1. קראתי את כל האשכול ודובר לא פעם על יחידות.סטית מהנושא, לא מדברים על יחידות....
2. המציאות תקפה גם לגבי מרפסות. בהסכם עליו חתמנו עם הקבלן התחייבנו שלא להפריע לכל התפרעות של אחד מהשכנים, וממילא אין מה לבא עליו בטענות וזו זכותו הקניינית.
1. קראתי את כל האשכול ודובר לא פעם על יחידות.סטית מהנושא, לא מדברים על יחידות....
חובה להלשין ןרב אמר לנו שזה אפילו מצווה כמובן על בניה ללא אישורים והסכמהלהלשין לעירייה, אנחנו לא מוסרים, (מלשון: מוסר)
מי הקבלן? , שנדע ממי להיזהר. אני מתכוונת ברצינות! דברים כאלה צריך לדעת, כי אם אני הייתי נופלת לבניין כזה (דירה מיד שניה לדוג) עם הסכם כזה, היה לי המון המון עגמת נפש.1. קראתי את כל האשכול ודובר לא פעם על יחידות.
2. המציאות תקפה גם לגבי מרפסות. בהסכם עליו חתמנו עם הקבלן התחייבנו שלא להפריע לכל התפרעות של אחד מהשכנים, וממילא אין מה לבא עליו בטענות וזו זכותו הקניינית.
הזוי!2. המציאות תקפה גם לגבי מרפסות. בהסכם עליו חתמנו עם הקבלן התחייבנו שלא להפריע לכל התפרעות של אחד מהשכנים, וממילא אין מה לבא עליו בטענות וזו זכותו הקניינית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: