אלעזר פרידמן
משתמש פעיל
ועוד משהו: חשוב לבדוק אם היה גישה לסמארטפון פרוץ. (לי היה תקופה סמארטפון פרוץ , ועד עכשיו יש לי ניסיון לקנות את זה.)
בתור בחור או נשוי?ועוד משהו: חשוב לבדוק אם היה גישה לסמארטפון פרוץ. (לי היה תקופה סמארטפון פרוץ , ועד עכשיו יש לי ניסיון לקנות את זה.)
בתור בחור.בתור בחור או נשוי?
אז עכשיו לטובת ביתך היקרה !!!לא יודעת מה המצב של החברה, כמה זמן היא ככה.. (התביישתי לשאול את האמא ההיא שתבין שאני לא יודעת כלום..)
מה רמת הקשר שלהם מאז שהיא ככה..
דווקא מתוך השיחה שהצעת נשמע שיש את לךאת הכח של אנשי חינוך....לא אשת מקצוע ולא אשת חינוך
נכון מאוד!@ניאגרה
את מעודדת אותי לדבר אחד- לשמור על קשר קרוב עם הבנות שלנו.
לפעמים זה ממש קשה. הן משדרות ריחוק, מבסוטיות עם החברות ורק איתן, .. ויש לי נסיון עם בת 14 שממש לא קל איתה אבל כל פעם שאני כן מצליחה לעשות איזה יציאה איתה או שיחה קלילה על כלום או אפייה יחד. כל פעם זה אתגר שאני כל כך שמחה שהצלחתי בו ושהיה לנו כמה דקות ברוח טובה. אני רואה מהסיפור הזה שוב כמה זה חשובבב. שנשמע על דברים שקורים - מהילדים שלנו ולא מבחוץ.
וכמובן כמובן שזה מצריך לחשוב טוב טוב איך מגיבים לסיפורים הפחות פוטוגניים שהן משתפות. כדי שימשיכו גם בעתיד (תקף כמובן גם לבנים)
הרבה הצלחה ונחתתתתת
כל מילה !אז עכשיו לטובת ביתך היקרה !!!
הסירי את הבושה וגשי אל האמא הזאת ותוציאי ממנה כל פרט שאת יכולה לקבל לתמונת מצב ברורה יותר כלפי סיפור זה !!!!
כעת זה לא הזמן לבושה את צריכה לפעול ולבדוק מה קורה בדיוק ,[והכל כמובן ללא ידיעת הילדה לע''ע]
ושוב ושוב לפני שיחה עם הילדה ולפני כל משהו ישיר עם הילדה פשוט שווה לך לפנות לייעוץ עם אישי /נשות חינוך שפשוט מתמחים בתחום ורק תרוויחי שתדעי לנהוג נכון ובריא לך ולילדתך....
נכון מאוד לא הרי ההגדרה של תרבות רעה אצל משפחות מאוד אדוקות חסידי סטמר שאם הבן הצביע לבחירות הטמאות זה סוף העולם למשפחות פתוחות שגם אם הבן קנה ח"ו אייפון זה לא כ"כ מחריד אותם תבררי טוב טוב מה בדיוק קורה עם אותה בחורה לפעמים זה לשון הרע בגלל שאיזה יאכנע ראתה אותה לדבר עם איזה בחור שבמקרה הוא בן דודה שעצר אותה ברחוב ולא היה נעים לה להתעלםבלת"ק
אבל לצערי מסיפור קרוב מאד,
לפני שאת מאמינה לאמא שספרה ומסיקה מסקנות ופועלת פעולות, תבדקי את המידע!!!!
אל תעשי כלום כלום כלום, בלי לוודא ולברר לעומק מול מה את מתמודדת
הרבה פעמים ההיא שמעה מההיא וההיא מההיא, וילדה שראתה סרט הופכת להיות יצאה לתרבות רעה
בהצלחה רבה במה שתעשי.
@SHILATI@ניאגרה
את מעודדת אותי לדבר אחד- לשמור על קשר קרוב עם הבנות שלנו.
לפעמים זה ממש קשה. הן משדרות ריחוק, מבסוטיות עם החברות ורק איתן, .. ויש לי נסיון עם בת 14 שממש לא קל איתה אבל כל פעם שאני כן מצליחה לעשות איזה יציאה איתה או שיחה קלילה על כלום או אפייה יחד. כל פעם זה אתגר שאני כל כך שמחה שהצלחתי בו ושהיה לנו כמה דקות ברוח טובה. אני רואה מהסיפור הזה שוב כמה זה חשובבב. שנשמע על דברים שקורים - מהילדים שלנו ולא מבחוץ.
וכמובן כמובן שזה מצריך לחשוב טוב טוב איך מגיבים לסיפורים הפחות פוטוגניים שהן משתפות. כדי שימשיכו גם בעתיד (תקף כמובן גם לבנים)
הרבה הצלחה ונחתתתתת
@SHILATI
@HennyS
@נ.ס.
@ניאגרה
@geekית מחשבים
אפרופו הנ"ל מה שכתבתי אתמול- אתמול בערב הבת שלי ראתה פרסום של |להודות ולהלל של עריית ירושלים בחנוכה
והציעה אולי נלך
אני כל כך שמחה שהיא רוצה שאני אבוא איתה. זה הזדמנות פז בשבילי.
דא עקא שאין כרטיסים לקניה.
אולי למישהו/י כאן יהיה 2-3 כרטיסים למכור לי?????
* * * * בואו נשתדל להשקיע בקשר לפני שיהיה אל חזור... * * * *
יכול להיות שבמקרה הזה זה היה נכוןשוחחתי עם בתי (כיתה י"א) על השאלה שנידונה כאן.
היא אומרת לי: "יואו... עכשיו זה יהיה הכי גרוע אם ההורים יתחילו לגשש אחרי הבת הזו שאולי היא 'נדבקה' מהחברה. מסכנה, גם ככה קשה לה.
אני במקומה הייתי הולכת לדבר על זה עם המורה".
ואז תארה לי כי לאחרונה חברתה מהכתה סיפרה לה על שתי בנות הגרות באזורה שבבוקר הן תלמידות סמינר מהתקנון, אחר הצהרים נראות הרבה יותר גרוע, משוחחות על דברים שהיא לא רוצה לשמוע נעלבות שהיא לא מצטרפת אליהן, והיא לא יודעת מה לעשות.
מה עשתה בתי? היה להן "יום חינוך" בסמינר. היא דברה על כך עם המורה והודיעה שהיא "מבחוץ", לא קשורה למעשה, ואין לה קשר לבנות, אבל שהמורה תהיה מודעת למצב ותראה איך לעזור לכל הנוגעות בדבר.
אחר כך יידעה את אותה בת ובקשה ממנה שלא תכעס עליה שהיא דברה עם המורה. ובהחלט הוקל לבת.
(יש להן מחנכת חכמה מאוד וקשובה מאוד ב"ה)
אין לי מושג איך צוות הסמינר, האם הוא חכם קשוב ורגיש ואולי יוכל לעזור, אבל זו נקודה שכדאי לחשוב עליה.
סורי,@SHILATI
@HennyS
@נ.ס.
@ניאגרה
@geekית מחשבים
אפרופו הנ"ל מה שכתבתי אתמול- אתמול בערב הבת שלי ראתה פרסום של |להודות ולהלל של עריית ירושלים בחנוכה
והציעה אולי נלך
אני כל כך שמחה שהיא רוצה שאני אבוא איתה. זה הזדמנות פז בשבילי.
דא עקא שאין כרטיסים לקניה.
אולי למישהו/י כאן יהיה 2-3 כרטיסים למכור לי?????
* * * * בואו נשתדל להשקיע בקשר לפני שיהיה אל חזור... * * * *
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: