והיא לא אמרה לא את זה ולא את זה.יישר כח. ריבוי זאטוטים הוא לא המטרה אלא תוצאה.
והיא לא אמרה לא את זה ולא את זה.יישר כח. ריבוי זאטוטים הוא לא המטרה אלא תוצאה.
לא צריך ללכת עד שישברו להם את היחידהאבל אפח'ד לא ילך לשבור להם את היחידה......
אם חרדים מכריזים שלהיות חרדי זו עסקת חבילה עם תכונות גרועות כל כך,באתם לגור בבניין חרדי?
הייתם צריכים לקחת את כל זה ועוד יותר מזה בחשבון
כל מי שבא לגור במקום חרדי בא על דעת כן!!!!!
סוף פסוק
קצת מוזר לי שמדברים רק על בני ברק.זו תמונת מצב מזוויעה של התופעה הזו.
לדעתי החיצים פה מופנים לציבור שלמד להשתמש בשיטה הזו, בעוד שהאשמים האמיתיים הם ראשי העיר, חברי המועצות, וועדות התכנון והבניה וכו'
הבעיה התחילה אי שם במאה המוקדמת, אז בני ברק היתה עיר חרדית קטנה, העירייה התנהלה כקומונה נחמדה, והתושבים המקורבים זכו להתעלמות מחריגות -אנחנו גם מכירים וגם חרדים לדבר השם, בלתי אפשרי להלשין או לפרק להם.
השיטה התמסדה והיום הבני ברקים כבר כרתו את הענף עליו הם ישבו והגולם קם על יוצרו!
המנהג שהתחיל באווירת הפרוטקציות והקשרים במידה סבירה ומידתית יחסית, התמסד והפכך לשיטה ולדרך חיים!
תלונות, נא להפנות לעיריית בני ברק.
תמצית הבעיה.אז בני ברק היתה עיר חרדית קטנה, העירייה התנהלה כקומונה נחמדה, והתושבים המקורבים זכו להתעלמות מחריגות -אנחנו גם מכירים וגם חרדים לדבר השם, בלתי אפשרי להלשין או לפרק להם.
המנהג שהתחיל באווירת הפרוטקציות והקשרים במידה סבירה ומידתית יחסית, התמסד והפכך לשיטה ולדרך חיים!
ועדיין יהיו את אלה שבכל מחיר יגורו שם או בירושליםאני אומר לו שהוא לא חייב לגור בבני ברק
וכבר היו דברים מעולם שאנשים בשלב הזה עברו דירה לפרויקט (נגיד: אחיסמך)
בדיו קמהסיבה הזו
במיוחד שנשמע שכן היה כאן תכנון מקדים.זו הרחבה שהיתה יכולה להמנע עם מעט תכנון מקדים וחשיבה על האחר.
מכבדת את השיקולים שלהם,ועדיין יהיו את אלה שבכל מחיר יגורו שם או בירושלים
דעות קלוקולות כל ריבוי יילודה?מתגובתך נודף ריח חזק של דעות קלוקלות, אמנם חלק מהדברים שציינת הם אסורים גם מצד ההלכה, כגון השתמשות ברכוש משותף לצרכים פרטיים ללא אישור מהשכנים, אבל לבוז לריבוי הילודה וכו', אינו ראוי.
יש לזכור שאנו חיים בסביבת מגורים חרדית, וכמו כל דבר בחיים ישנן מעלות וישנן חסרונות לכך. אני מוצא שהמעלות של מגורים בסביבה כזאת עולות על החסרונות. אדם נגרן וקפדן יתקשה, להשלים עם ההקרבה של יופי ואסטטיקה (אינני מדבר על בניות לא חוקיות או מזיקות, ועל השחתה של הרכוש המשותף) שמטבע הדברים בבניין/באיזור עם ריבוי זאטוטים יהיה קשה לשמור, ומי שבכל זאת המוסכמות החרדיות של ריבוי ילודה וכו' מוציאות אותו מדעתו, מוזמן לעבור לדיור מוגן או לאיזור פחות דתי ושלום על ישראל.
היו בחירות דמוקרטיות לעירייה ולמועצת העיר, לא?זו תמונת מצב מזוויעה של התופעה הזו.
לדעתי החיצים פה מופנים לציבור שלמד להשתמש בשיטה הזו, בעוד שהאשמים האמיתיים הם ראשי העיר, חברי המועצות, וועדות התכנון והבניה וכו'
הבעיה התחילה אי שם במאה המוקדמת, אז בני ברק היתה עיר חרדית קטנה, העירייה התנהלה כקומונה נחמדה, והתושבים המקורבים זכו להתעלמות מחריגות -אנחנו גם מכירים וגם חרדים לדבר השם, בלתי אפשרי להלשין או לפרק להם.
תלונות, נא להפנות לעיריית בני ברק.
אני גרה ברמה אגם לי מותר לגור בבניין נקי מטיפטופי זבל.
להינות מערוגת פרחים בכניסה לבניין(בלי שילדים פראי אדם יהפכו הכל לתל בוץ)
לעבור ברחוב בלי טיפטופי מים של שכן שהתקמצן על עוד מטר או שניים של צינור..
ואין צורך להמשיך.
אה, ואני בעד ריבוי יילודה, כן?
'בני ברק' הוא שם של תסמין שנפוץ בעיקר בצפון מרכז גוש דן בין תל אביב, פתח תקווה, רמת גן, גבעתיים, וגבעת שמואל.קצת מוזר לי שמדברים רק על בני ברק.
לדעתי יש ערים אחרות במצב גרוע לא פחות.
אוי!אני גר בבניין 20 דיירים
שכוווולם חוץ מאיתנו (ועוד שכן) הרחיבו את דירתם,
ורובם לקחו אותו קבלן, שעובד לבד, וכל דירה לוקחת לו כמה חודשים טובים,
כבר 3 שנים הבניין בשיפוץ
כל אחד שגומר השני מתחיל
ועוד שיפוץ רציני של חלוקת דירה וכו'
3 שנים !!! של סבל שלא נגמר (לכלוך , רעש, חסימת אויר ואור)
כמה שאנחנו מבקשים להתחשב (לא לקדוח בשבע בבוקר, בבקשה!!!)
לאף אחד לא אכפת
כי הרי כולם משפצים!
למה שלא תתלי את הפוסט היפה הזה בכניסה לבנין?שנים,
שנים שחיכינו
התפללנו
ייחלנו,
תרמנו,
חלמנו,
ביום
ובלילה.
ומה לא עשינו,כדי,
לזכות בדירה משלנו.
ואחרי שנים... ב"ה זה קרה!!!!
ולאושרינו לא היה גבול....
דם יזע ודמעות הושקעו בינות ללבנים לטיח ולטיט.
ועדיין ב"ה מושקעים מידי חודש בחודשו...
נכנסנו לדירה, בדחילו ורחימו ולשמחתנו לא היה גבול....
עד....
כשבועיים אחרי האיכלוס וקבלת טופס 4 ----------------------------החלו החגיגות.
התעוררנו לקול שאגות הקונגו מתחיל להרוס בחדווה את הבניין השלם והמושלם אליו אך נכנסנו.
לא שכן אחד
ולא 2.....
7 דיירים!!!!!!!!!!
הוציאו "קוביות" /מרפסות/רלסים - יבלות מכוערות לבניין היפה שכ"כ הרבה חלמנו עליו!!!!!!!!!!!!!
(מדובר בדירות של 120 מ"ר +....)
לשאול רשות מהשכנים ??? רעיון הזוי ומיושן----- הצחקתם אותם.....
עוד לפני שתקלטו מה קורה, זה כבר יהיה לעובדה מוגמרת.
ככה זה בבני ברק, מה אתם לא יודעים????
חוץ מהיבלות המכוערות שצמחו על הבניין המושלם לשעבר, כל אחד השאיר אחריו מזכרת :
אחד הוריד פסולת בניה דרך המדרגות, וסדק אותם
השני הוריד דרך המעלית, והרס אותה , היא נתקעת כל שני וחמישי...
אחד שבר מדרגה בחזית הבניין,
ואחר שרט את האריחים של לובי הכניסה לבניין.
ולחלק מהשכנים מזרזף מהתקרה....
אה, ופינוי פסולת הבניה, היה על חשבון כל הדיירים, למה?טוב ששאלתם..
כי מי שמוציא בעיר התורה והחסידות "בלה" (שק) של פסולת בניין אפילו רק לכמה שעות!!!!!! הידיעה תעבור כמו אש בשדה קוצים, ומשפצים למיניהם יוסיפו עוד כהנה וכהנה.
טענו המשפצים בעלי היבלות הכעורות, שלא כל הפסולת שלנו......
ובשביל לא לקבור את הבניין עם פסולת בניה מכל העיר, נאלצנו במהירות לפנות ו-----------לשלם!!!!!!!!!!!!!
להלשין לעירייה, אנחנו לא מוסרים, (מלשון: מוסר)
ואילו שבונים את היבלות הכעורות מנצלים זאת..
ועוד מעט יעמדו בעלי היבלות, ויצעקו : " למען נחדל מעושק ידינו"
עשקתם
גזלתם
לקחתם,
את הבניין המושלם שלי.
מניסיון עגום בסביבה שלי: הרבה מהמשפחות הן משפחות במצוקה ומקבלות עזרה מארגוני חסד ומאנשים שלא יקבלו בערים מרוחקות יותר.ועדיין יהיו את אלה שבכל מחיר יגורו שם או בירושלים
(כמו משפחה בת 10 נפשות שקנתה את הדירת 68 מטר של חברה שלי במרכז ירושלים
וזה עוד גדול מהדירה שהפ עברו ממנה...)
אני ממש לא מרחמת על משפחות כאלה.
אבל ממש לא.
זה היה בב"ש עד שבלוך עלתה לשלטון. מאז-היא עשתה לזה סטופ אמיתי.קצת מוזר לי שמדברים רק על בני ברק.
לדעתי יש ערים אחרות במצב גרוע לא פחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: