שיתוף גם מסי מודה שההצלחה מאלוקים

מצב
הנושא נעול.

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
כל אשכול מסוג זה שנפתח והתגובות שלאחריו.
ממש מעוררות בי התפעלות ושמחה איזה יופי כמה מחנכים יש לנו בציבור כמה אנשים הדואגים להטיף לכולם ולכפות את דעותיהם על כלל הציבור זה ממש עקבתא דמשיחא שכ"כ הרבה מחנכים יהיו וזה ממש ממש מראה שדורינו ב"ה עולה ומתעלה,

אז לאחר מחילה והתנצלות אם יורשה לי , שימו לב המחנכים לכמה דברים..
א. מסי הוא בן ואין בעיה בצפיה בתמונתו
ב. הציור הנ"ל לא נועד עבורכם לקיר הסלון , פה כולם מסכימים שעדיף את החזו"א היביע אומר הקהילות יעקב וכו
אלא יצירת אומנות גרידא
ג. אחרי זה שהוא גוי וכו יש פה נקודה שאפילו הוא שלא בטוח שהוא אוכל רק מיבול נכרי ולא בטוח ששומר כל 7 מצוות בני נח אז גם הוא מראה אמונה כלפי ה' וזה בפומבי מול עשרות מיליוני איש ...
שכר שיחה נאה יש כאן?
ד. פותחת האשכול @סיגל ששפורטש שיתפה ציור וגם לא ביקשה שתתייחסו אבל אם כן אז לאיור גרידא האם הוא יפה מבחינת ציור ולכן התגובה צריכה להיות יפה או לא, השיחות מוסר זה בבית המוסר לא בקהילת המאיירים בפרוג.

יישר כח לכם ושתזכו להגדיל תורה ולהאדירה גם מחוץ למרשתת (עינטרענעט בלע"ז)

Panda

משתמש מקצוען
אולי תציירו את מסי מניח תפילין
הכותרת תהיה יותר מענינת

אולי שמסי התגייר,
אולי שנהיה איזה רב גדול.
...
DALL·E 2023-01-22 19.55.03 - A drawing of a football player dressed as an Orthodox Jew.png

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
התמונה חסומה (כצפוי, וקצת חבל כי זה מסקרן).
בכל אופן, האשכול כבר החל לנטות לכיוון הלא ענייני, והכלל שבידינו אומר ׳את אלה צריך להרוג כשהם קטנים׳.
לכן חשוב לי לומר: אני חושב שיהיה מרתק לדון על גבולות האמנות החרדית, רק לא כאן ולא עכשיו (אולי בעתיד אכתוב על זה מאמר, יש לי הרבה מה לומר בנידון, ולכל מי שכבר מתחיל לחדד את חרצובות לשונו אציין שאני נחשב די שמרן). האשכול כאן הוא אשכול שיתוף, וכשיוצר משתף יצירות שלו חשוב לו לשמוע ביקורת עניינית על מה שביצירה ולא על מורת רוחו של הציבור מיכולת הבחירה המוטעית של האובייקטים אותם הוא בוחר לצייר.
כל עוד אין ביצירה בעיה מהותית הלכתית, וכמי שחקר היטב את הנושא זה לא המצב כאן, הרשות בידי האמן לאייר כל אובייקט שנותן לו השראה. הוא יכול לצייר רב, הוא יכול לצייר פרח, הוא יכול לצייר חתול, הוא יכול לצייר פח אשפה ואסלה ושרברב, וכן... הוא גם יכול לצייר שחקן כדורגל.
לצופה יש את הזכות לפרש את האיור כרצונו. הוא יכול להתרשם עמוקות מהיצירה והוא יכול לתעב אותה. אבל שום דבר לא יכול להיות אישי כלפי היוצר, בדיוק כמו שאם נקרא ספר שהדמות הראשית בו מרגיזה אותנו לא נמהר לעלוב בסופר.
מקווה שהובנתי, המשיכו בשיגרת יומכם.

סודו של המלאך

משתמש מקצוען
כל אשכול מסוג זה שנפתח והתגובות שלאחריו.
ממש מעוררות בי התפעלות ושמחה איזה יופי כמה מחנכים יש לנו בציבור כמה אנשים הדואגים להטיף לכולם ולכפות את דעותיהם על כלל הציבור זה ממש עקבתא דמשיחא שכ"כ הרבה מחנכים יהיו וזה ממש ממש מראה שדורינו ב"ה עולה ומתעלה,

אז לאחר מחילה והתנצלות אם יורשה לי , שימו לב המחנכים לכמה דברים..
א. מסי הוא בן ואין בעיה בצפיה בתמונתו
ב. הציור הנ"ל לא נועד עבורכם לקיר הסלון , פה כולם מסכימים שעדיף את החזו"א היביע אומר הקהילות יעקב וכו
אלא יצירת אומנות גרידא
ג. אחרי זה שהוא גוי וכו יש פה נקודה שאפילו הוא שלא בטוח שהוא אוכל רק מיבול נכרי ולא בטוח ששומר כל 7 מצוות בני נח אז גם הוא מראה אמונה כלפי ה' וזה בפומבי מול עשרות מיליוני איש ...
שכר שיחה נאה יש כאן?
ד. פותחת האשכול @סיגל ששפורטש שיתפה ציור וגם לא ביקשה שתתייחסו אבל אם כן אז לאיור גרידא האם הוא יפה מבחינת ציור ולכן התגובה צריכה להיות יפה או לא, השיחות מוסר זה בבית המוסר לא בקהילת המאיירים בפרוג.

יישר כח לכם ושתזכו להגדיל תורה ולהאדירה גם מחוץ למרשתת (עינטרענעט בלע"ז)
בהחלט
ויפה שכתבת מה עדיף לתלות על הקיר

אחרי הכל אנשים נהנים לצייר ולשתף דברים שהם מעריכים ומעריצים
אף אחד לא חשב לצייר את נסראללה רוצח תינוקות וכדו'

מסי האיש איני מכירו ובהחלט יתכן והוא אדם טוב
כשמציירים אותו מציירים בעצם אהדה לעולם הספורט
שהחינוך החרדי נגד הערצה לעינינים אלו או איך שתסביר את זה (ואני בטוח שאתה יודע להסביר את זה יותר טוב ממני)

והפורום כאן נקרא פורום חרדי
מכאן הגיעו התגובות הנ"ל

נ.ב.

לא בא להביע דעה כי אין לי כח להכנס לזה
רק מניח את דברי להסביר למה הגיבו

בהצלחה לכולם:)

הבוטח בהשם

משתמש מקצוען
1. כל העניין החל שהתמונה נחסמה ואטומטית הפכה לה האשכול לזירת דעות...
2. ולההוא שמבסוט שמסי הוא לא בת ו'מותר לצפות בו ', ווי ווי לך אם היהדות מסתכמת במה שאסור ובלית ברירה חייבים לציית ומה שמותר ויאללה בלגן...
ליבי עליך
ע"כ
ומעכשיו שישחקו הנערים לפנינו
בכבוד...

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
בהחלט
ויפה שכתבת מה עדיף לתלות על הקיר

אחרי הכל אנשים נהנים לצייר ולשתף דברים שהם מעריכים ומעריצים
אף אחד לא חשב לצייר את נסראללה רוצח תינוקות וכדו'

מסי האיש איני מכירו ובהחלט יתכן והוא אדם טוב
כשמציירים אותו מציירים בעצם אהדה לעולם הספורט
שהחינוך החרדי נגד הערצה לעינינים אלו או איך שתסביר את זה (ואני בטוח שאתה יודע להסביר את זה יותר טוב ממני)

והפורום כאן נקרא פורום חרדי
מכאן הגיעו התגובות הנ"ל

נ.ב.

לא בא להביע דעה כי אין לי כח להכנס לזה
רק מניח את דברי להסביר למה הגיבו

בהצלחה לכוחלם

מפורום חרדי ככל שיהיה ואפילו מיתד נאמן
לא מהם לוקחים השקפה ולא חינוך וכו
חינוך מקבלים ולומדים במקומות אחרים וגם המחנכים אמורים להיות במקומות אחרים.

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
1. כל העניין החל שהתמונה נחסמה ואטומטית הפכה לה האשכול לזירת דעות...
2. ולההוא שמבסוט שמסי הוא לא בת ו'מותר לצפות בו ', ווי ווי לך אם היהדות מסתכמת במה שאסור ובלית ברירה חייבים לציית ומה שמותר ויאללה בלגן...
ליבי עליך
ע"כ
ומעכשיו שישחקו הנערים לפנינו
בכבוד...

זה היה קצת בהומור וד"ל .
תתייחס בבקשה לתוכן בצורה רצינית חוץ מאוי אוי אוי.
אני סיימתי פה.

שפיץ

משתמש פעיל
בעיית הבעיות שבשלה כל ציור בסגנון זוכה למתקפה ושלל תגובות פרובוקטיביות היא שיש גישת כתיבה בקהילת המאיירים גם למי שטרם זכה בחגורת מאייר.
אז אולי הגיע הזמן לתקן את העניין ונוכל ליהנות מהציורים כמו שהם בלי פלפולי סקר מיותרים.
@אבימי אולי תוכלו לפעול את העניין...

סודו של המלאך

משתמש מקצוען
מפורום חרדי ככל שיהיה ואפילו מיתד נאמן
לא מהם לוקחים השקפה ולא חינוך וכו
חינוך מקבלים ולומדים במקומות אחרים וגם המחנכים אמורים להיות במקומות אחרים.
לא ביקשנו ללמוד כאן השקפה
(ולכן התפלאתי שהרחבת להמליץ מה לתלות על הקיר)

רק ביקשו (אלה שביקשו) לא להשחית את ההשקפה

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
לא ביקשנו ללמוד כאן השקפה
(ולכן התפלאתי שהרחבת להמליץ מה לתלות על הקיר)

רק ביקשו (אלה שביקשו) לא להשחית את ההשקפה

התייחסתי לכך לא בתור המלצת השקפה אלא כתגובה לנשאל לעיל האם הייתם תולים את זה בסוכה ?
ממש לא המלצתי אלא "ולטעמיך"...

ואני רק הסבתי את תשומת ליבם שפה זה לא מקום להשקפה אלא להצגת איור.
לכן מותר גם לצייר השם ירחם קשת בענן כי זה לא עידוד לזה שיהיה קשת כי קשת ידוע שזה במקום מבול וכו
אלא סה"כ הצגת ציורים במקום שלך הם נועדו.

אלמוג מ.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
יפה אמר מי שאמר, שהבעיה מתחילה בגישה החופשית לפורום הזה.
אני יכול רק לתאר לעצמי, שכל מי שלא מאייר ובכל זאת משוטט בקהילה הזאת, לא בא להביע דעה מקצועית, כי אין לו על פי רוב, אלא מתוך איזשהי חיבה או סקרנות לתמונות שמוצעות כאן.
מאייר מסתכל על היצירות בעין מקצועית וביקורתית. עניינית. השאר מן המקום המכובד שלהם, רואים את הדברים בגדול. כלומר אם היא ציירה את מסי - היא אוהדת שלו ואולי גם מאהידה אותו.
מאייר רואה כאן צורות, צבעים, מרקמים קומפוזיציה, שנעשו כולם כנראה לפי הזמנת לקוח.
אולי באמת אם הקהילה תשאר סגורה כמו שאר הקהילות כאן, הכל ישאר ענייני.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה