בהחלט שיש.אין דבר כזה לינוק יותר מידי.
חשוב מאוד להניק לא יותר מכל שעתיים וחצי,
אחרת תינוק יכול להתפתל מכאבי בטן.
(וכל מי שאמרתי לה את זה וניסתה - זה מאוד עזר
להרגיע את התינוק)
הדבר הראשון זה לסדר את הארוחות!
בהחלט שיש.אין דבר כזה לינוק יותר מידי.
בהחלט יש תינוקות שאוכלים כל שעה וחצי או כל שעתיים.תינוק לא אמור לאכול כל הזמן.
תינוקות בהחלט יכולים לאכול מסודר
ואם את יודעת שהוא אכל מספיק לפני שעתיים
הוא לא אמור להצטרך שוב לאוכל!
תינוק אמור לאכול כל שלוש, שלוש וחצי שעות.
אלא אם כן את יודעת שהוא לא אכל טוב
והוא אמור להיות רעב.
אגב, זה הרגל מאוד טוב,
ילדים שאכלו מסודר בתור תינוקות
אוכלים גם בהמשך מסודר
ואין צורך להוסיף כמה זה חשוב. (גם למבוגרים...)
"...מה הדד הזה אפילו תינוק יונק הימנו כל היום כולו אינו מזיקו..." (ספרי על במדבר יא ח)בהחלט שיש.
חשוב מאוד להניק לא יותר מכל שעתיים וחצי,
אחרת תינוק יכול להתפתל מכאבי בטן.
(וכל מי שאמרתי לה את זה וניסתה - זה מאוד עזר
להרגיע את התינוק)
הדבר הראשון זה לסדר את הארוחות!
התינוקת הסכימה?תוך כדי הנקה כל 3-5 דקות להפסיק ולחכות לגרפס
התינוקת הסכימה?
רק אצלי הם לא מוכנים לחכות לגרפס בין צד לצד אפילו?
בלתקתינוקת בת 3 וחצי שבועות, יונקת, בוכה המון באמצע האוכל, אחרי האוכל, בקושי ישנה משו ביממה, עסוקה בלהתפתל. אנחנו עושים כל מה שעוזרר לגזים, בלי שיפור מטורף, היינו אצל רופא, נתן תרופה לריפלוקס לנסות לשבועיים, אך ההכנה שלה בבית המרקחת לוקחת כיומיים.
בינתיים, מה לעשות?
היא אומללה וגם אנחנו, בקושי שירותים וכוס מים...
[לוקחת מוצץ, לפעמים עוזר, לפעמים לא, מוציאה אויר באמצע האוכל, אחרי האוכל...
גרפווטר ניסינו, היא מוציאה מהפה לא מוכנה לבלוע! סימיקול, יש מחסור בכל הארץ לא הצלחנו למצוא ובכלל לא ברור שמה שהיא סובלת ממנו זה גזים]...
אגב,
מי שמכיר טרמפולינות עם רטט, האם זה מסוכן לשים ככה את התינוק ליותר מכמה דקות? מפחיד אותי הרטט הזה בגיל כזה פיצי אבל מזה היא די נרגעת או על הידיים של אמא לשעותתת...
נשמח לעצות!
לא קראתי את כל מה שיעצו פה עד כהתינוקת בת 3 וחצי שבועות, יונקת, בוכה המון באמצע האוכל, אחרי האוכל, בקושי ישנה משו ביממה, עסוקה בלהתפתל. אנחנו עושים כל מה שעוזרר לגזים, בלי שיפור מטורף, היינו אצל רופא, נתן תרופה לריפלוקס לנסות לשבועיים, אך ההכנה שלה בבית המרקחת לוקחת כיומיים.
בינתיים, מה לעשות?
גרפווטר ניסינו, היא מוציאה מהפה לא מוכנה לבלוע! סימיקול, יש מחסור בכל הארץ לא הצלחנו למצוא ובכלל לא ברור שמה שהיא סובלת ממנו זה גזים]...
אגב,
מי שמכיר טרמפולינות עם רטט, האם זה מסוכן לשים ככה את התינוק ליותר מכמה דקות? מפחיד אותי הרטט הזה בגיל כזה פיצי אבל מזה היא די נרגעת או על הידיים של אמא לשעותתת...
נשמח לעצות!
דברי איתי אנסה לעזור לך .. יש לה כנראה לשון קשורה לפי מה שאת מתארת באיזה שהיא רמהתינוקת בת 3 וחצי שבועות, יונקת, בוכה המון באמצע האוכל, אחרי האוכל, בקושי ישנה משו ביממה, עסוקה בלהתפתל. אנחנו עושים כל מה שעוזרר לגזים, בלי שיפור מטורף, היינו אצל רופא, נתן תרופה לריפלוקס לנסות לשבועיים, אך ההכנה שלה בבית המרקחת לוקחת כיומיים.
בינתיים, מה לעשות?
אגב,
נשמח לעצות!
שימי לב אל מהות הדיון.כן יש נורמה של בערך שלוש שעות בין ארוחה לארוחה, וכשילד רוצה לינוק צפוף יש כאן איתות שיש לו חסר עמוק יותר של אוכל,מגע, ביטחון או משהו אחר שההנקה נותנת לו וכדאי לבדוק.
מתפללת עליכם שתמצאו פתרון, הלוואי שתעדכני בטוב.ב''ה יש לנו תור לעוד יומיים לאוסטאופטית...
חחח...אהה ובגדים רחבים ולא הדוקים ולא דרך הראש בכלל...
[מה שמשאיר את רוב היפים שלה בצד.....]
אם ראו אותה 2 רופאי ילדים בקופה וגם רופאים בבית חולים, וכולם אמרו שאין לה לשון קשורה,דברי איתי אנסה לעזור לך .. יש לה כנראה לשון קשורה לפי מה שאת מתארת באיזה שהיא רמה
לא כל הרופאים יודעים לאבחן את זה צריך רופאים ממוחים בזה
לצערי יש לי נסיו רב בנושא
0545640752
תודה,חחח...
לכאורה באמת אין קשר בין ריפלוקס לעניין הרגישות יתר,
אבל נתקלתי בזה גם אני, אמנם לא אצל הילדים שלי, אבל אחיין שלי היה בדיוק ככה...
מרגע שהוא נולד כל דבר הציק לו, ואני זוכרת שהינו צוחקים שהנשמה שלו ממש התבאסה לרדת לעולם
בדיעבד גילו שיש לו ריפלוקס, בלי קשר או עם קשר,
כל דבר הציק לו- שקילחו אותו( דבר שמרגיע את רוב התינוקות ) שהחליפו לו, שהלבישו אותו, .. ובאמת בגדים מסוימים שאחותי פשוט זנחה בצד כי לא היה לו נוח!!! ( הדבר היחיד שהרגיע אותו היה נסיעות, ואז אחותי פשוט עשתה הקשה למנשא ומאז זה היה הבית הרשמי שלו- ולאם ולילד שלום )
לכל ילד יש את האופי שלו, ואני מאמינה שזה ניכר מגיל קטן, עובדה שעד היום הוא באמת ילד יותר רגיש...
מכל הבחינות...
לא נוח לו כל דבר, לא מסתדר עם כל בגד. וגם בפן הרגשי הוא באמת יותר רגיש מאחרים.
מי שמכיר אותו היום יכול לחשוב שהוא מפונק, אבל אנחנו שראינו את זה מגיל אפס מבינים שזה לא נכון , כי אם ככה הוא מפונק מהרגע הראשון שנולד...( כבר ביום הראשון ללידה באו עם העריסה לחדר אוכל וחיפשו את אחותי כאילו קרה אסון.. " התינוק שלך לא מפסיק לצרוח " ....)
אז כל ילד והתיקון שלו, ( והתיקון של ההורים שלו )
וכל אחד עם מה שצריך לעבור...
ורק להתפלל שיהיה לנו את הכוח והסבלנות והשמחה !!
באמת אמרה האוסטאופתית שיש לה רפלוקס קשה+מלאא גזים, שחררה לה קצת והתחלנו לתת לה אומפרזול,מתפללת עליכם שתמצאו פתרון, הלוואי שתעדכני בטוב.
זוכרת את עצמי בסרט הזה, עובדת עצות גם כאמא מנוסה.
וכמה שההתמודדות הזו משמחת היא גם מאתגרת ומתסכלת.
יש סיכוי כזה. אבל זה לא נשמע מתאים לתיאור שלך, לא של ההתפתלות ולא של העליה במשקל.אם ראו אותה 2 רופאי ילדים בקופה וגם רופאים בבית חולים, וכולם אמרו שאין לה לשון קשורה,
יש עדין סיכוי כזה?
כי היא אוכלת ועולה הרבה במשקל...
בעז"ה!! האומפרזול עוזר מאוד מאוד, אחרי כמה ימים קיבלנו ילדה חדשה!באמת אמרה האוסטאופתית שיש לה רפלוקס קשה+מלאא גזים, שחררה לה קצת והתחלנו לתת לה אומפרזול,
יש שיפור חלקי....
בעז''ה מקווים לטוב יותר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: