דגים גפילטע פיש מוויט פיש קפוא

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
רוצה להמליץ על סוג קצת אחר, שכל מי שטועם מבקש עוד.
(כולל אלו שלא סובלים גפילטע פיש)
לרוטב:
לטגן בצל, אחרי כ5 דקות להוסיף קוביות פלפל אדום וחב' פטריות שימורים ולהמשיך לטגן, להוסיף 2 עגבניות חתוכות לקוביות, לאדות יחד מכוסה על אש קטנה כ40 דק' (עד שמתרכך ומוציא נוזלים).
להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות, וסוכר מלח, לבשל עוד כ5 דקות, לטעום ולתקן טיבול.
ואז -
פורסת "קלופס" של גפילטע פיש הונגרי לפרוסות בתבנית אינגליש קטנה,
שופחת מעל את הרוטב הנ"ל.
מכסה בנייר כסף.
ואופה שעה וחצי על 180 מעלות.
מגישים חם עם הרבה רוטב.
תודה רבה!!!
הכנתי לחג, יצא טעים!! ושונה (חיפשתי גיוון...)
מאמצת!
 

חצאית קפלים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
רוצה להמליץ על סוג קצת אחר, שכל מי שטועם מבקש עוד.
(כולל אלו שלא סובלים גפילטע פיש)
לרוטב:
לטגן בצל, אחרי כ5 דקות להוסיף קוביות פלפל אדום וחב' פטריות שימורים ולהמשיך לטגן, להוסיף 2 עגבניות חתוכות לקוביות, לאדות יחד מכוסה על אש קטנה כ40 דק' (עד שמתרכך ומוציא נוזלים).
להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות, וסוכר מלח, לבשל עוד כ5 דקות, לטעום ולתקן טיבול.
ואז -
פורסת "קלופס" של גפילטע פיש הונגרי לפרוסות בתבנית אינגליש קטנה,
שופחת מעל את הרוטב הנ"ל.
מכסה בנייר כסף.
ואופה שעה וחצי על 180 מעלות.
מגישים חם עם הרבה רוטב.
הקפצה מלפני כמעט שנה אבל אולי @צביה CPA או מישהו תוכל לעזור...
צריך לבשל את הקלופס לפני שפורסים אותו ואופים עם הרוטב?
 

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
תודה שענית! אין מילים!
תפרסי אבל רק כשקפוא, לא להפשיר לפני, אם תפשירי יקרו 2 דברים:
1. תאבדי את צורת הקלופס
2. תאבדי את האווריריות שברולדה הכל יהפך לגוש דביק ופחות אכיל.
 

רוטנברג

משתמש רשום
זוכרת שפעם ניסיתי לפרוס קפוא אבל פשוט לא הלך!
בייתי צריכה לחכות שיפשיר מעט ואז אכן לא נפרס יפה.

פתרונות?
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
זוכרת שפעם ניסיתי לפרוס קפוא אבל פשוט לא הלך!
בייתי צריכה לחכות שיפשיר מעט ואז אכן לא נפרס יפה.

פתרונות?
אני מפשירה קצת, מניחה על השיש לרבע שעה בערך ואז חותכת עם סכין גדולה.
ועוד משהו, דווקא הקלופסים הכי זולים ופשוטים (לא ווייט פיש) נחתכים הכי יפה.

בד"כ אני מבשלת פרוסות בתוך הרוטב ולא אופה (מטעמי חיסכון בכלים...), שווה לנסות.
 

Rina-UX/UI Designer

משתמש רשום
לא הבנתי כמה סוכר
כמה ימים זה נשמר במקרר אני רוצה להכין מיום שישי לר"ה
תודה רבה
 

שוש ב

משתמש צעיר
יש פה מישהו שהשיג וויט פיש של אושן???
אני כבר כמה חודשים מחפשת ולא מוצאת :(
 

סוכריה על מקל

משתמש רשום
אני רוצה למלא פרוסות קרפיון בגעפילטע.
ולחסוך להכין לבד את העיסה חשבתי להשתמש בקלופס (לא וויט פיש,, אלא הישראלי)
האם אפשר להפשיר את הקלופס ואז להכין מעין קציצות ולמלא את הפרוסה,
או כשמפשירים לפני הבישול , הוא נהיה מיימי ?
 

בנברקית

משתמש מקצוען
אני רוצה למלא פרוסות קרפיון בגעפילטע.
ולחסוך להכין לבד את העיסה חשבתי להשתמש בקלופס (לא וויט פיש,, אלא הישראלי)
האם אפשר להפשיר את הקלופס ואז להכין מעין קציצות ולמלא את הפרוסה,
או כשמפשירים לפני הבישול , הוא נהיה מיימי ?
בטח שאפשר
 

עוגת שיש

משתמש צעיר
מה שידוע לי דג מתבשל תוך 20 דק' מקסימום חצי שעה, לא מוגזם בישול של שעה וחצי שעתיים? לא סתם גורם לו להתייבש?
 

עוגת שיש

משתמש צעיר
אני מדברת על כל דג שהוא, אם כבר מדברים על סלמון אותו אני מבשלת מקסימום 10 דקות.
יכול להיות שאין לי מספיק ניסיון עם קרפיון
 

חסידית

משתמש חדש
אני מכינה ממש דומה (לא מקפידה דווקא על פלפל פטריות ועגבניות, לפעמים מוסיפה שום, לפעמים גזר מגורד).
אבל,
מוסיפה קצת מים, ומבשלת את פרוסות הגעפילטע בתוך הרוטב.
איך בדיוק את מכינה את הרוטב כי בעלי לא אוהב פטריות? האם את פורסת את גליל הגעפיטלע כשהוא קפוא? אם כן, איך את מצליחה? או שאת מכניסה אותו שלם לתבנית אינגליש קייק?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה