עד שבועות יגלחו את המסכהאגב מסכה על הסנטר זה נחשב?
עד שבועות יגלחו את המסכהאגב מסכה על הסנטר זה נחשב?
מי שלא גילח כבר בל"ג בעומרעד שבועות יגלחו את המסכה
אז למספרים המדויקים שמפריכים:רוב החולים הם אריתראים וסודנים מדרום תל אביב.
לא יודעת מה קורה בחילוניותבערים החרדיות מקפידים יותר מבחילוניות - מידיעה!
סליחה?אתם יכולים להירגע, ברור שאם חלילה הסיפור יחזור על עצמו אז יוציאו הקלות בחל"ת ודמי אבטלה.
אבל זה רחוק מאיתנו מאוד מאוד, כי כל הסגר היה נצרך כי לא ידעו איך לעשות ריחוק חברתי, עכשיו שהציבור מודע ורגיל - קצת אכיפה אגרסיבית והכל מסתדר.
גם מבחינה רפואית ערוכים פי 100 ממה שהיו ערוכים לפני חודשיים, אז ממילא הסיכוי לקריסה אפסי, וכל מה שעשו סגר זה מפחד מקריסת מערכת הבריאות, את אף אחד לא עניין כמה מאות (או אלפי) מתים.
מי שיסכן אחרים יחטוף קנסות, ומי שיסכן רק את עצמו שיהנה.
ואני אומרת לך מידיעה על בית ספר - חרדי- הבנות בהתלהבות לחזור אין מרחק כולם או בלי מסיכות או על הסנטר כשיוצאים החוצה מחזיקים את המסיכה למקרה שהמנהלת תבוא מדדו חום ואספו הצהרות בריאות בכניסה רק ביום הראש הראשון ביום השני לא מדדו חום בכלל והצהרות בריאות אספו רק בתשע בערך. אני רק מקווה שההנהלה שם תתחיל לאכוף את ההנחיות בריאות לפחות כמו שאוכפים קפוצונים בחורף...בערים החרדיות מקפידים יותר מבחילוניות - מידיעה!
גם אני יודעת... ורואה... וסופרת בכל יציאה.....לא יודעת מה קורה בחילוניות
אני יודעת מה קורה ברבי עקיבא
הטירוף ברחובות כאילו אפעם לא היתה פה קורונה
ואני אומרת לך מידיעה על בית ספר - חרדי- הבנות בהתלהבות לחזור אין מרחק כולם או בלי מסיכות או על הסנטר כשיוצאים החוצה מחזיקים את המסיכה למקרה שהמנהלת תבוא מדדו חום ואספו הצהרות בריאות בכניסה רק ביום הראש הראשון ביום השני לא מדדו חום בכלל והצהרות בריאות אספו רק בתשע בערך. אני רק מקווה שההנהלה שם תתחיל לאכוף את ההנחיות בריאות לפחות כמו שאוכפים קפוצונים בחורף...
אני יוצאת החוצה,יצאת החוצה?
למה המצב בחופים יותר טוב?יצאת החוצה?
וכמו כן להיכנס לבידוד אחרי שמגיעים מחו"ל...להקפיד על מסכה אתם מדבקים אותנו
ללכת להיבדק ולא להסתגר בבית שיש תסמינים
לשמור על הכללים במסעדות
כיף ונחמד לשמוע ???
או אחרי טיול באיזה שהיא ספינת תענוגות ביפן...וכמו כן להיכנס לבידוד אחרי שמגיעים מחו"ל...
כמה אנשים עבר עליהם 6 חודשים מההידבקות שהספיקו לעשות מחקר ??!!!כל רגע - מחקר מדאיג: החלמתם? הנוגדנים נעלמים לאחר זמן קצר
חוקרים בהולנד גילו כי אדם שנדבק בנגיף קורונה, מתחיל לאבד את הנוגדנים למחלה כבר לאחר 6 חודשים מההידבקות. "התקווה של ממשלות להגיע לחסינות עדר על ידי מחזורי הדבקה טבעיים אינה סבירה כלל"kore.co.il
א. למה נראה לך שזה לשוה"ר? הזכרתי את השם של הבית ספר?! את המיקום שלו?! את השם של המנהלת שלו? לא!גם אני יודעת... ורואה... וסופרת בכל יציאה.....
יותר מ50% הולכים עם מסכות על הפנים
בכל אופן ב3 ימים אחרונים
למה להשמיץ ולספר לשוה"ר?
התפרסם סרטון על ביהס חילוני שכבר ביום הראשון בחזרה לשיגרה, הלך שם צפיפות מטורפת רמיסות וכמובן אף אחד ללא מסכה.
ברור שיש גם , אבל באופן כללי חרדים שומרים יותר מחילונים שחופשים בים....
כתוב שם מפורשות שהמחקר נעשה על זני קורונה אחרים מהנגיף הנוכחי.כמה אנשים עבר עליהם 6 חודשים מההידבקות שהספיקו לעשות מחקר ??!!!
אבל בשביל לעשות מחקרים על זנים שונים ומשונים ולעשות כותרות בומבסטיות ומפחידות, מספיק פחות מכך.
כן בעיקרון גם אני הרהרתי בזה...כמה אנשים עבר עליהם 6 חודשים מההידבקות שהספיקו לעשות מחקר ??!!!
אבל בשביל לעשות מחקרים על זנים שונים ומשונים ולעשות כותרות בומבסטיות ומפחידות, מספיק פחות מכך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: