התייעצות גם אתם נפגעתם מטר"ם?

חחח

משתמש סופר מקצוען
מכבי נותנים הפניה לבחירה. או טרם או מיון.
ויש להם גם רופא תורן בשעות מאוחרות.
בקיצור, אין על מכבי!!

זר פרחים

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני הגעתי בשעה 01:00 לטרם בבני ברק, עם קרוב משפחה שחדר לו ברזל חד לתוך היד.
קיבלנו שירות מעולה, אדיב ומקצועי.
מה אתה רוצה, ברור שמי שיבוא לטרם עם קטיעת ראש הם יידעו מה לעשות.
הבעיה שלהם זה מצבי ביניים, כשצריך אבחון. שם הפספוסים שלהם הזויים, הם שטחיים ברמה יוצאת דופן.

חחח

משתמש סופר מקצוען
אה, ואני אישית הלכתי כבר מס' פעמים לטרם רק בשביל בדיקות דם והרופא שלי נכנס לתיק הרפואי בטרם ובדק את התוצאות ולפיהן נתן לי הוראות איך להמשיך בטיפול.
בקיצור, הולכת רק לדברים מסויימים אבל בחיים לא מסתמכת עליהם.

HP מעצבת

משתמש מקצוען
מכבי נותנים הפניה לבחירה. או טרם או מיון.
ויש להם גם רופא תורן בשעות מאוחרות.
בקיצור, אין על מכבי!!
זאת מחלה שתוקפת בהפתעה,
אז אי אפשר בכל פעם ללכת לרופא,
ועד שהולכים, ועד שהרופא בודק, ועד שמקבלים הפניה, ועד שמגיעים לבית החולים,
בינתיים החולה סובל

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני חברת מכבי, והסיפור שכתבתי בתחילת האשכול היה אחרי שהתעקשתי לפנות למיון
אבל הם אמרו לי שטרם קרובה אלי לבית, ולכן אין סיבה לפנות למיון, התחננתי, אמרתי להם שממילא בסוף אצטרך, בשל הטיפול להגיע למיון, אז לא חבל על הסבל של התינוק שלי?

במקביל, ערב אחד נכנסתי למצב כלשהו שהצריך בדיקה דחופה בתחום רפואת הנשים, התקשרתי למכבי, הם הסכימו שאני חייבת לעבור בדיקה דחופה, אבל שלחו אותי לראשל"צ, שם יש מוקד נשים, אמרתי להם שלא נראה לי הגיוני שאסע לראשון אם בעיר שלי יש בי"ח של מכבי, הם אמרו לי שאלו הנהלים, שאלתי אותם עד מתי הם פתוחים, אמרו לי שעד 10,
לצערי, מאז, כל פעם שאני נזקקת לבדיקה דחופה, אני מתקשרת ב-9:30 בערב, ולא לפני כדי לקבל הפניה למיון.
ההסדר הזה מאוד קשה לי, אבל למדתי להתחכם...

אז לא הכל מושלם, למרות שלא אעבור ולהפך, העברתי גם את בעלי, כי אין על המקצועיות שלהם,

חחח

משתמש סופר מקצוען
תמיד שהתקשרתי למוקד אחיות קיבלתי הפניה למיון בלי טיפת ויכוח. לדעתי, להפך, הם מזה היסטריים. על כל שטות מעיפים למיון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה