דבר מבורך מאד!יש לי מחשבה להעלות אתר חינמי עם מאגר של שמות ופרטים של מטפלות פרא רפואיות בתחומי התפתחות הילד מהמגזר החרדי (קלינאיות תקשורת, מרפאות בעיסוק, פסיכולוגיות, עו"סיות, מטפלות באמנות, מנתחות התנהגות) עם הסמכה ממשלתית/אקדמית מוכרת ללא עלות.
אם יש פה נשות מקצוע כאלו שמקבלות בפרטי, ועדיף כאלו שיש להן הסדרים עם קופ"ח, והן מעוניינות בכך, הן יכולות לכתוב לי פה או בהודעה אישית או למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> . מעניין אם יש לזה פה ביקוש.
ברור שזה קורה.!!!!! מטפל מקצועי = לא שווה= מלאך.אצל מטפלת מקצועית. זה לא אמור להיות.
נחמי, לשם שינוי אני לא מסכימה אתך.לא קראתי את כל האשכול.
אך כשראיתי את המודעה ב'יתד', שמחתי לקרוא אותה.
אם נניח את החשש לאינטרסים בצד, מדובר בעצם באדם עם הכשרה לטיפול (MA זו הסמכה טובה לטיפול ריגשי) שעושה צעד קטן בכלים שברשותה כדי לפתור את הקושי המאד משמעותי שיש בטיפול מקצועי במגזר שלנו.
נכון, היה טוב יותר אם היה גוף ממוסד. (אבל אולי גם לו יהיה אינטרסים?)
נכון, צריך שהמענה יהיה מאוזן ומקצועי.
אבל- מענה כזה יכול לעזור במקרים פשוטים שלצערינו קורים הרבה. התנהגויות לא מקצועיות שלא תמיד הלקוח יודע אם הוא תקין. (לדוגמא טיפולים כדוגמת טיפולים שמתוארים בספרים מסוימים)
זה יכול להיות מענה במקרה של טיפול לא ממוקד שמתארך יתר על המידה.
כל מטפל גם הטוב ביותר לא תמיד מצליח. מטפל טוב הוא זה שיש לו הרבה אחוזי הצלחה. אך מה עם אלה שנופלים באחוזים הלא מוצלחים?.??
ברור שזה קורה.!!!!! מטפל מקצועי = לא שווה= מלאך.
כולם יכולים לטעות.
כל המיזמים המדהימים בציבור שלנו התחילו, מאנשים טובים ותמימים, שנתנו מענה לצורך בלי חשבונות.
קחו את מיזם הגמ"חים לתרופות. או השאלת ציוד. או /או/ או.....
תמיד יש מקום לשיפור והתייעלות. אך אין סיבה לפסול מיזם שהוא חיובי בעיקרו.
ממשיכים , כי הפסיכולוגית המקצועית עם תואר ד"ר !!! אומרת שזה חלק מהטיפול ,וברור שתהיה התנגדות , והנה בדיוק כאן הבעיה שלך ,שאת מנתקת קשרים , שאת בורחת מהתמודדויות , שאת חסומה וסגורה ,ולכן נטפל ....אני לא מבינה..
יש תקיעות?
את חסומה למטפלת?
למה ממשיכים?
לא חבל על הכסף?
אצל מטפלת מקצועית. זה לא אמור להיות.
נכון לגמרי!ממתי מטפלת אומרת למטופלת להמשיך?
זו רק החלטה של מטופלת
כאשר מטופלת מביעה רצון להפסיק טיפול כלשהו ומטפל מעודדת אותה להמשיך בכל מיני תואנות כגון שטיפול עזר לה ועוזר לה וכו- זה נוגד את האתיקה
ניתן לשוחח למה מטופלת בחרה להפסיק טיפול בנקודה זו או אחרת
ובד"כ לבחירה יש משמעות נרחבת יותר מאשר חוסר תזוזה וכו
כאשר מטופלת מביעה רצון להפסיק טיפול כלשהו ומטפל מעודדת אותה להמשיך בכל מיני תואנות כגון שטיפול עזר לה ועוזר לה וכו- זה נוגד את האתיקה
אני מכבדת גם דעות שונות משלי...נחמי, לשם שינוי אני לא מסכימה אתך
אך אני מרגישה שדוקא בציבור שלנו, שיש בו הרבה אלטרואיזם אמיתי, והרבה מאד מיזמים גדולים - שהיו נתקעים- ולא מתקדמים- או לא קורים בכלל- לו הם היו נתונים לשבט האקדמיה. צלחו דוקא במגזר שלנו. ומהוים לבסוף דוגמא ומודל לחיקוי.אני חושבת שמהלכים פרטיים פיראטיים משהו לוקים בדיוק באותו שורש הבעיה של שוק המטפלים הפרוץ.
גם מטפלת איכותית, לעיתים שוגה. לעיתים מוסחת ומוטרדת מדברים אחרים. לעיתים עמוסה מידי בטיפולים. כולנו בנ"א. גם האיכותיים ביותר.כשתיפגשי במטפלת איכותית (ואולי כבר נפגשת), תגלי שלא הכסף שלך עומד מול עיניה, אלא את!
ההסתייגויות צויינו לעיל, על ידי רבות וטובות. אני ציינתי שאני מעריכה את המיזם. תמיד אפשר לשפר ולהשתדרג ולהפוך את המיזם למקצועי יותר.ת נותנת גושפנקא או מחמאה את בעצם נותנת גיבוי ללא ההסתיגות.
את צודקת.מחלוקות בין רופאים זה דבר טוב ובריא.
אך כמה סוגי טיפולים יחדיו לעיתים זה הרסני.
בנפש ק"ו וק"ו במיוחד מי שעוסקת בטיפול בנפש. בחוסר זהירות היא עלולה לפגוע ולחבל בטיפול וליצור למטופלת מטפלת נוספת וקריעה ביניהם
כשתיפגשי במטפלת איכותית (ואולי כבר נפגשת), תגלי שלא הכסף שלך עומד מול עיניה, אלא את!
משפט מפתח.
מבחינתי. כשמטופל מסיים טיפול- זו חגיגה למטפל.
מטפל מבחינתו צריך לכוון מהדקה שהמטופל נכנס.. לכיוון יציאתו.
לכן מטפל עם יראת שמים שטובת המטופל לנגד עיניו. יקשיב טוב טוב למטופל.
מה הרצון שלו? היכן הוא נמצא? כמה אנרגיה יש לו לטיפול? (כמה כסף?)
ומדובר בדקויות.
צריך המון נקיות פנימית לשם כך.
צריך מידות.
אם יש מטפלים שטובתם האישית לנגד עיניהם- אז המיזם הזה שנכתב עליו הוא מבורך
אם מאחוריו עומדים אנשי אמת - אז הם יאבחנו את טובת המטופל. ויכוונו אותו לנתיב הנכון.
הנקודה היא שהמיזם הזה יושב בצומת דרכים שעשויה לפגוע בטיפול יותר מאשר לסייע לו.
זו לא ועדת אתיקה שאמורה להוות כתובת לתלונות אודות התנהגויות בעיתיות של מטפלים אלא כתובת לדסקס על הטיפול. מה שיכול ליצור מצב טבעי של פיצול. מטפל טוב ומטפל רע.
ברור לי שכוונתה של היוזמת טובה, אך נראה שיש לחשוב ולהתיעץ עוד על משמעות הדברים מבחינה טיפולית.
מטפלת שמדברת כך , שמסבירה ומנתחת את המטופלת , צריך לעזוב רק בגלל זה...ממשיכים , כי הפסיכולוגית המקצועית עם תואר ד"ר !!! אומרת שזה חלק מהטיפול ,וברור שתהיה התנגדות , והנה בדיוק כאן הבעיה שלך ,שאת מנתקת קשרים , שאת בורחת מהתמודדויות , שאת חסומה וסגורה ,ולכן נטפל ....
ומה את מבינה בכלל ?
מנין לך מהו טיפול ,כיצד הוא אמור לעבוד ...
יש איזה מקום שמסבירים על כך למטופלים או שזו רק הפסיכולוגית שתתן את המידע שנוח לה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: