חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אנחנו עשינו את הגלידה ב-2 טעמים
פררו ורפאלו- הכל עד"ח
בדיוק כמו בגלידריה.
יצא מוווווושלם- שוכב במקפיא ומחכה לרגע של פינוק!צפה בקובץ המצורף 667157
תוכלי לשתף מה וכמה הוספת?
דרך אגב, שבוע שעבר הוספתי תותים, כמו שכתבה אחת הניקיות.
המראה היה מושלם, כמו שהיא העלתה (אין לי זמן לחפש מי היא ואת התמונה).
אבל התותים יצאו במרקם קפוא.
ממש לא דומה למרקם הגלידה שהכנתי אז עם הריבת חלב.
חושבת שאולי תמיד עדיף להוסיף את ה'תוספת' לחלב המרוכז, ואז לערבב.
@java ?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תוכלי לשתף מה וכמה הוספת?
דרך אגב, שבוע שעבר הוספתי תותים, כמו שכתבה אחת הניקיות.
המראה היה מושלם, כמו שהיא העלתה (אין לי זמן לחפש מי היא ואת התמונה).
אבל התותים יצאו במרקם קפוא.
ממש לא דומה למרקם הגלידה שהכנתי אז עם הריבת חלב.
חושבת שאולי תמיד עדיף להוסיף את ה'תוספת' לחלב המרוכז, ואז לערבב.
@java ?
מה עשית עם התותים? טחנת או קצצת?
לכאורה לא אמור להיות הבדל מתי את מוסיפה את התוספת,
אבל אפשר לנסות.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תוכלי לשתף מה וכמה הוספת?
דרך אגב, שבוע שעבר הוספתי תותים, כמו שכתבה אחת הניקיות.
המראה היה מושלם, כמו שהיא העלתה (אין לי זמן לחפש מי היא ואת התמונה).
אבל התותים יצאו במרקם קפוא.
ממש לא דומה למרקם הגלידה שהכנתי אז עם הריבת חלב.
חושבת שאולי תמיד עדיף להוסיף את ה'תוספת' לחלב המרוכז, ואז לערבב.
@java ?
טריים או קפואים.
כי גם טריים לא כדאי לדעתי להוסיף כמות שהם לגלידה ק"ו קפואים.
לענ"ד צריכים לרכז את הטעם שלהם על ידי בישול בסוכר ולימון ואז להוסיף.
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מה עשית עם התותים? טחנת או קצצת?
לכאורה לא אמור להיות הבדל מתי את מוסיפה את התוספת,
אבל אפשר לנסות.
טריים או קפואים.
כי גם טריים לא כדאי לדעתי להוסיף כמות שהם לגלידה ק"ו קפואים.
לענ"ד צריכים לרכז את הטעם שלהם על ידי בישול בסוכר ולימון ואז להוסיף.
אין לי זמן לבדוק איך ההיא העלתה מתכון.
אבל זה היה תותים טחונים, שמבשלים על האש עם מים וסוכר, עד שמסמיך קצת.
אשמח אם תצלחנה להבין למה המרקם של התותים היה כמו קרח...
בכל מקרה, הגלידה היתה מעדן, טעם של וניל עם תותים.
רק שהמרקם...
לא זיסלק...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
המרקם היה קרחי כי זה בעיקר נוזלים וסוכר.
צריכים לערבב משהו גמיש למחית התותים.
אולי חלב מרוכז אולי מעט ג'לטין.
 

english

משתמש סופר מקצוען

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
(למה, למה למדתי ראיית חשבון ולא כימיה או טכנולוגית מזון?)
באמת פספוס עליך.
אבל יש לך ידע מספיק רחב.
בטח בשביל פרוג.
דוקא למדתי בדן גורמה, והשיעורים הראשונים עסקו בקטנה בטכנולוגית מזון וכו'.
אבל לא יכולה לומר שיצאתי משם עם ידע מספק לכאלו דברים.
ותמשיכי להתדיין עם @java ואולי גם @hbecker תבוא להחכים אותנו.
מחכה למסקנות.
כי גלידת תות, היא מהממת.
 

ד.ה.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
D I G I T A L
תוכלי לשתף מה וכמה הוספת?
דרך אגב, שבוע שעבר הוספתי תותים, כמו שכתבה אחת הניקיות.
המראה היה מושלם, כמו שהיא העלתה (אין לי זמן לחפש מי היא ואת התמונה).
אבל התותים יצאו במרקם קפוא.
ממש לא דומה למרקם הגלידה שהכנתי אז עם הריבת חלב.
חושבת שאולי תמיד עדיף להוסיף את ה'תוספת' לחלב המרוכז, ואז לערבב.
@java ?
אחרי הקצפת השמנת, הוספת החלב המרוכז והקצפה לאיחוד, פשוט להוסיף קרם רפאלו, או קרם פררו
זה הכל!
 

השואל מבני ברק

משתמש פעיל
מישהו יכול לסכם:
מה הם החומרים שמומלץ להוסיף לגלידה?
והעיקר איפה קונים אותם? ואיך מכניסים אותם?
1.ריבת חלב [ברור לכולם כל הפרטים]
מה עוד....?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מישהו יכול לסכם:
מה הם החומרים שמומלץ להוסיף לגלידה?
והעיקר איפה קונים אותם? ואיך מכניסים אותם?
1.ריבת חלב [ברור לכולם כל הפרטים]
מה עוד....?
פרטתי בהודעת הפתיחה מספר רעיונות.
ניתן לראות.
 

english

משתמש סופר מקצוען
שברי עוגיות אוראו
[/
מישהו יכול לסכם:
מה הם החומרים שמומלץ להוסיף לגלידה?
והעיקר איפה קונים אותם? ואיך מכניסים אותם?
1.ריבת חלב [ברור לכולם כל הפרטים]
מה עוד....?

אוסיף גם במתכון עצמו כי אני רואה שהרבה שאלו.
תוספות אבקתיות (קפה, וניל וכו') ניתן להוסיף יחד עם החלב המרוכז.
תוספות נוזליות (ריבת חלב, שוקולד אגוזים, ממרח לוטוס, רוטב דובדבנים וכו') ניתן להוסיף עם החלב או לשייש לתוך המסה למראה מעניין כמו בגלידריות
תוספות מוצקות (אוראו, עוגיות לוטוס) שוברים גס ומקפלים לתערובת.
מוסיפה בהסתייגות שניתן בזהירות להוסיף אותם בסוף ההקצפה ולתת עוד סיבוב של המקסר, אבל רק אם מאומנים לעצור את זה בזמן, שלא ימעך יחד.
פרטתי בהודעת הפתיחה מספר רעיונות.
ניתן לראות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה