blue eagle
משתמש סופר מקצוען
סבלנות!!!אז אני מבינה שאין פתרון לזה..
לי זה היה ככה
כל פעם כתבתי דרך אחרת וכו'
עד שנתן לי כתובת מייל לאימות (שלא הייתה מעודכנת)
ואז מגיע הסיפור הגדול זה לקבל אסמאס
לי זה הצליח דרך משהו בחו"ל.
סבלנות!!!אז אני מבינה שאין פתרון לזה..
זה ננעל לפני יותר משנה,סבלנות!!!
לי זה היה ככה
כל פעם כתבתי דרך אחרת וכו'
עד שנתן לי כתובת מייל לאימות (שלא הייתה מעודכנת)
ואז מגיע הסיפור הגדול זה לקבל אסמאס
לי זה הצליח דרך משהו בחו"ל.
זו בדיוק הבעיה שהיתה ליזה ננעל לפני יותר משנה,
ואת כמות הפעמים שנסתי אי אפשר לספור-----
בסוף תמיד מחזיר אותי לקבל סמס למספר טלפון שהזנתי...
יש מישהו שקרה לו כזה מקרה בדיוק (שלא נתן פרטים נוספים לאימות חוץ ממספר פלאפון)
והצליח לפתוח??
כןניסיתם לקנות מגוגל תוספת נפח?
(8 לחודש)
זו בדיוק הבעיה שהיתה לי
הצלחתי על ידי הזנת מספר SMS חדש שלא היה פעיל בשום חשבון (קניתי מספר חדש לצורך הזה)
ולמרות שזה לא המספר איתו נרשמתי לגוגל , הוא נפתח
צריך לשים לב שאת מסמנת בצד ימין את מדינת ישראל וממתינה לפני הנסיון הזה לפחות 24 שעות שלא ניסית להכנס לחשבון שלך
ניסית את זה
או זההמרה אוטומטית של הודעת SMS להודעה קולית - InforUMobile - מערכת רב ערוצית לקשר עם לקוחות
כידוע, מספרי טלפון כשרים, אינם יכולים לקבל הודעות SMS. כיוון שלעיתים חשוב מאד לארגון לשלוח מידע ללקוחות אלו, באמצעות הפלטפורמה של InforUMobile ניתן להמיר הודעות SMS […]www.inforu.co.il
התחבר
sms4free.co.il
האם ניסית את האופציה הזאת:
המרה אוטומטית של הודעת SMS להודעה קולית - InforUMobile - מערכת רב ערוצית לקשר עם לקוחות
כידוע, מספרי טלפון כשרים, אינם יכולים לקבל הודעות SMS. כיוון שלעיתים חשוב מאד לארגון לשלוח מידע ללקוחות אלו, באמצעות הפלטפורמה של InforUMobile ניתן להמיר הודעות SMS […]www.inforu.co.il
לא,האם ניסית את האופציה הזאת:
המרה אוטומטית של הודעת SMS להודעה קולית - InforUMobile - מערכת רב ערוצית לקשר עם לקוחות
*אף אחדאך אלד
האם ניסית את האופציה הזאת:
לא,
לא הבנתי איך זה עובד..
רשום שם למלאות פרטים ליצירת קשר , תכלס אף אחד לא יצר איתי קשר ..
@כבשה תמימה לא מצליח לצטט... את הודעה.זה בדיוק הפתרון שאני מציעה, להמיר sms לשיחה קולית.
נסתי..אולי תנסי דרך חברת התקשורת של הפלא' שלך, אולי הם ימצאו את הדרך שתקבלי איכשהו את הSMS.
תנסי. לא תפסידי.
לוחצים על השטרודל ומיד אחר כך כותבים את שם המשתמש בלי נקודה בסוף ובלי האות י...@תאורת חירום. דווקא נראה לי שכן הצלחתי
אבל לתייג זה יותר מורכב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: