אם לדייק רק לאלמנות עם ילדיםזה רק ליתומים ואלמנות
נווווווווווווווווווולא קשור לאשכול אבל אולי חלק מההצעות כאן אפשר להרים דרך פרוג גם לי איזה מיליונר
נוו ברוך משלם שכר טוב ליראיו....נווווווווווווווווווו
אומר ועושה
ארגונים של ביקורי חולים ומשמחים יש בשפענוו ברוך משלם שכר טוב ליראיו....
על כל פנים לדוגמא ביקור בבתי חולים ואצל זקנים יכול לצאת מפה
ואולי יש עוד דברים
למה שהביה"ח יסכים שיפתחו מתחם קמפינג בחניון שלוקרוואנים נגררים להוריד אותם בשבתות וחגים בחניונים של הבתי חולים
למשפחות של מאושפזים
זה דוגמא אבל כל אחד שהעלה רעיון שיחשוב עם עצמו עם אפשר לקדם אותו אפילו חלקית בלי מעטפות כסףארגונים של ביקורי חולים ומשמחים יש בשפע
גם בלי שמות מפוצצים
אבל יש מקום לעוד אחד
זה לא נכון.היום זה מעל 10,000 ש"ח לשני ילדים.
מתעדכן כל שנה לפי השכר הממוצע במשק
גמח כספים לסכומים גדולים ללא ריביתעלה בדעתו להקים ארגון חסד בארצינו הקדושה.
אומר לי כך: יש בישראל ארגונים מכל הסוגים והמינים, אני רוצה להקים משהו שיביא מהפכה שנדרש בציבור, ועדיין אף אחד לא הרים את הכפפה.
תנו רעיון בבקשה
להכניס אותם מטעם הישיבה רק שמישהו יממן והבחור כך יסכים ללכת כי זה בתוך הישיבהארגון למימון טיפולים רגשיים לנוער המתבגר שאין עוד ארגון אחד שממן את הטיפולים היקרים האלו אצל מטפלים טובים וגם בארגון בית.. ממנים רק למטפלים שלהם ואתה יכול לקבל שם תור רק אחרי כמה חודשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: