תודה רבה!!!רוצה להמליץ על סוג קצת אחר, שכל מי שטועם מבקש עוד.
(כולל אלו שלא סובלים גפילטע פיש)
לרוטב:
לטגן בצל, אחרי כ5 דקות להוסיף קוביות פלפל אדום וחב' פטריות שימורים ולהמשיך לטגן, להוסיף 2 עגבניות חתוכות לקוביות, לאדות יחד מכוסה על אש קטנה כ40 דק' (עד שמתרכך ומוציא נוזלים).
להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות, וסוכר מלח, לבשל עוד כ5 דקות, לטעום ולתקן טיבול.
ואז -
פורסת "קלופס" של גפילטע פיש הונגרי לפרוסות בתבנית אינגליש קטנה,
שופחת מעל את הרוטב הנ"ל.
מכסה בנייר כסף.
ואופה שעה וחצי על 180 מעלות.
מגישים חם עם הרבה רוטב.
הכנתי לחג, יצא טעים!! ושונה (חיפשתי גיוון...)
מאמצת!