עזרה בת 3 שבועות, צורחתת הבו עצות! -דחוף-

(:keep smiling

משתמש פעיל
לא בריא הפסקות באמצע אוכל.
היא צריכה לאכול את המקסימום שצריך עם הפסקה אחת להוצאת אוויר, ואז סיום המנה והפסקה של לפחות שעתיים וחצי עד לפעם הבאה.
גם שלי (היום בת 3 חודשים) צרחה מלאאא, הכי צרחנית שהיתה לי.
ניסיתי לסדר את הארוחות שלה ורוב הפעמים שצרחה- בסוף זה רק היה אוויר תקוע שהיתה צריכה לשחרר ולא הצליחה...
ובאמת לאחר מכן היא נרגעה ונרדמה.
תנסי יום אחד, לנסות לא מזיק.... מקסימום מועיל!
אם אני לא מפסיקה לה כל 5 דק בערך לגרפס, אחר כך הוא נתקע לה ממש והיא לא מצליחה להוציא ונכנסת להסטריה של צרחותת משו הזוי....
פלוס זה שאני די בטוחה שיש לה רפלוקס, היא ממש סובלת......

זה כל כך גרוע להפסיק? היא בעצמה מפסיקה לשניה ואז אני מרימה אותה, ברור שלא בכוח

אילו

משתמש מקצוען
אם אני לא מפסיקה לה כל 5 דק בערך לגרפס, אחר כך הוא נתקע לה ממש והיא לא מצליחה להוציא ונכנסת להסטריה של צרחותת משו הזוי....
פלוס זה שאני די בטוחה שיש לה רפלוקס, היא ממש סובלת......

זה כל כך גרוע להפסיק? היא בעצמה מפסיקה לשניה ואז אני מרימה אותה, ברור שלא בכוח
קודם כל- הכי חשוב שאת תהיי רגועה ובטוחה בעצמך!
זה ישודר לה מיידית והיא תהיה יותר רגועה אי"ה.
תמיד עבדתי קודם כל להרגיע את עצמי והיא השתדלה אחריי.....
אני כן מציעה לך בזמן רגוע ושקט לנסות לנרמל לה את הסדר של הארוחות.
לגבי הרפלוקס- האם היא פולטת את כל מה שאוכלת? כי אם לא- זה כנראה לא רפלוקס....

משתמש פעיל
קודם כל- הכי חשוב שאת תהיי רגועה ובטוחה בעצמך!
זה ישודר לה מיידית והיא תהיה יותר רגועה אי"ה.
תמיד עבדתי קודם כל להרגיע את עצמי והיא השתדלה אחריי.....
אני כן מציעה לך בזמן רגוע ושקט לנסות לנרמל לה את הסדר של הארוחות.
לגבי הרפלוקס- האם היא פולטת את כל מה שאוכלת? כי אם לא- זה כנראה לא רפלוקס....
רופא ילדים מומחה אמר לנו אתמול שיש 3 קבוצות של סובלים מרפלוקס, מהם:
1-פולטים הרבה\מקיאים את האוכל
2-לא עולים במשקל טוב
3-צרחניםם שסובלים מלא ולא רואים כי עולה להם בעיקר בפנים-ויורד, עולה ויורד בוושט, ממש כמו צרבת של מבוגרים...
ומה שגורם להם לצרוח, זה החומציות הזו

לגבי הסדר של הארוחות, זה אף פעם לא ברור לי מאה אחוז אם היא אכלה מספיק הפעם, אולי היא תהיה רעבה מהר יותר או להיפך,
לתת לה לישון או להעיר אותה לאכול....
בקיצור הרבה מדי שיקולים...:)
סתם מעניין, את הזמן שבין הארוחות [בהנקה],
אתן סופרות מסיום הארוחה\מתחילתה??

אילו

משתמש מקצוען
לגבי הסדר של הארוחות, זה אף פעם לא ברור לי מאה אחוז אם היא אכלה מספיק הפעם, אולי היא תהיה רעבה מהר יותר או להיפך,
לתת לה לישון או להעיר אותה לאכול....
כשהיא ישנה- תני לה לישון ואל תעירי אותה. היא תקום לאכול אי"ה רעבה יותר ותאכל טוב יותר. זה נכון שזה ניסוי וטעייה... צריך הרבה תפילות שבאמת נדע לכוון לצורך שלהם.
סתם מעניין, את הזמן שבין הארוחות [בהנקה],
אתן סופרות מסיום הארוחה\מתחילתה??
מתחילת הארוחה.

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
איך היציאות שלה? כמה ביום? שלי צרח בגלל שהיה תקוע לו וגרם לכאבי בטן מה שעשיתי קיפלתי לו את הרגליים כלפי מעלה כדי לעזור לו לשחרר

תמי פליישמן

משתמש פעיל
צילום מקצועי
התחלתי לעשות לה את זה, אבל עם הזמן היא ממש מתגלצ'ת ללמטה בגלל הגובה.
יש מה לעשות?
ראיתי שהכי בטוח בינתיים זה לעשות את זה בעגלת אמבטיה ולהוריד את הכיסוי כדי שגם את היא תתגלש, היא לא תהיה מכוסה....
אפשר להקטין את העריסה ע"י מגבת מסביב לרגלים-מקווה שמובן
ויש כרית מיוחדת לריפלוקס
כרית לריפלוקס עוד כרית

פרפקט מושלם

משתמש רשום
איזה טכניקות? חוץ מעל הידיים שלי כל הזמן בתנוחות מאד מסוימות?
מכירה מקרוב כל ששת ילדי היו כך מי יותר ומי פחות האחרונה עלתה על כולם קודם כל להרגיע אותך שזה נגמר מתי שהוא (וב"ה היום הם חכמים ומתוקים) לנו עזר להוריד מכנסיים בחדר מחוממם פשוט קוסמות נרגעים
ליד ברז מים, שינה על הבטן (אל תגלו, רק כך הם ישנו....) מאחלת לך גידול קל ותינוקת רגועה

R112233

משתמש צעיר
מחזיקה לך אצבעות!!!!!
פשוט...
גם אני באותו מצב כבר כמה חודשים
וכבר חשבתי על קבוצת תמיכה כזו לאמהות לילדים עם ריפלוקס
אבל ריפלוקס אמיתי!!! כי יש כאלו שיש להם דמי, וכל העיצות הטובות שלהם והאוסטאופתים למינהם עזרו
אני מתכוונת לאלו שלא...
אם תרצי
אשמח לעזור לך מנסיוני הטרי, שלחי לי את מספר הטלפוןשלך למייל 2037583 שטרודל וכו'..

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
תינוקת בת 3 וחצי שבועות, יונקת, בוכה המון באמצע האוכל, אחרי האוכל, בקושי ישנה משו ביממה, עסוקה בלהתפתל. אנחנו עושים כל מה שעוזרר לגזים, בלי שיפור מטורף, היינו אצל רופא, נתן תרופה לריפלוקס לנסות לשבועיים, אך ההכנה שלה בבית המרקחת לוקחת כיומיים.
בינתיים, מה לעשות?
היא אומללה וגם אנחנו, בקושי שירותים וכוס מים...

[לוקחת מוצץ, לפעמים עוזר, לפעמים לא, מוציאה אויר באמצע האוכל, אחרי האוכל...
גרפווטר ניסינו, היא מוציאה מהפה לא מוכנה לבלוע! סימיקול, יש מחסור בכל הארץ לא הצלחנו למצוא ובכלל לא ברור שמה שהיא סובלת ממנו זה גזים]...
אגב,
מי שמכיר טרמפולינות עם רטט, האם זה מסוכן לשים ככה את התינוק ליותר מכמה דקות? מפחיד אותי הרטט הזה בגיל כזה פיצי אבל מזה היא די נרגעת או על הידיים של אמא לשעותתת...

נשמח לעצות!
קודם כל תינוקת שבוכה זה לא בתם
יש דוקטור רייץ מבני ברק אני קוראת לו המלאך של התינוקים
היה לי גם כן קרוב מישפחה שבכה וצרח ואל מלא ופלט מלא ולא יה לא יום ולא לילה
עד שאחת הפנתה אותנו לדוקטור הזה והוא אמר שפשוט לתינוק היה תפוס כנראה מהלידה שיחרר לו ת
את זה במיספר טיפולים ומאז התינוק חזר לעצמו...
פשוט ניסים הרופא הזה!!!
רק שהתורים אצלו כבר רק עוד חצי שנה- שנה
ממליצה לך ללכת אליו שווה כל מחיר!!!
הוא פשוט מציל נפשות!!

שרי רוז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
וואי וואי מה שאני עברתי עם הבן שלי... חודשיים של צרחות שלא נגמרות, תינוק שמתעורר כל חמש דקות ולא ישן טוב, דבר שהוסיף לתחושה הלא נוחה שלו... פליטות מטורפות... אין לתאר!
אחרי החודשיים האלה הרופאה איבחנה סוף סוף ריפלוקס ונתנה אומפרזול, והתחלתי גם לתת לו מטרנה AR שהיא יותר סמיכה אז נשארת בקיבה. זה עזר חלקית, עדיין היה תינוק הרבה פחות רגוע מתינוקים אחרים, והפליטות התמתנו רק קצת, אבל אי אפשר להגיד שלא עזר...
בגיל חצי שנה הוא הפסיק לפלוט לגמרי, והכל נהיה הרבה יותר טוב, אבל עד היום, הוא בן שנה, אם אני מנסה לתת לו מטרנה שלבים רגילה - הוא אח"כ עצבני יום - יומיים ולא רגוע.
תכל'ס צר לי, אבל אין באמת פיתרון רק לחכות שיגדלו... מבאסת אני, אה???:cool:
אנחנו הלכנו עם המוןןןןןן תקווה ולא עזר כלום...
גם לנו!
בזבוז יום שלם (וכסף...) עם ילד צורח באלף אוטובוסים, כשכולם מסתכלים מי זה התינוק שצורח ולמה אימא שלו לא מרגיעה אותו... לכו תסבירו שאי אפשר להרגיע תינוק כזה בדרכים...
נשמע לחלוטין ריפלוקס.
בעז"ה אחרי כמה ימים של תרופה תגלו ילדה חדשה.
אם היא יונקת - להוריד לחלוטין חלבי, עגבניות ומוצרי עגבניות, ואולי גם קפאין - אצלנו היה הבדל חד משמעי.
ריפלוקס לא קשור בהכרח לרגישות לחלב...
התחלתי לעשות לה את זה, אבל עם הזמן היא ממש מתגלצ'ת ללמטה בגלל הגובה.
יש מה לעשות?
ראיתי שהכי בטוח בינתיים זה לעשות את זה בעגלת אמבטיה ולהוריד את הכיסוי כדי שגם את היא תתגלש, היא לא תהיה מכוסה....
אני השתמשתי המון בעגלת דונה - הצלה ממש, כי ככה האוכל פחות עלה לו. פשוט התעלמתי מכל האזהרות שאומרות שאסור יותר מ40 דקות ברצף, ומהאחות הרוסיה החמודה של טיפת חלב שאמרה לי שלא בריא לתינוק לישון ב"סלסלה" (סלקל...), וזו היתה הדרך הכמעט יחידה להרגיע ולהרדים אותו.
הרגיע אותו גם כשהורדתי לו את הבגדים ונשאר רק עם גופיה(כמובן להקפיד על חימום החדר).

אסתר חנצ'ה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
התינוקת שלי הייתה צורחת המון והרופאה המליצה לי על ביו גאיה ותוך כמה ימים הייתה לי ילדה חדשה
והבאתי לה את זה כל יום עד גיל 4 חודשים אם הייתי מפסיקה היא הייתה חוזרת לצרוח ...
אבל זה עוזר לגזים לא לריפלוקס

ליאורה ז.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עסוקה בלהתפתל.
בוכה המון באמצע האוכל, אחרי האוכל, בקושי ישנה משו ביממה,
אני מבקשת סליחה מראש
יכול להיות שאני מגזימה
אבל,
אולי יש לה שבר איפשהו בגוף?
לא מזמן שמעתי על תינוק שאחרי הרבה זמן של סבל,
גילו לו שבר בכתף.
(לא שזה אומר שיש לה שבר בכתף)

מקווה שלא תכעסי עלי..

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
בלת"ק
היא מקבלת תוספת בקבוק?
אולי רעב?
אולי שערה נכרכה מסביב לאצבע? ברגל?

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אני מבקשת סליחה מראש
יכול להיות שאני מגזימה
אבל,
גילו לו שבר בכתף.
כאמא 'בוגרת' ריפלוקס,
זה נשמע תיאור מדוייק. לצערי.
וגם:
היא אומללה וגם אנחנו, בקושי שירותים וכוס מים...

מזה היא די נרגעת או על הידיים של אמא לשעותתת...

משתמש פעיל
מכירה מקרוב כל ששת ילדי היו כך מי יותר ומי פחות האחרונה עלתה על כולם קודם כל להרגיע אותך שזה נגמר מתי שהוא (וב"ה היום הם חכמים ומתוקים) לנו עזר להוריד מכנסיים בחדר מחוממם פשוט קוסמות נרגעים
ליד ברז מים, שינה על הבטן (אל תגלו, רק כך הם ישנו....) מאחלת לך גידול קל ותינוקת רגועה
תודה ואמן:)

משתמש פעיל
מה י
אני מבקשת סליחה מראש
יכול להיות שאני מגזימה
אבל,
גילו לו שבר בכתף.
(לא שזה אומר שיש לה שבר בכתף)

מקווה שלא תכעסי עלי.
ממש לא כועסת, שמחה בעיקר שמנסים לעזור ...! בכל מיני כיוונים...

חברהמנית

משתמש פעיל
היי ממש ממש כואב לשמוע ממליצה בחום לקרוא את האשכול שפתחתי לפני כשנה אולי תבוא תועלת כל שהיא..........

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה