למה שימחקו? מה אשמה היוצרת שיש משועממים בעולם? לא מגיע לה כמו כל יוצר אחר לקבל זווית ראייה מאנשי מקצוע אחרים?איך עדיין לא נמחק האשכול???
למה שימחקו? מה אשמה היוצרת שיש משועממים בעולם? לא מגיע לה כמו כל יוצר אחר לקבל זווית ראייה מאנשי מקצוע אחרים?איך עדיין לא נמחק האשכול???
זה ידוע- שתי יהודים שלוש דעות..אני מתנצלת מראש שאני זזה לרגע מהנושא הישיר של האשכול.
מאז שנכנסתי לפרוג- הייתה נקודה שתמיד הפריעה לי, וזה היה שבכל אשכול היו דעות מותקפות, ודעות מתגוננות.
ותהיתי לעצמי: הרי זה לגיטימי שיהיה לכל אחד דעה אחרת, אז למה זה צריך להיות בצורה מתקיפה- ומתגוננת??
ובקשר לאשכול הזה ספציפית- לא נכנסת אם זה ראוי להעיר או לא, אבל אם כבר מעירים, למה א"א לעשות את זה כהבעת דעה, בצורה נעימה ורגועה....למה הכל הופך פה לויכוח, שלו רק היה לו טונים
כל זה היה מתאים אם היו פותחים אשכול: ׳מסי - בעד ונגד׳.כידוע תרבות יון היתה האדרה והערצה של תרבות הכח
ועד ימינו אנו מציינים פעם בשנה חג של שמונה ימים על הנצחון
של תרבות היהדות מול תרבות יון שעיקרה כנ"ל
גם אם הוא בחור נחמד מאוד
עדיין האדם ההוא מסמל דבר שהוא נוגד את החינוך היהודי
מכמה וכמה סיבות
אחת מהם זה כשמתעסקים אם דמות שמסמלת את תרבות הכח
זה מכניס הערצה (ואפילו מעט) לדמות זו שעיקרה כח (בלבד)
ואמור לי את מי אתה מעריץ ואומר לך מי אתה
והבור ריק אין בו מים
אבל נחשים ועקרבים יש בו
.....
חחחזזזזקולמה שתיים? כי בראשון הוא לא דורך!!
לא רקהאשכול הוא שיתוף של ציור שהיוצרת שלו ביקשה לשמוע את דעתם המלומדת של גולשי פרוג על היצירה, לא על הדמות המצויירת.
מחכה בשמחה
במיוחד אחרי שאלפים רבים הפסיקו בגללו ללמוד תורה ולעשות קידוש עם המשפחהאם כבר (ולפני שעושים חגורה למאיירים)
אז אפשר גם תמונה של צוקברג (מנכל ומייסד פייסבוק וארגון מטא)
שאמר שב6 שנים האחרונות הוא לומד תורה ועושה קידוש עם המשפחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: