יש פעימה נוספת.האם המענק שקבלנו היה חד פעמי או שחודש הבא נקבל גם?
לרואה חשבון שלך יש גישה לשנות פרטי חשבון בנקואני קיבלתי תשובה כזו:
הנדון: פנייתך לרשות המיסים . פניה מספר 1796648 בנושא: עדכון פרטי חשבון,,
התשובה מאת: אירית וידל מרכז חוליה מרכזית . משרד : פ''ש רמלההתשובה: יש לפנות למעמ על מנת שיטפלו בבקשה
מה זה אומר? איך אני פונה למע"מ? ולמה?
שלום
האם להצהרת הון במצב הזה חייבים להגיש פיזית את המסמכים לרשות המיסים?
רשות המיסים רמלה פתוח?
אני צריכה להגיש הצהרת הון עד סוף החודש איך עושים ?
תודה
כפי שידוע לי רשות המיסים פתוחה לא לכל דבר אבל הגשת דוחות אפשרי בצורה שונה ז"א אין כניסה למשרדים אבל פקידה יוצאת פעם ב- שעה להחתים בחוץ.יש אפשרות כבר להגיש דוחות של 2019?
זל לה כ"כ קשור אבל אם כבר אז שאלה קטנה,אני גם שכירה וגם עצמאית שאינו עונה להגדרה ויצאתי לחל"ת , ביטוח לאומי הוריד לי מדמי אבטלה שקל מול שקל ביחס למה שהצהרתי בתחילת שנה למרות שאני לא משלמת מוקדמות.
אם אני שולח מכתב לתיקון מוקדמות ל 0 שקלים הכנסה לחודש זה האם אקבל את מלא הסכום של האבטלה שמגיע לי כשכירה או שיחשבו בכל זאת שנתי ואני לא אקבל את כל הסכום?
תודה
לא נראה לי---זל לה כ"כ קשור אבל אם כבר אז שאלה קטנה,
עצמאי שאינו עונה להגדרה זכאי לדמי לידה????
?Whenיש פעימה נוספת.
כפי שידוע לי רשות המיסים פתוחה לא לכל דבר אבל הגשת דוחות אפשרי בצורה שונה ז"א אין כניסה למשרדים אבל פקידה יוצאת פעם ב- שעה להחתים בחוץ.
אפשר להגיש בכל משרד של רשות המיסים גם בעיר אחרתרשות המיסים בירושלים פתוחה?
האם אני יכולה להגיש דוח רשות המיסים בעיר אחרת למרות שכתובת העסק שלי בירושלים?
אשמח לתשובה ממי שיודע
ותודה ל @יהודה מילר על העזרה ועל המדריך המסודר
אני גם שכירה וגם עצמאית שאינו עונה להגדרה ויצאתי לחל"ת , ביטוח לאומי הוריד לי מדמי אבטלה שקל מול שקל ביחס למה שהצהרתי בתחילת שנה למרות שאני לא משלמת מוקדמות.
אם אני שולח מכתב לתיקון מוקדמות ל 0 שקלים הכנסה לחודש זה האם אקבל את מלא הסכום של האבטלה שמגיע לי כשכירה או שיחשבו בכל זאת שנתי ואני לא אקבל את כל הסכום?
תודה
אם יצא לחל"ת יקזזו לי מדמי האבטלה את ההכנסה כעצמאיסליחה אם ענו כבר:
עצמאי שהוא גם שכיר, זה פוגע באיזו שהיא צורה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: