טוב, אז לכל האנשים שמנסים להסביר בדרך הטבע,אני מכירה באופן אישי אישה שילדה כשהיתה בת 60, זה היה בשנה בה נפטר הרב עובדיה וספרו איך הוא ישב איתם והתפלל לזרע של קימא טרם פטירתו.
כאן בארץ, רחוב ליידי.
לצערנו התינוק לא נולד בריא ונפטר בגיל שנה+.
ראשית אני מברכת ומתפללת עלייך מעומק ליבי שבקרוב בקרוב תזכו לראות בישועות גדולות, ועוד תזכו לשיירה ארוכה ארוכה. אמכי"ר.טוב, אז לכל האנשים שמנסים להסביר בדרך הטבע,
שהיו גברים בגילאים האלה שנולד להם ילד, היו נשים בגילאים האלה שנולד להם ילד.
זה רק אומר שהם לא מבינים בפוריות כלום אבל כלום.
לצערי, אני מחכה לילדים בעצמי (כמעט בת 40). והסיפור של הרב ממש נתן תקוה.
זה נכון אולי שיש אנשים מבוגרים שנולד להם ילד א-ב-ל: לא ילד ראשון !!! ולא מאישה מבוגרת !!!
עם כל הכבוד שאשתו של הרב צעירה ממנו בשלושים שנה, היא עדיין מבוגרת בשביל להביא ילד.
ועוד בריא בלידה רגילה, [אפילו בגילי כבר לא נותנים לידות רגילות!].
גם הטיפולים, כשהתחלתי, אמרה לי אחות במחלקה שזה "כמו ביטוח בלי ביטוח"
זה ממש בגדר לצאת ידי חובת השתדלות.
אז זהו, זה ממש דבר שמיימי שהתקיים בזכות אמונתו של הרב קושלבסקי שליט"א שלא איבד תקוה אף פעם!
ובזכות ברכתו של הרב משה שטרנבוך שליט"א
וזה מוסר לכולנו- אין שום דבר טוב שאנחנו רוצים שלא יכול לקרות
בשורות טובות לכל עם ישראל!!!
אפשר קישור?
אפשר קישור?
אם כבר מאז המבוללפי חישוב פשוט- המקרה הזה של ר' צבי קושלבסקי- הוא הראשון בהסטוריה,
עוד לפני אברהם אבינו-
כי א"א היה לאב בגיל 86- בלידת ישמעאל-
כך שר' צבי- שהפך לאבא בגיל 88- הוא האדם שהפך לאבא בגיל המבוגר ביותר בעולם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: