חישוקים
מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אשמח לשמוע מי הם הרבנים שלא התירו מעולם להתפלל ביחידות. אם הם לא סודיים נשמח להכירם.
אגב, אני לא שייך לפלג, אבל הרב שלי בענייני האישיים, הוא חבר מועצת גדולי התורה של עץ ולא שמעתי ממנו מעולם משהו אפילו בכיוון של מה שכתבתם, אלא ההיפך.
בל"נ הודעה אחרונה שלי בנושא-כל חברי מועצות גדולי התורה ליטאי חסידי וספרדי אמרו פה אחד אסור ואסור ואסור, אז נכון יכול להיות שיש רב במושב רביב עולמים שחושב אחרת, אבל כחרדים אין לנו מעבר למועצות גדולי התורה של כל פלגי היהדות החרדית, ואפי' הפלג הירושלמי שהתנהג בצורה מחרידה בתקופה האחרונה רבניהם אמרו מפורש שאסור וצריך להישמע לרופאים...נא ונא לא להיתמם,ולומר יש דיעה אחרת וכדו'
הנושא הזה מורכב ולחלוטין לא פשוט, ולא הודעות מזלזלות כאן יהפכו אותו לכזה. סגירת בתי כנסת והחלטה על תפילה ביחידות יישארו החלטות קשות ובעלות השלכות מאד מאד משמעותיות.
אנחנו ספציפית נשמענו להנחיות האדמו"ר שלנו (אם מאד חשוב למישהו אמסור פרטים באישי), ואני לא מכירה את ההנחיות שקיבלו ציבורים אחרים כמו הפלג.
בכל מקרה, אני בהחלט חושבת שאם יהודי מכל עדה או חוג נשמע להוראת רבותיו- הוא עושה את המעשה הנכון. גם אם יש גדולי ישראל שאמרו אחרת (מה לעשות שלציבור החרדי יש יותר מכמה רבנים ספורים) וודאי כשמדובר בנושאים שהם בציפור נפשנו.