מי אמר ??אם נתחיל בזה שבישיבות קטנות אין פנימיה כי אין תקציב,
אני זוכר שהייתי בישיבה קטנה ואמרו אז שמסיבות עקרוניות אין פנימיה
מי אמר ??אם נתחיל בזה שבישיבות קטנות אין פנימיה כי אין תקציב,
אם יפרסמו על סודיות בטוח יהיה מי שיפנה כי יש כאלו שמגעים למצבים מאד קשים ואין שום ארגון שתומך רשמית בהתמודדות נפשית (במיוחד לילדים שאז הסודיות גדולה יותר)קשה מאוד לאיתור מאחר והדבר נשאר בדרך כלל בסוד
השיטה שיכולה לעבוד טוב זה לתגמל את השדכן אם נפגשים 2 פגישות. ז"א להגיע לפגישות זאת מטרהשידוכים
להקים בתים בישראל
למנוע את השואה השקטה שקורית פה
יש הרבה יוזמות מדהימות שללא ספק היו מועילות מאוד אבל צריכות תקציב
מכירה כמה משפחות שקצבת נכות + תמיכה מקופת צדקה + עבודה של בן הזוג והם בעוני קשה בעקבות המחלהבשביל זה יש קצבאות נכות ואנשים ממש חיים מזה יפה
מדוע זה כל כך חשוב?אם מדובר על כמה מאות מליוני דולרים אז אפשר להקים בית החלמה שלא יעלה כסף!!
השאלה מה התקציב כמובן.
לא ממש תמיכה פיזית כמו נקיון, טיפול בילדים טיפולים לילדים, יש להם בעיקר טיפולים למתמודדים.בערי המרכז יש את עזר מציון ובית חם
מתמודדי הנפש שמתגוררים בפריפריה זה לצערנו ציבור שהולך וגדל והקושי שלהם הוא גם ההתמודדות וגם כשהם בוחרים לשתף ולבקש עזרה אין להם ממי.
גם מבחינת מחלקת הרווחה בערי המרכז יש יותר מענה לצרכים של המתמודדים והמשפחות מאשר בערי הפריפריה
אם כבר מתי יבוא הגאון הזה שיקח את המצלמה מהפלאפונים המתקדמים וישווק אותה לחרדים במכסה דמוי מצלמהלפתוח מכירה מסובסדת של מצלמות קנון G7 עבור בנות העשרה העליזות והנאוות
שמטרטרות את כל העולם (תושבי תבל) שיכתתו את רגלם ויקנו להן את המצלמות הנ''ל במחיר מוזל
רק מה, גם בחו''ל זה יקר
אז לפחות שלבנות ישראל תהיה מכירה מוזלת למען שלומן הנפשי.
איזה ארגון בדיוק יש?כבר יש.
יודעת בודאות שזה בעיקר תקציב.מי אמר ??
אני זוכר שהייתי בישיבה קטנה ואמרו אז שמסיבות עקרוניות אין פנימיה
בכל הישיבות בכל הארץ ????יודעת בודאות שזה בעיקר תקציב.
מחוסר תקציב- נוצרות בעיות עקרוניות,(כי אין כסף לשלם לצוות שיהיה בשטח וישגיח בלילה) וממילא זה נהיה עקרוני לא לפתוח את הפנימיה.
לא לכלל הציבור, גם אם מדובר במהפך?ובמסגרת התחומים האלו הוא מחפש 'מקום להתגדר בו'.
לא משהו של עוזר לכל הציבור. אלא למסכנים
יש במלון של יד שרה ירמיהו 33 קומה שלמה לאחרי לידה שקטהבתי החלמה לאחריי לידה או ח"ו אחרי לידה שקטה וכ"ו
{אבל באגף נפרד}
כי המצב נורא שאחרי ברית מחכים מינימום שבוע + אפילו שמזמינים מאווווד מוקדם
נ.ב. נראה לי שגביר הרה"צ .......... ממנצ'סטר רצה או תכנן וזה עדיין לא יצא לפועל
עלה בדעתו להקים ארגון חסד בארצינו הקדושה.
אומר לי כך: יש בישראל ארגונים מכל הסוגים והמינים, אני רוצה להקים משהו שיביא מהפכה שנדרש בציבור, ועדיין אף אחד לא הרים את הכפפה.
תנו רעיון בבקשה
תודה רבה על "האמפתיה" לרווקים. בעיית השידוכים היא בעיקר בעיקר בחוסר משדכים.מצב הגרושות קשה מאוד מאוד
בעית השידוכים זה לא חוסר בשדכנים או בשידוכים .יש מאגרי מידע מונפצים לכל דורש.
הבעיה היא בבחורים והבחורות שלא מספיק בשלים מבחינה נפשית / רגשית / השקפתית לעשות את הצעד המשמעותי של נישואין
צריך שבתות/קורסים שבהם ידריכו את מעוכבי השידוכים איך לגשת לשידוך בהשקפה נכונה
וכן לבדוק אם אין בעיה של חסימה רגשית וכדו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: