קראתי את שני המאמרים הראשונים והם מדהימים בפשטותםאני דווקא מאד ממליצה ללמוד ולהבין את כל הנושא.
מקום טוב להבנה התחלתית זה במאמרים שלי בנושא.
שוק ההון: סיכונים לעומת סיכויים | מאמר ראשון
מה זה שוק ההון? למה המשקיעים הישראלים הם המשקיעים הסולידיים בעולם? ומה עם החרדים? האם להשקיע במניות זה מסוכן? מהו תיק ההשקעות המומלץ?... מאמר ראשון בסדרה.www.prog.co.ilשוק ההון - סיכונים לעומת סיכויים | #2
מה זה ריבית דריבית? מהם 2 צורות ההשקעה האפשריות בשוק ההון? וגם תכנית השקעה במניות לחתונת הילדים, מה הסיכון הכי גדול בהשקעה במניות? למה לא להשקיע 100% מהכסף במניות? ומה הפיזור שאני חושבת כנכון? על כך ועוד במאמר שלפניכם.www.prog.co.ilסקירת המוצרים לחיסכון פנסיוני
מהן שלושת האפשרויות לחיסכון לגיל פנסיה? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?www.prog.co.ilחיסכון לכל ילד כל מה שצריך וכדאי לדעת
במאמר הזה אני רוצה לסקור עוד מוצר השקעה בשוק ההון שיש כמעט בכל משפחה, ואיך משתמשים בו בחכמה ובצורה שתניב לנו בעז"ה את הרווחים הכי גדולים, האם כדאי להוסיף לחיסכון עוד כסף? מתי אפשר להשתמש בכסף? האם לכל הילדים מומלץ אותו אפיק השקעה? על כך ועוד...www.prog.co.il
הרעיון שאני בעצם יושב על הגדר ומשקיע ב"השקעה טיפשה" שהיא בעצם החכמה
קרצה לי ובפרט שהיא מנומקת בסברא הידועה זה מכבר ש
"אדם אחד טועה שני אנשים טועים אבל מילייארד וחצי סינים לא טועים"
והמאמר השלישי נראה לי פחות קשור לאחד שהוא לא עובד וגם לא עצמאי(אברך כולל לדוגמה עם הון עצמי)
האם יש מאמרים נוספים
והיכן אוכל להרחיב את ידיעותי בעניין יותר