נכתב ע"י gilag1;605071:יש בבני ברק חנות ארטיקים חדשה הכי זולה בעיר ליד חנות נקסטקידס..בפשאז והשבוע תתחיל למכור לוונטה במחיר הכי זול בעיר לדוגמה 6 גרביונים ב100 אני יכולה לבדוק לך אם אפשר להביא את הדגם שאת רוצה במחיר הכי זול רשמי לי בדיוק את הדגם וכמה הוא נצרך לפי ידיעתך קונים אותו הרבה מה זה?
נשמע מעניין הדגם הזה שאת מדברת עליו... תמיד אני מסתבכת עם האלו שמתגלגלות...נכתב ע"י ראש_יהודי;605128:תודה לכולם, GILAG מדובר בדגם Levante Romantic ירכון
זה גרבי ירך עם פסי סיליקון למעלה, כך שזה נדבק לרגל ולא מתגלגל או נופל.
אני לא יודעת אם יש לזה הרבה ביקוש, גם בגלל שהרבה גם לא מכירות את זה.
יש של חברות אחרות אפילו ב10 שקלים, אבל לי רק זה מחזיק מעמד גם אחרי הרבה כביסות.
פרוגמיט, אם זה לא קשה אשמח לטלפון.
GRN - מעוניינת להצטרף לקבוצע ספציפית בדגם הזה (אם יש ביקוש).
נכתב ע"י GRN;605115:אני כבר הרבה זמן רוצה לארגן קבוצה (אני חיה מקבוצות, למי שלא שם לב)
המחירים לא שפויים, ואין ספק שהם מופקעים. אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהיבואן לא מאפשר למכור בפחות ממחיר מסויים.
אם אתם רוצים, אשמח לארגן קבוצה (לא רק לחברי פרוג )
נכתב ע"י שיר770;606689:נשמע מעניין הדגם הזה שאת מדברת עליו... תמיד אני מסתבכת עם האלו שמתגלגלות...
מאיפה את קונה אותם?
וכמובן- אם יש יותר זול איפשהו... אשמח לשמוע... (פרוגרמית? אייך?)
תודה!
ממחר תתחיל המכירהנכתב ע"י gilag1;605071:יש בבני ברק חנות ארטיקים חדשה הכי זולה בעיר ליד חנות נקסטקידס..בפשאז והשבוע תתחיל למכור לוונטה במחיר הכי זול בעיר לדוגמה 6 גרביונים ב100 אני יכולה לבדוק לך אם אפשר להביא את הדגם שאת רוצה במחיר הכי זול רשמי לי בדיוק את הדגם וכמה הוא נצרך לפי ידיעתך קונים אותו הרבה מה זה?
נכתב ע"י gilag1;606942:ממחר תתחיל המכירה
גרביון לונטה 40 17 ש"ח
גרביון לונטה 60 18 ש"ח
ירכון 20/40 13.5
ברכון 10.3
המכירה גם בברכפלד 089799645
יש בבני ברק חנות ארטיקים חדשה הכי זולה בעיר ליד חנות נקסטקידס..בפשאזנכתב ע"י chayasl;606946:איפה המכירה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: