בשרי בשר מפורק

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה.
זה היה בגדר צפירת הרגעה?
כי מה שאני ביקשתי זה הוראות:)
התמונה שלך נראית ממש טוב אז מה שאני רוצה זה הסבר מה עשית שם:
בישלת / אפית? כמה זמן? באילו נוזלים וכמה?
מה זה 'מכינים את הרוטב'? איזה רוטב?
אני פשוט עם אפס ניסיון והיכרות...
תודה!
 

רותה-ניר

משתמש רשום
שלום,
אשמח לעזתרכם בנוגע לבשר מפורק:
1. מאיזה בשר הכי מומלץ להכין?
2. אשמח לרעיונות הגשה מענינים, אני רוצה להכין כמות גדולה לחגים ולהקפיא ולשלב במנות שונות.
תודה!
ממליצה לך על בשר מספר 8 שריר - הוא ממש יוצא טעים ומתפרק לחוטים. אני אוהבת את המתכון הזה שתמיד יוצא מוצלח והוא קל להכנה - צלי בשר בתנור.
 
הצעות הגשה:
על אורז או פירה
בפיתה עם סלט, חומוס, טחינה, חמוצים וצ'יפס
בטורטיה עם בצל מטוגן, עם או בלי טיגון של הטורטיה אחרי הגלגול
כמו פיצה: על בצק, אפוי בתנור עם פלפלים, בצל וכיוצ"ב
לחמניות ממולאות
מוקפץ עם ירקות
יש למשהו מתכון של פיצה אסאדו?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה