בשרי בשר מספר 3 מתאים לטשולנט ?

יחיאל ב.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
שלום לכולם,
אני בדיוק רואה שיש לי כזה אחד במקפיא,
ומעניין אותי אם מישהו פה יודע אם הוא הולך בטשולנט.
מה אומרים ?
 

יחיאל ב.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
אין לי תשובה לצערי,
אבל מצטרפת לשאלה לגבי בשר מס 2, אפשרי ?
2 בטח
יוצא מוצלח מאד
קצת יותר יבש מ-8 , אבל אם מכינים אותו נכון ,
אני מעדיף אותו על פני 8
 

אנושית

משתמש מקצוען
בדרך כלל אני משתמש ברצועות אסאדו והן יוצאות מאד לא יבשות אם יש מספיק שומן והכל מכוסה.
אבל יש לי כרגע במקפיא גוש של 700 גר' ועוד גוש של 1.3 קילו אולי מעט יותר.
איך מכינים נכון?
 

ביתה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני יודעת שמס' 3 אין לא שומן ובדרך כלל כל בשר שמתאים לטשולנט זה אם שומן ככה זה נותן טעם טוב
אבל את יכולה לנסות ואז לרשום לכולם כאן אם זה יצא לך טעים!
בהצלחה
 

חיהל'ה1111

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
חלק מס' 3 נקרא בריסקט
הוא חלק מאוד טוב כשמבשלים אותו נכון
לדעתי חבל לבזבז אותו על טשולנט
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים

מתכון מוצלח מאוד
(אני החלפתי את החרדל גרגרים בחרדל רגיל)
 

REBEKA997

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
זה לא הולך שכל מה ששמים בצ'ונט נהיה סבבה?...
 

הנשר הגדול

משתמש צעיר
אז ככה 2 יותר טוב משמונה בטשולנט אם מבשלים אותו קודם כמה שעות בנפרד ואח"כ בטשולנט לגבי שלוש בסיר לחץ עם כף סודה לשתייה ואז לשים בטשולנט גם ל2 זה לא יזיק
 

שלג בבני ברק

משתמש פעיל
אין לי נסיון לגבי טשולנט. אך מדובר בחזה - מספר 3, שהוא חלק שאין בו שומן באמצע לכן עם בישול מידי ארוך אני חושב שעלול לצאת יבש .
נתח 2 הוא מעולה.

והכי טוב: להשרות את הבשר לפני הבישול בכף עד 1 וחצי כפות סודה לשתיה במשך שעה שעתיים ולשטוף.
ויצאו לכם בשר רך... וואו.. משהו טוב. מעדן.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כבר תקופה ארוכה שאני משתמשת במספר 3 ומרוצה (היה מבצע אצל לוין...)
אני עושה כך: שמה בסיר את כל המרכיבים, מוסיפה מים (זה צריך להיות עם הרבה מים, יחסית, כי הנתח הזה זקוק לסביבה נוזלית), מרתיחה, מכניסה את הנתח לשליש השני של הסיר (כלומר, חלק מהמרכיבים נמצאים עליו) ומשאירה חתיכה שנמצאת מעל המים (מבחינה הלכתית). מעבירה לפלטה, מכסה בשמיכה לשעתיים - שלוש וזהו. הבשר יוצא מוצלח במיוחד.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
שכחתי לציין שאני שמה את הנתח קפוא
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה