בשעה טובה המענק לעצמאיים

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
אתמול שמעתי שיש מקומות שניתן כן להגיש מסמכים

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
,C
ואני קיבלתי תשובה כזו:
הנדון: פנייתך לרשות המיסים . פניה מספר 1796648
בנושא: עדכון פרטי חשבון,,
התשובה מאת: אירית וידל מרכז חוליה מרכזית . משרד : פ''ש רמלה
התשובה:
יש לפנות למעמ על מנת שיטפלו בבקשה

מה זה אומר? איך אני פונה למע"מ? ולמה?
לרואה חשבון שלך יש גישה לשנות פרטי חשבון בנק
פשוט תבקשי ממנו

גרנולה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
שלום
האם להצהרת הון במצב הזה חייבים להגיש פיזית את המסמכים לרשות המיסים?
רשות המיסים רמלה פתוח?
אני צריכה להגיש הצהרת הון עד סוף החודש איך עושים ?
תודה

גרנולה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני גם שכירה וגם עצמאית שאינו עונה להגדרה ויצאתי לחל"ת , ביטוח לאומי הוריד לי מדמי אבטלה שקל מול שקל ביחס למה שהצהרתי בתחילת שנה למרות שאני לא משלמת מוקדמות.
אם אני שולח מכתב לתיקון מוקדמות ל 0 שקלים הכנסה לחודש זה האם אקבל את מלא הסכום של האבטלה שמגיע לי כשכירה או שיחשבו בכל זאת שנתי ואני לא אקבל את כל הסכום?
תודה

אוהבת לדעת

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שלום
האם להצהרת הון במצב הזה חייבים להגיש פיזית את המסמכים לרשות המיסים?
רשות המיסים רמלה פתוח?
אני צריכה להגיש הצהרת הון עד סוף החודש איך עושים ?
תודה
יש אפשרות כבר להגיש דוחות של 2019?
כפי שידוע לי רשות המיסים פתוחה לא לכל דבר אבל הגשת דוחות אפשרי בצורה שונה ז"א אין כניסה למשרדים אבל פקידה יוצאת פעם ב- שעה להחתים בחוץ.

פקמן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני גם שכירה וגם עצמאית שאינו עונה להגדרה ויצאתי לחל"ת , ביטוח לאומי הוריד לי מדמי אבטלה שקל מול שקל ביחס למה שהצהרתי בתחילת שנה למרות שאני לא משלמת מוקדמות.
אם אני שולח מכתב לתיקון מוקדמות ל 0 שקלים הכנסה לחודש זה האם אקבל את מלא הסכום של האבטלה שמגיע לי כשכירה או שיחשבו בכל זאת שנתי ואני לא אקבל את כל הסכום?
תודה
זל לה כ"כ קשור אבל אם כבר אז שאלה קטנה,
עצמאי שאינו עונה להגדרה זכאי לדמי לידה????

פנינה :)

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כפי שידוע לי רשות המיסים פתוחה לא לכל דבר אבל הגשת דוחות אפשרי בצורה שונה ז"א אין כניסה למשרדים אבל פקידה יוצאת פעם ב- שעה להחתים בחוץ.

רשות המיסים בירושלים פתוחה?
האם אני יכולה להגיש דוח רשות המיסים בעיר אחרת למרות שכתובת העסק שלי בירושלים?
אשמח לתשובה ממי שיודע
ותודה ל @יהודה מילר על העזרה ועל המדריך המסודר

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
אפ
רשות המיסים בירושלים פתוחה?
האם אני יכולה להגיש דוח רשות המיסים בעיר אחרת למרות שכתובת העסק שלי בירושלים?
אשמח לתשובה ממי שיודע
ותודה ל @יהודה מילר על העזרה ועל המדריך המסודר
אפשר להגיש בכל משרד של רשות המיסים גם בעיר אחרת

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד

משרד ראש הממשלה

הודעות דוברות
הממשלה אישרה את תוכנית ראש הממשלה ושר האוצר לסיוע מורחב לעצמאים ועסקים קטנים בסך של 8 מיליארד שקל
  • הממשלה ה- 34, בנימין נתניהו
  • תאריך פרסום 24.04.2020
הודעה משותפת למשרד ראש הממשלה ומשרד האוצר בעקבות נגיף קורונה

הממשלה אישרה הבוקר את תוכנית ראש הממשלה ושר האוצר לסיוע מורחב לעצמאים ועסקים קטנים בסך של 8 מיליארד שקל
תכנית הסיוע כוללת מענק השתתפות בהוצאות קבועות, שיוכל להגיע עד לסך של 400,000 שקל לעסק, כתלות במידת הירידה בפעילותו, וכן את הפעימה השנייה במענק הסיוע המורחב לעצמאים, במסגרתו עצמאים יהיו זכאים למענק בגובה 70% מההכנסה החייבת שלהם, ועד 10,500 שקל. גובה חבילת הסיוע עומד על סך של 8 מיליארד שקל ומתווסף לכלל הצעדים שבוצעו עד כה.

בתום עבודת מטה מעמיקה שקיימו הנהלת משרד האוצר, רשות המסים והנהלת משרד ראש הממשלה בראשות רונן פרץ, ולאחר שיח עם אוכלוסיית העצמאיים ונציגי המגזר העסקי, נקבע מתווה תכנית הסיוע לאוכלוסיית העצמאיים ובעלי העסקים הקטנים שנפגעו בעקבות הירידה המשמעותית בפעילות המשק בתקופת משבר הקורונה. מדובר בצעד סיוע משמעותי לצד החזרתו של המשק לפעילות סדירה.
חבילת הסיוע מתווספת למהלכים שכבר בוצעו לטובת הסיוע למגזר העסקי ביניהם מענק סיוע ייעודי לעצמאים, פטור מארנונה עסקית ל-3 חודשים, הקמת קרנות להלוואות בערבות המדינה לעסקים קטנים ובינוניים, מימון הוצאת העובדים לחל"ת, החזרי מס ועוד.
המתווה כולל:
  • מענק השתתפות בהוצאות קבועות לעסקים קטנים – 5.2 מיליארד שקל
מענק ייעודי לעסקים קטנים (עד מחזור של 20 מלש"ח), שמחזור המכירות שלהם נפגע משמעותית בחודשים מרץ-אפריל, כתוצאה מההשפעה הכלכלית של התפשטות נגיף הקורונה, במטרה לסייע בכיסוי ההוצאות הקבועות. המענק יינתן גם לעמותות שמוגדרות כמוסד ציבורי זכאי. המענק יוכל להגיע עד לסך של 400 אלף שקל, כתלות במידת הירידה בפעילותו. המענק ישולם על-ידי רשות המסים החל מחודש מאי.
  • מענק סיוע ייעודי לעצמאים – 2.8 מיליארד שקל
בהמשך לפעימה הראשונה ששולמה בחודש אפריל, יועבר מענק סיוע ייעודי לעצמאים שהיקף פעילותם ירד בהיקף של 25% לפחות בחודשים מרץ-יוני. המענק, שיכנס ישירות לחשבון הבנק יהיה בשיעור של 70% מההכנסה החייבת החודשית הממוצעת, ועד לסכום של 10,500 ש"ח. בקבוצה זו נכללים גם שכירים בעלי שליטה. ניתן יהיה להגיש בקשות למענק דרך אתר רשות המסים החל מהשבוע הראשון של חודש מאי.

דף זה עודכן לאחרונה בתאריך 24.04.2020

דייד

משתמש מקצוען
תודה

את צריכה לשלוח לביטוח לאומי טופס על סגירת תיק בביטוח לאומי מחודש 3 ואז אחר כך בחישוב שנתי לא יקחו בחשבון את החודשים שהתיק היה סגור
וגם עכשיו תקבלי את מלוא הסכום של האבטלה כשכיר
את צריכה לזכור לפתוח את התיק אחרי שאת חוזרת מחל"ת

chani581827

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
סליחה אם ענו כבר:
עצמאי שהוא גם שכיר, זה פוגע באיזו שהיא צורה?

הגאון

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
אני בעל דרכון בריטי, ללא תעודת זהות או רשיון ישראלי וכו'' (כל הפרטים שצריכים לזיהוי במערכת)
תושב ישראלי לענייני מיסים
בעל עוסק מורשה,
אני לא מצליח להרשם לשירות המקוון של רשות המיסים, ואין מענה טלפוני או מייל וכו'

אשמח אם למישהו יש מידע רלוונטי לעזור לי לקבל את המענק

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה