במקרה שמשאיר מעבר מטר וחצי, מצידי גם שלא יהיה לו תו, רק צרי עין יתלוננו עליו.זה די ברור שלמי שיש תו נכה זה כי הוא השיג לעצמו כמובן בצורה חוקית את התו
מה הבעיה שרכב חונה על המדרכה ומשאיר מרווח ניכר לפחות ברווח של עגלת תאומים?
לי אישית זה לא מפריע
וגם אני ממש מבינה אותם כל להתחיל לחפש חניה ועוד בבני ברק זה פרוייקט
אינני יודע על מדובר כי אני רק לעיתים נדירות רואה שרכב חוסם את כל המדרכה. ולא משאיר מעבר של מטר-מטר וחצי.לעקוף אפשר. לסכן ממש לא. אין לנכה שום היתר לסכן אחרים, יש לך מושג מה זה שילדים צריכים לרדתמהמדרכה כדי לעקוף מכונית?
וגם לעקוף תורים לא כולם משתמשים באפשרות הזו.
איני יודע על מה אתה מדבר.אינני יודע על מדובר כי אני רק לעיתים נדירות רואה שרכב חוסם את כל המדרכה. ולא משאיר מעבר של מטר-מטר וחצי.
הרוב שחונים על מדרכות מדובר במדרכות ענקיות או בהשארת מעבר.
כנראה אתה גר במקום שלא מסתובבים פקחים או במקום של אנשים שלא מתחשבים... באזורנו ב"ה זה לא קיים. חד משמעי.איני יודע על מה אתה מדבר.
יום יום אני וילדי נתקלים ברכבים שלא משאירים מעבר אפי' לאדם בודד.
בזמנו הייתי הולך בבוקר עם עגלת תאומים...והייתי חייב לרדת לכביש עם ילדיי בגלל שרכב היה חונה על המדרכה בקביעות[יש מצוקת חניות נוראית]הוא אומנם השאיר מקום להולך רגל אבל לא לעגלת תאומים...ולא ידעתי מי זה....כנראה אתה גר במקום שלא מסתובבים פקחים או במקום של אנשים שלא מתחשבים... באזורנו ב"ה זה לא קיים. חד משמעי.
קראת את ההודעה הראשונה?זה די ברור שלמי שיש תו נכה זה כי הוא השיג לעצמו כמובן בצורה חוקית את התו
מה הבעיה שרכב חונה על המדרכה ומשאיר מרווח ניכר לפחות ברווח של עגלת תאומים?
לי אישית זה לא מפריע
וגם אני ממש מבינה אותם כל להתחיל לחפש חניה ועוד בבני ברק זה פרוייקט
לא יודעת איפה אתם גריםכנראה אתה גר במקום שלא מסתובבים פקחים או במקום של אנשים שלא מתחשבים... באזורנו ב"ה זה לא קיים. חד משמעי.
כדי שלא תכעס אציג לך את הצד שלו:בזמנו הייתי הולך בבוקר עם עגלת תאומים...והייתי חייב לרדת לכביש עם ילדיי בגלל שרכב היה חונה על המדרכה בקביעות[יש מצוקת חניות נוראית]הוא אומנם השאיר מקום להולך רגל אבל לא לעגלת תאומים...ולא ידעתי מי זה....
מרוב כעס רציתי להשאיר לו פתק...האם בגלל שיש לך נכה אתה רוצה שיהיו עוד נכים ח"ו.....
אגב זה תפיסה מאוד דומה לתפיסה של דוד המלך בתהלים פרק מה כל כבודה וכו'זה קצת מזכיר לי תפיסה של קהילות מסויימות ש*גברים צריכים לשמור על הקדושה אז בואו ונקבור את הנשים בבית שח"ו אף גבר לא יתקל בהן*
לעניות דעתי בצחיבור החרדי עגלות תאומים זה לא דבר כ"כ נדירכדי שלא תכעס אציג לך את הצד שלו:
מי אמר שנכה צריך להתחשב בעגלת תאומים שזה דבר יחסית נדיר? הרי לנכה אין אופציית חניה אחרת, והוא צריך את המקום הזה, ואילו אתה עם התאומים צריך סהכ לרדת ל5 מטר לשולי הכביש, ומן הסתם גם יכול לעבור למדרכה ממול, לא תעשה את בשביל אדם מסכן שלא יכול לסחוב בקושי את עצמו?
בקיצור אתה חושב שאם אתה צריך משהו העולם צריך לעבור לדום, לא משנה כמה אנשים צריכים עוד הרבה משהו'יים?אגב זה תפיסה מאוד דומה לתפיסה של דוד המלך בתהלים פרק מה כל כבודה וכו'
בכל אופן זו תפיסה *קצת* מעוותת של הפסוקאגב זה תפיסה מאוד דומה לתפיסה של דוד המלך בתהלים פרק מה כל כבודה וכו'
הכביש מיועד לרכבים והמדרכה להולכי רגל...מתוך התחשבות בנכים הותר להם בלית ברירה לחנות במדרכה...אבל בתנאי שישאירו מרווח לדעה הכי מקילה שזה 90ס"מ שזה פחות מעגלת תאומים....כדי שלא תכעס אציג לך את הצד שלו:
מי אמר שנכה צריך להתחשב בעגלת תאומים שזה דבר יחסית נדיר? הרי לנכה אין אופציית חניה אחרת, והוא צריך את המקום הזה, ואילו אתה עם התאומים צריך סהכ לרדת ל5 מטר לשולי הכביש, ומן הסתם גם יכול לעבור למדרכה ממול, לא תעשה את בשביל אדם מסכן שלא יכול לסחוב בקושי את עצמו?
הצדק איתך לגמרילא יודעת איפה אתם גרים
בב"ב נתקלתי כמה וכמה פעמים ברכב שחונה על המדרכה (שגם ככה בקושי 2 מ') במקום של מעבר חציה
ומדובר על חניה ארוכה (לא שחניה לכמה דק' זה בסדר, אבל כשזה חניה לכמה שעות זה חמור פי כמה)
ולכן תחנה בחניונים. יש מלא חניונים בתל אביב.במרכז ת"א יש אזורים שגם שבוע סיבובים לא תשיגים חניה, ולכן?
היום יום לבדיחות?ולכן תחנה בחניונים. יש מלא חניונים בתל אביב.
כן. יש מלא.היום יום לבדיחות?
חניונים?
במרכז תל אביב?
אנחנו יוצאים מהבית כל יום 3 אנשים לעבודה בתל אביב..כן. יש מלא.
חמודה, חניונים בתשלום. לא בחינם. אולי התכוונת לחניונים בחינם? זה בטוח אין.אנחנו יוצאים מהבית כל יום 3 אנשים לעבודה בתל אביב..
אבל בסדר יש מלא ודי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: