהו
לא הבנתי איזה בלוקאדרבה - שמח לשמוע.
אתה יודע איפה הבלוק ממוקם?
תודה, אך אני לא זקוק לכזה אחד.לא הבנתי איזה בלוק
אבל קח קובץ תפריט כשר (מקווה שלא התבלבלתי -אם כן יהיה בו עוד משהו לא דפדפן)
תשנה לו את הסיומת ל XML
עדיין יהיה ניתן להיכנס מהאנשי קשר וכו'
אני מבין מדבריך שלא מדובר בשינוי ערך כלשהו במכשיר?יש לי אותה אך כפי שציינתי היא עולה סכום גבוה
אני מתקין אותה בסכום נמוך
אבל את התוכנה (שאתם תוכלו להתקין) זה עולה יקר מאוד
אשמח לשמוע בצורה ברורה איך אוכל להתקין למיטב ידיעתך, איזה תוכנה ואם תוכל לשלוח לי אותה וכן את הקובץ הזה ששמת לא מבין איך אפשר להחליף את סיומת הקובץ - לא מוצא היכןלא הבנתי איזה בלוק
אבל קח קובץ תפריט כשר (מקווה שלא התבלבלתי -אם כן יהיה בו עוד משהו לא דפדפן)
תשנה לו את הסיומת ל XML
עדיין יהיה ניתן להיכנס מהאנשי קשר וכו'
מה אתה צריך בדיוק?אשמח לשמוע בצורה ברורה איך אוכל להתקין למיטב ידיעתך, איזה תוכנה ואם תוכל לשלוח לי אותה וכן את הקובץ הזה ששמת לא מבין איך אפשר להחליף את סיומת הקובץ - לא מוצא היכן
אודה מאד מאד מאד אם תכתוב לי מדריך מסודר, זה מאד נצרך לי עבור כמה מכשירים
בבקשהקניתי כמה מכשירי נוקיה C2 ואני רוצה לשנות בהם חלק מהתפריט. אני צריך את התוכנה שבה אפשר לעדכן את התפריט והמתעף, תודה מראש
בשמחה:איך משתמשים בתוכנה, אשמח למדריך מפורט, סליחה על ההטרחה ותודה עד אין קץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: