זה היה בימי ה"סגולה להנאה" או שזה היה רק בריבת חלב שלהם?או זכר לגלידת קרמיסימו מייפל ואגוזי קליפורניה.
אוי איזו נוסטלגיה..
זה היה בימי ה"סגולה להנאה" או שזה היה רק בריבת חלב שלהם?או זכר לגלידת קרמיסימו מייפל ואגוזי קליפורניה.
תוכלי לשתף מה וכמה הוספת?אנחנו עשינו את הגלידה ב-2 טעמים
פררו ורפאלו- הכל עד"ח
בדיוק כמו בגלידריה.
יצא מוווווושלם- שוכב במקפיא ומחכה לרגע של פינוק!צפה בקובץ המצורף 667157
מה עשית עם התותים? טחנת או קצצת?תוכלי לשתף מה וכמה הוספת?
דרך אגב, שבוע שעבר הוספתי תותים, כמו שכתבה אחת הניקיות.
המראה היה מושלם, כמו שהיא העלתה (אין לי זמן לחפש מי היא ואת התמונה).
אבל התותים יצאו במרקם קפוא.
ממש לא דומה למרקם הגלידה שהכנתי אז עם הריבת חלב.
חושבת שאולי תמיד עדיף להוסיף את ה'תוספת' לחלב המרוכז, ואז לערבב.
@java ?
טריים או קפואים.תוכלי לשתף מה וכמה הוספת?
דרך אגב, שבוע שעבר הוספתי תותים, כמו שכתבה אחת הניקיות.
המראה היה מושלם, כמו שהיא העלתה (אין לי זמן לחפש מי היא ואת התמונה).
אבל התותים יצאו במרקם קפוא.
ממש לא דומה למרקם הגלידה שהכנתי אז עם הריבת חלב.
חושבת שאולי תמיד עדיף להוסיף את ה'תוספת' לחלב המרוכז, ואז לערבב.
@java ?
מה עשית עם התותים? טחנת או קצצת?
לכאורה לא אמור להיות הבדל מתי את מוסיפה את התוספת,
אבל אפשר לנסות.
אין לי זמן לבדוק איך ההיא העלתה מתכון.טריים או קפואים.
כי גם טריים לא כדאי לדעתי להוסיף כמות שהם לגלידה ק"ו קפואים.
לענ"ד צריכים לרכז את הטעם שלהם על ידי בישול בסוכר ולימון ואז להוסיף.
כמו הלימון שהצעת, שמפריש פקטין שיוצר מרקם ג'ליי.צריכים לערבב משהו גמיש למחית התותים.
לא לערבב לימון במחית, אלא ממש לבשל את התות בלימון למין ריבה.לדעתי אין מספיק פקטין בלימון.
אולי אמורים להכין סירופ תות.
מה הוספת לגלידה שזה יצא בטעמים האלה??אנחנו עשינו את הגלידה ב-2 טעמים
פררו ורפאלו- הכל עד"ח
בדיוק כמו בגלידריה.
יצא מוווווושלם- שוכב במקפיא ומחכה לרגע של פינוק!צפה בקובץ המצורף 667157
באמת פספוס עליך.(למה, למה למדתי ראיית חשבון ולא כימיה או טכנולוגית מזון?)
אחרי הקצפת השמנת, הוספת החלב המרוכז והקצפה לאיחוד, פשוט להוסיף קרם רפאלו, או קרם פררותוכלי לשתף מה וכמה הוספת?
דרך אגב, שבוע שעבר הוספתי תותים, כמו שכתבה אחת הניקיות.
המראה היה מושלם, כמו שהיא העלתה (אין לי זמן לחפש מי היא ואת התמונה).
אבל התותים יצאו במרקם קפוא.
ממש לא דומה למרקם הגלידה שהכנתי אז עם הריבת חלב.
חושבת שאולי תמיד עדיף להוסיף את ה'תוספת' לחלב המרוכז, ואז לערבב.
@java ?
קרמים מוכנים פררו ורפאלומה הוספת לגלידה שזה יצא בטעמים האלה??
נראה טעיםםםםםםםםםםם
קרם קנויאחרי הקצפת השמנת, הוספת החלב המרוכז והקצפה לאיחוד, פשוט להוסיף קרם רפאלו, או קרם פררו
זה הכל!
נתניה, עוזר לך???קרם קנוי
??איפה קונים
.??
באיזה הכשר?נתניה, עוזר לך???
בחנויות שמתמחות במוצרי אפייה
שברי עוגיות אוראומישהו יכול לסכם:
מה הם החומרים שמומלץ להוסיף לגלידה?
והעיקר איפה קונים אותם? ואיך מכניסים אותם?
1.ריבת חלב [ברור לכולם כל הפרטים]
מה עוד....?
פרטתי בהודעת הפתיחה מספר רעיונות.מישהו יכול לסכם:
מה הם החומרים שמומלץ להוסיף לגלידה?
והעיקר איפה קונים אותם? ואיך מכניסים אותם?
1.ריבת חלב [ברור לכולם כל הפרטים]
מה עוד....?
שברי עוגיות אוראו
[/
מישהו יכול לסכם:
מה הם החומרים שמומלץ להוסיף לגלידה?
והעיקר איפה קונים אותם? ואיך מכניסים אותם?
1.ריבת חלב [ברור לכולם כל הפרטים]
מה עוד....?
אוסיף גם במתכון עצמו כי אני רואה שהרבה שאלו.
תוספות אבקתיות (קפה, וניל וכו') ניתן להוסיף יחד עם החלב המרוכז.
תוספות נוזליות (ריבת חלב, שוקולד אגוזים, ממרח לוטוס, רוטב דובדבנים וכו') ניתן להוסיף עם החלב או לשייש לתוך המסה למראה מעניין כמו בגלידריות
תוספות מוצקות (אוראו, עוגיות לוטוס) שוברים גס ומקפלים לתערובת.
מוסיפה בהסתייגות שניתן בזהירות להוסיף אותם בסוף ההקצפה ולתת עוד סיבוב של המקסר, אבל רק אם מאומנים לעצור את זה בזמן, שלא ימעך יחד.פרטתי בהודעת הפתיחה מספר רעיונות.
ניתן לראות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: