א.ש. אמיתי
משתמש מקצוען
אולי לא פנימית,בבתי חולים בישראל?!
בד"כ זה הפוך...
אבל ילדים, נוירולוגיה, דרמטולוגיה וכאלה.
אולי לא פנימית,בבתי חולים בישראל?!
בד"כ זה הפוך...
לא קרה לי כזאת כמות של טעויות בבתי חולים
אז הנה כמה נתונים ומחקרים מגיגול קצרתבדקו קצת סטטיסטיקות של טעויות רפואיות בבתי חולים,
וכמה נפטרים כל שנה מזה, פשוט נורא!
~~~ציטוט משם:
מחקר ב-BMJ: טעויות רפואיות הן גורם המוות מספר שלוש בארה"ב
לפי המחקר המקיף, טעויות רפואיות אחראיות ליותר מרבע מיליון מקרי מוות בשנה בארה"ב - קרוב ל-10% ממקרי התמותה
ציטוט משם:
השיעור הגבוה ביותר של שגיאות נעשות בעת קליטת החולה מחדר המיון. זו הפעולה בה יש הכי הרבה אי וודאויות לגבי החולה וכל הצוות מנסה להכיר את המקרה החדש...
שכל אחד יידע לאיפה הוא הולך ויעשה את שיקוליו בצורה בוגרת ומבוקרת... והעיקר שיהיה לכולם רפואה שלמה מתוך בריאות איתנה ושלא נצטרך חלילה וחס להיכנס למקומות כאלה...מה מטרת האשכול?
כן טרם, לא טרם...
צריך ראש על הכתפיים. לטרם הולכים כשצריך לבדוק משהו לא דחוף.
ואם התשובה לא נראית אפילו באחוז אחד, בודקים שוב.
כשהיא לא זמינה? בלילה למשל?משהו לא דחוף- שייך לקופ"ח...
מזעזע. במצבי חירום קודם מתפנים למיון, ואח"כ משיגים התחייבות (וכן, אני יודעת כמה זה עולה...)שוב הקופה לא הסכימה להפנות
גם אני גרה באשדוד ונפגעתי מהסניף באשדודאני חושבת שבאחוזים, המקרים השגויים שלהם עולים על בתי חולים.
אם בבית חולים אחד יש עשרות מחלקות, ואלפי אנשים שהם הצוות הרפואי, ובטרם אחד (לפחות פה באשדוד) יש 2 מזכירות, רופא ראשי ועוד 4-5 אנשי צוות, ובימי עומס בא נאמר שיש 10.
הטעויות של טר"ם באחוזים פשוט הזויות, כי, נכון, גם לי קרו מקרים שקיבלתי, אבחנה, לא שגויה, אבל לא מספיק ברורה או לא מספיק אחראית בבי"ח והגעתי בשניה האחרונה לפני שעברתי לעולם שכולו טוב, אבל אחרי שאני יכולה לספור מאות מקרים של פניות לבי"ח, (שאגב, תלוי איזה, אם זה בי"ח קטן בצפון שפניתי אליו במהלך חופשה או בי"ח מרכזי, כמו איכילוב שהמקרים השגויים קרו דווקא בבתי חולים קטנים) שמתוכם 2 מקרים שגויים, למול 3 פניות לטר"ם שאחד מתוכם היה המקרה לעיל, השני כשנזקקתי לאינהלציה בשל התקף שעברתי, ופעם שלישית שבאתי להדביק חתך, שהם לא התייחסו ופשוט הלכתי לאיזה חובש שהדביק.
לידעתכם יש דו"ח חמור מאד מאד של משרד הבריאות על טרם!!!אנחנו הלכנו כבר כמה פעמים לטרם
שירות מעולה!!!
חוסך את הזמן של ההמתנה במיון
כולל צילומי רנטגן, אבחנה על דלקת ריאות, תפירת חתכים כמה פעמים ועוד
נשמע לי לא הוגן להכפיש אותם ככה בריש-גלי
גם בבתי חולים ישנן הרבה טעויות, הן באבחנות מוטעות והן בטעויות קריטיות המגיעים ל"ע למוות ח"ו. לכן מה? כל הרופאים בבתי החולים הם סנדלרים???
גמאני...הבת שלי כשהיתה בת שנתיים היתה שלושה שבועות עם גבס לחינם! סיוט...
רופא שראה את הצילום אחר כך לא הבין את הצורך בגבס,
אנחנו חברי מכבי ושילמנו לטר"ם 23 ש"חלידעתכם יש דו"ח חמור מאד מאד של משרד הבריאות על טרם!!!
ומשום מה כל המקומות מסתירים את זה או לא מביאים את זה כנראה בגלל חוסר רצון להפסיד פרסומות שלהם
קראתי כמה כותרות מהדו"ח ככגון שאנשים שם עושים דברים ללא סמכות מתאימה כגון אחיות עושיפ פעולות של רופאים וכד'
אני כל פעם שמכבי שולחים אותי לטרם , אני מסביר להם שאני לא הולך לסנדלריה
ולחברי מכבי יש פתרון מושלם ללכת לעזר מציון ואם יש צורך הם מפנים לבית חולים
(נקודה נוספת עזר מציון בחינם לחברי מכבי וטרם 89 ש"ח ללא שום החזר)
מעניין איך?אנחנו חברי מכבי ושילמנו לטר"ם 23 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: