בקשה לסיעור מוחות בעניין חשוב מאוד

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בלת"ק חלקי
עסקים קטנים של כל דבר שלא נכלל בגדר מותרות - הולך מאוד, ונפתח הרבה יותר מבמרכז!
אתם תראו אצלינו עשרות מכירות ביתיות של כל מה שעולה ולא עולה בדעתכם- מוצרי תינוקות, רהיטים, סידקית, פיצה, חלוקים, מוצרי טבע, לחם וחלב 24/6, ועוד כיד הדמיון הטובה... אני לא יודעת כמה מרוויחים בזה.
אבל אני עובדת בתור סיעת בחינוך מיוחד 25דקות נסיעה מהבית בסכום שבשום מקום במרכז לא תקבלו- 35 שקל לשעה!
במעונות באזור השכר יכול להגיע גם ל40 שקל לשעה במרחק נסבל+ הסעה
הפתרון הוא בעיקר עידוד עסקים קטנים בפריפריה

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
@עו"ד נתן רוזנבלט
מה אתה אומר על זה:

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
לבין אחיסמך שזה 2000 משפחות בתוך עיר חצי ערבית שמשלמים בערך אותו סכום על הדירה כדי לגור במקום קרוב יותר למוקדי התעסוקה
מגוחך להחריד.
אחיסמך היא שכונה מנותקת לחלוטין מלוד, כשכביש 40 הבינעירוני מפריד ביניהן, ורק מבחינה מוניציפאלית היא משויכת ללוד.
באותה מידה אפשר לומר שהחרדים בירושלים הם עשרות אלפי משפחות שגרות בתוך עיר חצי ערבית.
ובדרך אגב, רוב המשפחות שגרות כיום באחיסמך שילמו סכומים מגוחכים על הדירות שלהן.

ייד

משתמש מקצוען
מה שכן הציף לי הדיון הזה
זה בית שמש שמצב התעסוקה בה לא טוב אבל היא עיר החרדית הבאה עם מלא מוסדות חינוך כוללים מרכזי קניות ושאר דברים המותאמים לציבור החרדי
לבין אחיסמך שזה 2000 משפחות בתוך עיר חצי ערבית שמשלמים בערך אותו סכום על הדירה כדי לגור במקום קרוב יותר למוקדי התעסוקה
זו הסתכלות מאוד חלקית,
רוב הקונים באחיסמך הם יוצאי בני ברק מודיעין עלית וכדו׳
והם רוצים קירבה להורים,
ובית שמש קרובה לירושלים (היום היא כבר עומדת בפני עצמה, אבל הם הבסיס)
כך שעניין הקירבה לתל אביב זה לא הנקודה העיקרית
(מלבד מה שכבר העירו שאחיסמך היא עיירה חרדית נפרדת ששיכת מונציפאלית ללוד)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה