@יהודי אשדודי
אין לי רעיון אבל אשמח אם תעדכן בסוף מה הוא בחר
אין לי רעיון אבל אשמח אם תעדכן בסוף מה הוא בחר
בירושלים לא מקבלים כלוווווווווווום אולי יש מוסדות טובים יותר אך כלום מעברלא קראתי את כל האשכול
אך כתושבת המרכז לשעבר והפריפריה בהווה- פשוט לטפל בדברים הנוגעים אל הלב והמצוקות
אם בערים הגדולות יש שפע ארגוני חסד ותמיכה לילדים נכים ולמשפחות רווחה
בפריפריה- אין.
מדובר גם בערים עניות, והמצב במחלקות רווחה- קטסטרופה. אין מילה אחרת.
והממוצע הכלכלי של המשפחות הוא הרבה יותר נמוך, מה שאומר שהם צריכים את העזרה הכלכלית/הטכנית ברמה הרבה יותר נואשת מאנשי המרכז.
ולמרות שאני בהחלט בעד שזוגות צעירים יגורו בפריפריה, לאחר שאני רואה פה את מצב הרווחה- אני מסייגת ואומרת- למשפחות עם ילדי צמי"ד- הרבה יותר קשה בפריפריה!
בערי המרכז יש את עזר מציון ובית חםתמיכה במשפחות שאחד ההורים מתמודד נפש/לא מתפקד
תמיכה רגשית ומעשית דיסקרטית למתמודד ולבני המשפחה
מהכרות קרובה עם משפחה כזו הקושי הוא עצום ולבד ממש
מתבישים מאוד לשתף ולבקש ואין אף אחד שנמצא שם בשבילם
ככ מסכימה עם זהמלגות לבחורי ישיבות נקודה!!!!
פשוט עצוב לראות בחורי ישיבות קטנות שמתחשבנים על ביגוד אוכל רב קו צולנט בליל שישי ועוד...
צריך לדאוג למלגות כמו כרטיס לבחורי ישיבות גם לישיבות קטנות במיוחד בתקופה כזאת שישי המווווווון נוער נושר והדרך לרחוב פשוט וקלה
זוהי דעתי תודה רבה!
בירושלים יש ימי הקלה? אצלנו זה ימי מלחמהבירושלים לא מקבלים כלוווווווווווום אולי יש מוסדות טובים יותר אך כלום מעבר
ארגון לתמיכה בגרושות
כן לאלמנות יש ארגון נחזיק חזק שמאודדדדד עוזר לגרושות איןמעניין... כי אני כתבתי להקים ארגון לגרושות -
כי בדיוק ראיתי אתמול ראיון של אפרת ברזל עם מקימת ארגון אם הבנים
והיא דיברה על זה כמה זה חסר , וכמה הגרושות בשונה מאלמנות מקבלות הרבה פחות תמיכה
זה אחד הדברים הנחוצים,בשו"ע יו"ד הלכות צדקה סי' רמט סע' ו' כתוב וז"ל:
שְׁמוֹנֶה מַעֲלוֹת יֵשׁ בַּצְּדָקָה, זוֹ לְמַעְלָה מִזּוֹ: מַעֲלָה הַגְּדוֹלָה שֶׁאֵין לְמַעְלָה מִמֶּנָּהּ, הַמַּחֲזִיק בְּיַד יִשְׂרָאֵל הַמָּךְ וְנוֹתֵן לוֹ (ו) מַתָּנָה, אוֹ הַלְוָאָה, אוֹ עוֹשֶׂה (ז) שֻׁתָּפוּת, אוֹ מַמְצִיא לוֹ מְלָאכָה כְּדֵי לְחַזֵּק יָדוֹ שֶׁלֹּא יִצְטָרֵךְ לַבְּרִיּוֹת וְלֹא יִשְׁאַל, וְעַל זֶה נֶאֱמַר: וְהֶחֱזַקְתָּ בּוֹ (בַּמִּדְבָּר כה, לה) .
לדעתי הכי חשוב להמציא פרנסות עבור ציבור החרדי בצורה כשרה
אפשר כל מיני רעיונות אולי לפתוח מפעלים שיתאים לציבור החרדי
וזה יכול להיות גם רווחי לעשיר היקר שרוצה לעזור
וכשיש פרנסה ברוח נעלמים הרבה בעיות רגשיות, שלום בית, ועוד
בהצלחה
בחסידות צאנז הנגיד ר' מנדי רייך עשה את זה1. לקנות בניינים ולתת לאנשים לגור שם בחינם או ב1000,2000 שח בחודש
זה רק ליתומים ואלמנותכהיום יש ברמה העקרונית, שעושה את זה ברמה מאוד יסודית,
שמו של הארגון הוא: "נחזיק חזק".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: