תודה על החיזוק... אני ממש מרגישה שזה זה וסביבי מנסים לשכנע אותי שלא....
הכי מבינה אותך..בדיוק מה שהיה עם הבן שלי ואני לא הנקתי כך שלא היה אפשר להוריד מאכלים כדי שיעזור3-צרחניםם שסובלים מלא ולא רואים כי עולה להם בעיקר בפנים-ויורד, עולה ויורד בוושט, ממש כמו צרבת של מבוגרים...
ומה שגורם להם לצרוח, זה החומציות הזו
אם את באמת מרגישה ובטוחה שזה ריפלוקס אז..תודה על החיזוק... אני ממש מרגישה שזה זה וסביבי מנסים לשכנע אותי שלא....
וואוזה אחת התגובות הכי מעצבנות שישיש מצב שאת מאכילה אותה יותר מידי?
תנסי להתעקש על שעתיים וחצי שלוש, לפחות, בין הנקה להנקה.
יש מצב שהיא בוכה כי כואבת לה הבטן ואת מפרשת את זה כרעב ומעמיסה עליה עוד...
לבן שלי היה את 1 ו3 ביחדרופא ילדים מומחה אמר לנו אתמול שיש 3 קבוצות של סובלים מרפלוקס, מהם:
1-פולטים הרבה\מקיאים את האוכל
2-לא עולים במשקל טוב
3-צרחניםם שסובלים מלא ולא רואים כי עולה להם בעיקר בפנים-ויורד, עולה ויורד בוושט, ממש כמו צרבת של מבוגרים...
ומה שגורם להם לצרוח, זה החומציות הזו
לגבי הסדר של הארוחות, זה אף פעם לא ברור לי מאה אחוז אם היא אכלה מספיק הפעם, אולי היא תהיה רעבה מהר יותר או להיפך,
לתת לה לישון או להעיר אותה לאכול....
בקיצור הרבה מדי שיקולים...
סתם מעניין, את הזמן שבין הארוחות [בהנקה],
אתן סופרות מסיום הארוחה\מתחילתה??
בול כמו אצליהכי מבינה אותך..בדיוק מה שהיה עם הבן שלי ואני לא הנקתי כך שלא היה אפשר להוריד מאכלים כדי שיעזור
לוידעת אם יש לי מה לעודד אותך...רק שבשבילנו ובשביל התינוקי זה היה הישרדות יומיומית 8 חודשים בערך..
מה שמעודד-תודה לה' זה עובר בסוף...
מה לא ניסינו..אוסטאופט,סימיקול,ביוגאיה...
ריפלוקס זה לא איזה מחלה חשוכת מרפא חלילה...תודה על החיזוק... אני ממש מרגישה שזה זה וסביבי מנסים לשכנע אותי שלא....
ללכת לרופא ילדים לבקש תרופה לרפלוקס לנסיון לשבועעים לראות אם עוזר,מה הכוונה שהובחן שזה ריפלוקס?
איך מהבחנים את זה???
גם לי יש בייבי בן חודשיים שלא מפסיק לצרוח
מזדהה עם כל מילה!!!
והייתי אצל אוטוספט ולא עזר...
לגמריי...וואוזה אחת התגובות הכי מעצבנות שיש
אני כל פעם משתגעת מהמשפט הזה.יש מצב שאת מאכילה אותה יותר מידי?
תנסי להתעקש על שעתיים וחצי שלוש, לפחות, בין הנקה להנקה.
יש מצב שהיא בוכה כי כואבת לה הבטן ואת מפרשת את זה כרעב ומעמיסה עליה עוד...
קצת סתום באמת...אגב, הנשימה מהאף פתוחה ב-100% או קצת סתום לה?
לפי התיאור שתיארת שהיא בוכה המון באמצע האוכל ולאחריו.
פעמים רבות כשהנשימה מהאף לא מספיק משוחררת הם לא מצליחים לאכול כמו שצריך - צריכים להפסיק כדי לנשום מהפה, והם רעבים, ואז זה גם מתסכל אותם באוכל וגם גורם להם לבלוע הרבה אוויר תו"כ האוכל וממילא גורר גם גזים אחרי האוכל וצורך מרובה בגרפסים.
הרבה תינוקות אוהבים פשוט להתפנק על האמאאני כל פעם משתגעת מהמשפט הזה.
תינוק לא נולד עם בולמיה.
ה' ברחמיו ברא את התינוק עם מנגנון מופלא.
וכן, התינוק הקטן הזה יודע בדיוק מתי הוא רעב ומתי הוא שבע.
אין כזה דבר תינוק שאוכל יותר ממה שהוא צריך.
בפרט בפרט בהנקה.
הפרעת אכילה רגשית - שבה אדם דוחס יותר ממה שהוא צריך ומגדיל את קיבתו, היא דבר שמתפתח עם הזמן, לצערנו...
וגם כשאנחנו אוכלים יותר ממה שאנחנו אמורים לאכול הכאבים (במידה ויש בכלל) עוברים די מהר.
אז תסמכו קצת על הקטן החכם הזה, שבסה"כ צריך לאכול המון כדי לגדול...
כמובן שלא אומרת להאכיל על כל בכי, אבל כל אמא מבינה מצוין מתי התינוק שלה רעב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: