תודה.
זה היה בגדר צפירת הרגעה?
כי מה שאני ביקשתי זה הוראות
התמונה שלך נראית ממש טוב אז מה שאני רוצה זה הסבר מה עשית שם:
בישלת / אפית? כמה זמן? באילו נוזלים וכמה?
מה זה 'מכינים את הרוטב'? איזה רוטב?
אני פשוט עם אפס ניסיון והיכרות...
תודה!
בשר מפורק מעולה בבית • מדריך ומתכון לכריך | The Kitchen Coach
עז תלם מלמד איך מכינים בשר מפורק כמו של המסעדות - חוטים עסיסיים ומלאים בטעם של בשר בבישול ארוך. וגם: מתכון מנצח לכריך בשר מפורק ועוד המון מנות בהן הוא משתלב. כולל סרטון של שלבי ההכנה
www.thekitchencoach.co.il