עשיתי כך (את הבישול עשיתי בתבלינים אחרים אבל הרעיון של התנור וכו אותו דבר בדיוק) בשר מס 8אני יכול לתת את ההוראות הכנה
את התבלינים תחליטו אתם (אצלנו זה הולך עם השרייה ביין ומריחה של קצת שמן זית פלפל שחור גרוס ומלח גס על כל הנתח)
בשר מס' 3 חזה, יחסית זול וטעים!
אחרי שמרתיחים אותו וכו'
שמים אותו בנייר אפיה עוטפים היטב !
ואח"כ עוטפים בנייר כסף
שמים בתנור לאיזה שעה וחצי על 200 מ'/ 180 מ'
אח"כ עוד שעתיים (כמה שיהיה יותר יהיה יותר טוב) על 150/130 מ'
בנתיים מכינים ירקות שורש (אצלנו הולך עם פטריות בטטה כולורבי גזר תפו"א דלעת...) בתיבול שרוצים בסיר ואחמ"כ מוסיפים את הבשר,
זהירות! שפותחים את הנייר כסף והנייר אפיה יוצא המון נוזלים רותחים פשוט לשפוך אותם לסיר עם הירקות.
לסיר נותנים לדברים להיות ביחד על אש נמוכה עוד איזה שעה (או סיר שנכנס לתנור יותר טוב
נותנים להם להיות ביחד חצי שעה על 180 מ' ובסוף מגבירים את המ' ל200+ מ' לתת חריכה למעלה...)
בתאבון.
יצא רך וטעים !!! כולם שבחו מאוד
תודה רבה רבה