אחוז גבוהה מזה מס' 9מצוי בחנויות מוצר: בקר לחמין ( של הכשר קהילות ).
איזה מספר זה?
וחלקית 10
ויש לשים לב - חלקם של המגשים מעובדים ואז את משלמת על 90% בקר ולא 100%
אחוז גבוהה מזה מס' 9מצוי בחנויות מוצר: בקר לחמין ( של הכשר קהילות ).
איזה מספר זה?
דהיינו?בזמן שבטיפול ובישול נכון בבית תוכלו לקבל את אותה התוצאה על 100% בשר נקי.
איזה מספר זה נקרא?אני שמה עגל רך מעובד - יוצא מעולה!!! רך ונימוח!!!
אין לו מספר.איזה מספר זה נקרא?
ובאיזה שלב את מוסיפה?
בכל בשר שתבחרו, מומלץ לא לתת לו בישול ארוך מידי, מה שגורם לבשר להתייבש
עדיף להכניס את הנתח לסיר לרתיחה כ10 דק' ומיד להעביר לפלטה.
במשך הזמן תלמדו האם טוב לנתח שהסיר יעמוד במרכז הפלטה מכוסה במגבת - מה שייתן לו רתיחה כל זמן השהות על הפלטה, או עדיף לא לכסות כלל ושהסיר יהיה בצידי המשטח.
אני מבשל את כל המרכיבים ביחד ויוצא מצוין!אני מבשלת את הבקר לפני עם בצל ותבלינים כמו צלי רגיל ולפני שבת אני מוסיפה לסיר של הטשולנט, הטושלנט יוצא אז מושלם!!!!!!!!!!! הכל מקבל טעם בקר משובח והבשר יוצא רך!!!!!!!
מבחינה מדעית אין משמעות לטיגון מוקדם של הבשר בכל הנוגע לעסיסיות או רכות.וכדי לעזור לבשר לשמור על רכותו. יש לטגנו מכל הכיוונים לפני שמוספים מים ותבלינים.
וכל זאת כדי שהבשר ישמור על הנוזלים שלו מבפנים ויעשה רך...
וזה נורא מניסיון.
מאד מעניין מה שכתבתמבחינה מדעית אין משמעות לטיגון מוקדם של הבשר בכל הנוגע לעסיסיות או רכות.
הדבר היחיד שהטיגון הזה עושה זה להוסיף טעם לבשר.
שמחה לשמוע, עד עכשיו באמת טרחתי לטגן מראש את הקוביות אבל בפועל ממש לא ראיתי שזה עזר לשמור על הרכות והעסיסיות....לדעתי חלק שהוא באמת מתאים כמו לחיים, יישאר רך ועסיסי גם בלי תהליך הטיגון.מבחינה מדעית אין משמעות לטיגון מוקדם של הבשר בכל הנוגע לעסיסיות או רכות.
הדבר היחיד שהטיגון הזה עושה זה להוסיף טעם לבשר.
הכי מומלץ זה מס' 5, יקר קצת אבל שווה, לא לבשל לפני להניח חתיכה גדולה ולא קוביות יוצא מושלם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: