איך אני מצטרפת לחוכמת נשים ??מענין....
איך אני מצטרפת לחוכמת נשים ??מענין....
התכתובת הזאת מצחיקה,
זוכרת פעם היה נעוץ למעלה איך מצטרפים/מצרפים ולאחרונה אין את זהכניראה התפספס איזה שלב שם.
יש למעלה משמאל כפתור הצטרפות לקהילת חכמת נשים, עייני שם גם בלינק להוראות.@מרשמלו
איך אני מצטרפת לפורום חוכמת נשים?
הנעצים התחלפו בלינקייה.זוכרת פעם היה נעוץ למעלה איך מצטרפים/מצרפים ולאחרונה אין את זה
הסתדר!
אין התראה לפני חסימה מאיש את רעהו.ובלי התראה?
משתמש שנחסם מאא"ר, אם לדעתו אין סיבה מצדיקה, או שכבר למד את ה'לקח'...כמעט חודש זו השעיה זמנית?
משתמש לא פרימים יכול לשלוח הודעה פרטית אליך?משתמש שנחסם מאא"ר, אם לדעתו אין סיבה מצדיקה, או שכבר למד את ה'לקח'...
יכול לפנות אלי בהודעה פרטית, או אפילו בדיווח על תוכן שלילי (פעם אחת מספיק), אני אשתדל לבדוק את הנושא, ואולי אפעל לשחררו...
לכן הוא נתן גם אופציה של דווח על תוכן שלילי שפתוח לכולם.משתמש לא פרימים יכול לשלוח הודעה פרטית אליך?
משתמשים יכולים לחסום אחרים רק כלפי עצמם.שלא כל משתמש יוכל לחסום משתמש אחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: