בשרי בשר מפורק

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום,
אשמח לעזתרכם בנוגע לבשר מפורק:
1. מאיזה בשר הכי מומלץ להכין?
2. אשמח לרעיונות הגשה מענינים, אני רוצה להכין כמות גדולה לחגים ולהקפיא ולשלב במנות שונות.
תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הצעות הגשה:
על אורז או פירה
בפיתה עם סלט, חומוס, טחינה, חמוצים וצ'יפס
בטורטיה עם בצל מטוגן, עם או בלי טיגון של הטורטיה אחרי הגלגול
כמו פיצה: על בצק, אפוי בתנור עם פלפלים, בצל וכיוצ"ב
לחמניות ממולאות
מוקפץ עם ירקות
 

blue cat

משתמש פעיל
אני הייתי באיזה מקום שהגישו עם קרוסון היה ממש טעים...
הצעות הגשה:
על אורז או פירה
בפיתה עם סלט, חומוס, טחינה, חמוצים וצ'יפס
בטורטיה עם בצל מטוגן, עם או בלי טיגון של הטורטיה אחרי הגלגול
כמו פיצה: על בצק, אפוי בתנור עם פלפלים, בצל וכיוצ"ב
לחמניות ממולאות
מוקפץ עם ירקות
אם איזה סוג בשר אפשר ..אשמח גם לדעת.
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בגלל שגיריתם אותי...
אפשר שאלה של מתחילים ממש?
איך מכינים בכלל בשר מפורק?
 

blue cat

משתמש פעיל
בגלל שגיריתם אותי...
אפשר שאלה של מתחילים ממש?
איך מכינים בכלל בשר מפורק?
עכשיו ראיתי מתכון שנראה טוב...
מעניין לנסות..
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מתכון שאין כמוהו
ותודה לאמא שלי :)

img_4349_800x600-jpg.1163566
 

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום,
אשמח לעזתרכם בנוגע לבשר מפורק:
1. מאיזה בשר הכי מומלץ להכין?
2. אשמח לרעיונות הגשה מענינים, אני רוצה להכין כמות גדולה לחגים ולהקפיא ולשלב במנות שונות.
תודה!
1.עד היום עשיתי עם אסאדו (הכי מוצלח) מספר 6 ומספר 8.
2.לדעתי אם זה להקפאה עדיף רק לבשל את הבשר ולהקפיא ובאותו יום להפשיר לפרק לשערות ולבשל עם הרוטב.
בהצלחה!
IMG_20221118_084721.jpg
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני ממליץ על בריסקט (חזה מס 3)
מכמה סיבות
גם טעים בטירוף, גם זול יחסית, וגם מתפרק ממש יפה.
הכנה:
עוטפים את הנתח בראב מתאים (תערובת קלאסית תכלול פפריקה, פלפל שחור, אבקת שום, מלח סוכר, זרעי כוסברה וזרעי חרדל, ועוד) מעורב בשמן זית.
צורבים משני הצדדים, או מניחים תנור חם מאוד לכמה דקות לכל צד.
עוטפים את הנתח היטב בנייר אפיה ומעליו נייר אלומיניום.
אופים בתנור למשך כמה שעות טובות על 150 מעלות בערך.
אחרי מנוחה קצרה אפשר לפרוס לפרוסות דקות, או לפרק בידים (עם כפפות כמובן.)
 

blue cat

משתמש פעיל
אני ממליץ על בריסקט (חזה מס 3)
מכמה סיבות
גם טעים בטירוף, גם זול יחסית, וגם מתפרק ממש יפה.
הכנה:
עוטפים את הנתח בראב מתאים (תערובת קלאסית תכלול פפריקה, פלפל שחור, אבקת שום, מלח סוכר, זרעי כוסברה וזרעי חרדל, ועוד) מעורב בשמן זית.
צורבים משני הצדדים, או מניחים תנור חם מאוד לכמה דקות לכל צד.
עוטפים את הנתח היטב בנייר אפיה ומעליו נייר אלומיניום.
אופים בתנור למשך כמה שעות טובות על 150 מעלות בערך.
אחרי מנוחה קצרה אפשר לפרוס לפרוסות דקות, או לפרק בידים (עם כפפות כמובן.)
נשמע טוב ננסה....
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה לכולם! מחפשת רעיונות יותר חגיגיים- כמו בקרואסון לדוג'- עוד רעיונות יש?
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אני עשיתי ב 2 ארועים הצעות הגשה שונות
1. טבעת פילו עם שוליים גבוהים נהיה רינג ממלאה בבשר המפורק ומעל ציפס בטטה גפרורים בייתי
2. פירה בטטה שיצקתי לצלחת בתוך רינג שיהיה עיגול משורטט, מעל תלולית בקר מפורק ומעל שערות קדאיף
 

ללדת אחרת

משתמש פעיל
לשבת חג הבעל"ט שלוש פעמים אפשר בפחזניות אבל לדעתי זה עמוס ברוטב אז קצת בעיה החימום :(
רק בחג רגיל [חג שני בר"ה] או בחוה"מ אפשר. אם המילוי חם אין צורך לחמם את הפחזניות. חיסרון אחד - שעה זמן תנור לתבנית פחזניות. אישית לא תמיד יש לי לפרגן ככ הרבה זמן תנור בערב חג.
כל המליות הבשריות אפשר ברגע האחרון להחביא בבצק עלים גם יפה וגם טעים וגם מהיר - עשרים דקות בתנור. פשוט לפתוח חבילה בצק עלים לשטוח את המילוי לקפל ל"עוגה" או לכסות בעלה נוסף, ביצה ושומשום ולחתוך לפי הרצוי לך.
או שיש לך מחבת בלינצ'ס חשמלית :)
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני ממליץ על בריסקט (חזה מס 3)
מכמה סיבות
גם טעים בטירוף, גם זול יחסית, וגם מתפרק ממש יפה.
הכנה:
עוטפים את הנתח בראב מתאים (תערובת קלאסית תכלול פפריקה, פלפל שחור, אבקת שום, מלח סוכר, זרעי כוסברה וזרעי חרדל, ועוד) מעורב בשמן זית.
צורבים משני הצדדים, או מניחים תנור חם מאוד לכמה דקות לכל צד.
עוטפים את הנתח היטב בנייר אפיה ומעליו נייר אלומיניום.
אופים בתנור למשך כמה שעות טובות על 150 מעלות בערך.
אחרי מנוחה קצרה אפשר לפרוס לפרוסות דקות, או לפרק בידים (עם כפפות כמובן.)
מקפיצה..
רוצה בעז"ה להכין מחר, אשמח להוראות מסודרות:
1. האם מס' 2 יתאים גם, או שעדיף דווקא מס' 3?
2. כתבת כמה שעות אפייה, אשמח לטווח מדויק יותק.
3. אם אפשרי לדייק יותר את הרוטב, אשמח גם כן, תודה.
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
.עד היום עשיתי עם אסאדו (הכי מוצלח) מספר 6 ומספר 8.
2.לדעתי אם זה להקפאה עדיף רק לבשל את הבשר ולהקפיא ובאותו יום להפשיר לפרק לשערות ולבשל עם הרוטב.
בהצלחה!
התמונה נראית ממש טוב...
אשמח גם כן לשמוע ממך איך הכנת את הבשר המפורק שבתמונה.
אין לי שום ניסיון בזה ולא מתחשק לי להרוס את הבשר ולפשל...
 

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
התמונה נראית ממש טוב...
אשמח גם כן לשמוע ממך איך הכנת את הבשר המפורק שבתמונה.
אין לי שום ניסיון בזה ולא מתחשק לי להרוס את הבשר ולפשל...
אין פה הרבה מה להרוס. לבשל את הבשר או לאפות בתנור שכל הבשר מכוסה טוב טוב בנוזלים שלא יתייבש. אחרי כמה שעות כשהוא רך רך מפרידים לשערות מכינים את הרוטב ומכניסים בפנים.
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אין פה הרבה מה להרוס. לבשל את הבשר או לאפות בתנור שכל הבשר מכוסה טוב טוב בנוזלים שלא יתייבש. אחרי כמה שעות כשהוא רך רך מפרידים לשערות מכינים את הרוטב ומכניסים בפנים.
תודה.
זה היה בגדר צפירת הרגעה?
כי מה שאני ביקשתי זה הוראות:)
התמונה שלך נראית ממש טוב אז מה שאני רוצה זה הסבר מה עשית שם:
בישלת / אפית? כמה זמן? באילו נוזלים וכמה?
מה זה 'מכינים את הרוטב'? איזה רוטב?
אני פשוט עם אפס ניסיון והיכרות...
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה