מצטרפת לכל האמור, ג"א אכלתי ועדיין אוכלת ממנו קש, וכבר התייאשתי מהנזקים ומהכסף שהוא חייב ליאני כותב מניסיון אישי [וגם תמצית מה שהיה כתוב באשכול הנ"ל]
1. הוא באמת זול! אפילו זול מאוד במוצרים מסוימים.
2. אני עשיתי אצלו ארון ספרים משולב בגבס ובינתיים לאחר שנה+ העבודה עמידה,
צירים לא מתפרקים צבע לא מתקלף מדפים לא מתעגלים וכו'
אבל וכאן מגיע האבל הגדוווול
3. לא עמד בזמנים בצורה חסרת כל פרופורציה ממש, איחר עוד ועוד וגם צעקות ואיומים לא עזרו. [וכמובן לא דיבורים יפים ותחנונים]
4. העבודה לא מדויקת מבחינת המידות [שבמוצר הנ"ל זה נקודה קריטית ביותר בשביל המראה]
5. דברים שהיו כתובים במפורש בהזמנה הוא עשה אחרת כך ש א, אחרי שכבר סו"ס הגיע היינו צריכים לחכות עוד לתיקונים ב, עיקר הנקודה: היה שיניו מהותי בויטרינה ממה שהיה כתוב בהזמנה, ויש לנו צילום מההזמנה כך שהוא הודה בכך, והוא לא תיקן את זה בטענה שהוא צריך להחליף בשביל כך את כל הויטרינה. וזה יעלה לו הרבה כסף, זה שיניו ממש משמעותי שגרם לנו ממש עוגמת נפש.
6. לא הביא איתו מתקין כך שא' הייתי צריך להפוך לשוליא דנגרי ולעזור לו להתקין עבודה פיזית מאומצת ממש [מי שפעם ראה התקנה כנ"ל מבין] ב, זה דפק את כל הקיר והיינו צריכים לשלם עוד פעם לקבלן גבס על כל התיקונים ולטענתו אני אשם בכך כי לא התקנתי את זה טוב.... ע"ז נאמר [הרצחת וגם ירשת?!]
7. היות וכבר שמענו עליו סיפורים לפני כן, סיכמנו איתו שאנו נותנים לו רק ציק פיקדון והוא לא מפקיד אותו לפני שהוא מביא את המוצרים.
למעשה הוא הפקיד אותו כמה ימים אחרי החתימה!
למזלינו הוא שילם עם זה לערבי שלו שהפקיד את זה באיזה בנק ערבי ולכן בנק מרכנתיל לא חייב את זה.
עד כאן עובדות יבשות,
מכאן דעתי רוצים תקבלו לא רוצים גם טוב,
באם יש לכם אפשרות לעשות אצל נגר אחר אל תחסכו את הכסף הזה היקר יותר שווה במקרה הזה בשביל לקבל מוצר כמו שאתם רוצים בזמן שאתם רוצים.
אם ממש אין לכם אפשרות וזה או הוא או כלום,
1. לסכם הכל אבל ממש הכל כולל מידות מדוייקות וכל פיםס קטן בכתב עם חתימה כולל תאריך להספקה עם קנסו על איחור ולצלם בשבילכם עותק!
2. להשאיר אצלכם יותר מחצי מהסכום! [פחות מזה לא מדבר איליו] ולא לתת אפילו ציק פיקדון עיין לעיל. [בהתחלה הוא אומר שהוא לא מסכים שלי שישלמו מראש והוא עושה כאילו הוא הולך, אבל אם עומדים על זה הוא מתקפל]
3. בשעת החתימה הוא עושה רושם מאוד טוב וגם נעלב כשרוצים לכתוב הכל וצילומים מה אתה לא מאמין לי תשאל את פלוני שעשיתי אצלו ואלומוני וכו' אבל אל תתבלבלו אחרת אין לכם סיכוי איתו.
וכמובן הוי דן את כל האדם לכף זכות בס"ה הוא לא נוכל אלא בחור טוב אבל מסכן.
וכמובן רבות מחשבות בלב איש הכל תלוי בס"ד.
איימתי עליו בתביעה לבית משפט לתביעות קטנות- אחכ למדתי שאסור אפילו הלכתית לאיים על תביעה אבל זה היה הדבר היחידי שאיים עליו- הוא מאד רצה ללכת לדין תורהתקשיבו, אני במערכה רצינית איתו עכשיו...
אין לי מושג איך זה קרה לי הנפילה הזאת..
יש מישהו שיכול להמליץ לי מנסיון מה לעשות???????.
הוא סוחב אותי כבר שלושה חדשים עם ארון ספרים. אני כבר ממש מתחילה להתייאש!!!!!!!!!!
להיזהר מלכתוב כאן, שלא יהיה תביעת דיבה אליך.אני הולך כעת לכסח אותו במשפטים כן בית משפט
אני הולך להפיל אותו על כל הכסף השחור שהוא מקבל
אני רוצה קבלות על כל מה שהזמנתי ושילמתי ואכלתי אותה איתו השאיר אותי עם ריהוט שלא הזמנתי שאין לי התאמה בשבילם ושילמתי מראש כי הוא לא מוכן לעשות כלום בלי תשלום
מי שיש לו עוד כיוון איך להוציא ממנו את הכסף חזרה ושיקח את הריהוט שהביא לי
שיכתוב לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: