דרוש מתכון בשר רך טעים ומשובח!

Goldidea

משתמש מקצוען
מתכון לבשר מאמא

נתח בקר 5(אפשר גם אחר)

לבשל 6-8 שעות על אש נמוכה רק עם מים שיכסו אותו.

אח'כ לפרוס את הבשר- ולבשל עם הרוטב.
לרוטב:
פרסי 1 בצל גדול קצוץ
5 שיני שום קצוצות
ואדי ברבע עד שלושת רבעי כוס שמן
עד להזהבה קלה.


להוסיף 2 עגבניות מרוסקות
להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור
כפית מלח
חצי כוס מים מהמים שבושל הבשר.( אני הוספתי יותר)


חתכי גזר לפרוסות
4 עלי דפנה
חצי כפית אגוז מוסקט

יוצא מושלם- רך ועסיסי.
 

blue eagle

משתמש מקצוען
אשמח למתכון טוב והוראות הכנה מדויקות!
אני יכול לתת את ההוראות הכנה
את התבלינים תחליטו אתם (אצלנו זה הולך עם השרייה ביין ומריחה של קצת שמן זית פלפל שחור גרוס ומלח גס על כל הנתח)
בשר מס' 3 חזה, יחסית זול וטעים!
אחרי שמרתיחים אותו וכו'
שמים אותו בנייר אפיה עוטפים היטב !
ואח"כ עוטפים בנייר כסף
שמים בתנור לאיזה שעה וחצי על 200 מ'/ 180 מ'
אח"כ עוד שעתיים (כמה שיהיה יותר יהיה יותר טוב) על 150/130 מ'
בנתיים מכינים ירקות שורש (אצלנו הולך עם פטריות בטטה כולורבי גזר תפו"א דלעת...) בתיבול שרוצים בסיר ואחמ"כ מוסיפים את הבשר,
זהירות! שפותחים את הנייר כסף והנייר אפיה יוצא המון נוזלים רותחים פשוט לשפוך אותם לסיר עם הירקות.
לסיר נותנים לדברים להיות ביחד על אש נמוכה עוד איזה שעה (או סיר שנכנס לתנור יותר טוב
נותנים להם להיות ביחד חצי שעה על 180 מ' ובסוף מגבירים את המ' ל200+ מ' לתת חריכה למעלה...)
בתאבון.
 
נערך לאחרונה ב:

לגדול נכון

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בשר מס' 8 או 2, משאירים אותו כגוש, רק לשטוף במים ולא לבשל לפני,
מעסים אותו בסילאן/דבש, עושים בו חורים ע"י נעיצת סכין בכמה מקומות, ודוחפים פנימה חצאי שיני שום,
מפזרים מלח פלפל מעל, שמים בתוך כלי אפיה עמוק (יכול להיות גם סיר) עם בצל וחצי גדול חתוך לרצועות,
מוסיפים מים לחצי גובה הבשר, עוטפים כמה שאפשר את הכלי בנייר כסף לשמירת הנוזלים בפנים, אפילו כמה שכבות של נייר כסף, שוכחים לכ-6 שעות בתנור על חום 180.
התוצאה תענוג מובטח.
 

מ.מ.א.א

משתמש פעיל
לטגן בצל ופטריות
ואז לצלות קצת את הבשר לאחר מכן להוסיף מים
לבשל המון זמן -על אש נמוכה
בסוף להוסיף קצת מלח וקינמון
להמשיך בישול עם סיר פתוח כדי לאדות קצת

מתכון הכי פשוט וטעים שיא!!
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מתכון לאנטריקוט, פרוסות?
להביא לטמפרטורת החדרר
לצלות על מחבת פסים, פלנצ'ה, או גריל מתאים
עד למידת העשיה הרצויה
לתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס
 

חמדאי

משתמש צעיר
2 פחות מתאים למנה ממש.
מתאים לטשולנט, פעם ניסיתי לגולש- עם תפוחי אדמה בישול ממש ארוך ויצא ממש טוב
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה