נכתב ע"י N.O;1051609:יש מצב שאגד שילמו להם כדי שיטו את הראיון לטובתם.
או שלשדרנים האלא היה איזה עניין לצדיק את אגד/ללכלך את החרדים
כי לא היה שום משפט נורמלי שנתנו לו להגיד
נכתב ע"י obyektiv;1050630:לא ראיתי אף פקח באוטובוסים העמוסים מהכותל. פקחים אוהבים לטייל באוטובוסים ממוזגים בעלי מרחב הליכה.
משהו פה מהיסוד נשמע חסר היגיון
נכתב ע"י אפרתה;1051692:יתכן שצריך לעשות משהו מול גל אורן. לא שייך שהם ייזמו כזה קמפיין וכולנו נמשיך לסבול אותם ואת הפרסומות שלהם בתוכנו. עצומה לחברות שעובדות איתם וכדומה אולי תיתן תשובה מסוימת?
א. למה להניח שאגד בדקה את הנושא לעומק? האם היא מתנהלת כהוגן בכל החזיתות? לימדו אותנו לדון לזכות, אבל גם לזה יש כללים הלכתיים.נכתב ע"י חילו;1051708:א. מצד נשמע מופרך המספרים הללו, (27/51 !) אני לא בחיים לא נתקלתי אף במספרים נמוכים משמעותית מאלה בקווי 402.
אך מצד שני חייבים להניח שאגד בדקה את הנושא לעומק ולא הייתה מעלה קמפיין נפיץ ללא הצדקה כלכלית.
ב. א"א להכחיש שקיימת תופעה כזו גם אם במימדים שוליים יותר:
- אנשים שעולים ומחליטים לשלם בפעם הבאה ואז אולי שוכחים. וגם אם לא שוכחים, אבל את הנהג הם כבר דפקו וגם את עצמם הם סיכנו - התשלום הוא תעודת הביטוח שלהם במקרה של תאונה ח"ו.
- אנשים שחושבים שאם 'אגד' העלתה מעל המותר או אם הם נסעו בעמידה הם פטורים מתשלום, מה שאינו נכון בכלל.
- באשמת 'אגד' שלא מספקת מספיק קווים, לפעמים המעבר נחסם ואנשים מנועים מלשלם בזמן.
- כן! יש גם קומץ מסוים שכפי שאמר הדובר - חושבים שנסיעה באגד זה עוד שירות של המדינה הציונית וזה כמו התחמקות ממיסים.
נכתב ע"י GRN;1051851:א. למה להניח שאגד בדקה את הנושא לעומק? האם היא מתנהלת כהוגן בכל החזיתות? לימדו אותנו לדון לזכות, אבל גם לזה יש כללים הלכתיים.
ב. פרטת 3 אפשרויות של תופעת "גנבי נסיעות" בציבור החרדי. מעולם לא שמעתי על כאלו טענות, לא אני ולא גולשים אחרים כאן בפורום. כמו"כ מעולם לא ראיתי כאלו שנמנעו מתשלום (או שהפקח תפס אותם על אי תשלום) אם כך סביר להניח שזוהי תופעה שולית שבשולית ולא רווחת כפי שמסתבר מתגובתך.
האם בציבורים אחרים אין תופעה של "גנבי נסיעות". מתוך ידיעה אני עונה שכן! יש בציבור הכללי כאלו הנמנעים מתשלום (במו עיניי ראיתי). א"כ - איה הפרסום לציבור הכללי?
על סמך מה הנתונים?דיין זה יותר מבאוכלוסיה הכללית גם אם לא באשמתנו אלא כי הקווים שלהם פחות עמוסים, המבוגרים עולים עם פחות ילדים ועגלות כך שאין סיבה לא לשלם או להעביר את החופשי מיד כשעולים וגם אין מניעה לשלם אח"כ.
נכתב ע"י חילו;1052260:א. אני ממש לא בעד לימוד זכות אבל אני גם לא בעד לחיות בתחושת 'דופקים אותנו סתם, רק כי אנחנו מושלמים'.
ההיגיון אומר ש'אגד' היא חברה כלכלית נטו ואין לה שום סיבה לזרוק כסף לפח אם התופעה קטנה ושולית, וגם לא סביר לייחס לה אינטרס ללבות שנאה או להביע גזענות אם זה לא יפתור לה את הבעיה.
....
נכתב ע"י album;1052281:מתנצלת....
אם לא משלמים זה כמובן באשמת אגד ולא מתוך רצון לגנוב!!!
ומי שלא מצליח להגיע לנהג (בעקבות האוטובוסים הקטנים והמעטים שאגד שולח) משלם בהזדמנות אחרת או בהמשך כשניתן להגיע לנהג.
בנוגע לחופשי, לא כולם בכלל יודעים את ההלכה הזו... (אם זו הבעיה של אגד ניתן היה להכין פרסום שונה המתאים לתופעה זו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: