ניתן להקפיץ, כל עוד מדובר בצורה סבירה (לאחר יותר מארבע שעות, ולא יותר מפעמיים).אפשרות להקפיץ מודעה שלך את הנושא שלך שוב לפחות פעם או פעמיים אם לא הצלחת לקבל מענה בפעם הראשונה
ניתן להקפיץ, כל עוד מדובר בצורה סבירה (לאחר יותר מארבע שעות, ולא יותר מפעמיים).אפשרות להקפיץ מודעה שלך את הנושא שלך שוב לפחות פעם או פעמיים אם לא הצלחת לקבל מענה בפעם הראשונה
יש את האפשרות של פידבק על המשתמשים (על הפרימיומים).סוג של כפתור חובה פעם בחודש להחמיא / לפרגן למישהו שנעזרנו על ידו במהלך החודש. ידרבן אנשים לתרום ויתן הרגשה טובה לתורמים.
ישנם כמה דרכים לקפיצה מהירה למעלה. במקלדת (הום), במספרי העמודים,לעשות כפתור צף לגלילה לראש הדף. זה מתיש מאד לגלול כשרוצים להגיע לראש הדף. (יש כפתור כזה אבל הוא נמצא בתחתית האתר, הוא לא צף כל הזמן, ואם לא הגעתי לתחתית העמוד אני לא יכולה להשתמש בו.)
את האפשרות ל'חיפוש' שיעבוד גם כן עם מילים הקצרות מארבע אותיות.
את החיפוש באתר
אפשרות חיפוש בתוך פוסט.
מנוע חיפוש יותר משודרג!
בהחלט החיפוש המובנה כרגע באתר מוגבל, ומומלץ להיעזר בגוגל.החיפוש - הוא לא מספיק כיפי, ולא מניב את התוצאות המקסימליות. (לשם הדוגמא: אם אני מחפשת משהו מסוים ודווקא באתר - נח לי יותר לגשת לחיפוש גוגל שיחפש לו ישירות בתוך האתר הזה את מה שאני מבקשת).
לאחרונה התווספה אופציה בסגנון הזה בפורומים המקצועיים, לאשכולות שנפתחו כ"שאלה", שכל משתמש יוכל לדרג את התגובות באשכול, וניתן להציג את התגובות לפי כמות הדירוגים.אשמח שתהיה אפשרות לבחור הודעה לפי כמות הלייקים נניח אני נכנסת לאשכול של מספר עמודים ולא בא לי לקרא את כולם אז שאוכל לראות את ההודעות לפי סדר עולה או יורד של לייקים.
ניתן לסנן כל פורום שהאשכולות יופיעו לפי כמות ההודעות, או הלייקים להודעה הראשונה.וגם לא באשכול ספציפי אלא אם נניח לא הייתי שבוע בפרוג, שאכנס ואמצע את ההודעות והאשכולות עם הכי הרבה לייקים.
עקבו אחרי ההודעות בעניין ->תודה!! היכן ניתן להשיג את המגזין? יגיע עד רכסים הרחוקה? (והנידחת?)
בימים הקרובים ההו"ל יצא בהודעה מסודרת עם פרטי ההפצה.
אמנם לא שליחת הודעה פרטית. אבל חוץ מכפתור "צור קשר" בתחתית העמוד, יש אפשרות לתייג מנהלים ולבקש עזרה בפרטי. או לכתוב בקשות ספציפיות ומוצדקות באופציית הדיווח.שכל משתמש יוכל לשלוח הודעות פרטיות למנהלים, גם לא מנוייים
בדיוק בגלל ההזדמנות הזו, נפתח פורום ייחודי, בהתאם לרגישות בנושא.אני חושבת שענין השידוכים זה פשוט פספוס!!! היו יכולים לנצל את הבמה להמון שידוכים!
בוודאי שקיים!שיהיה אפשרות חיפוש בתוך אשכול מסוים (או שיש ואני לא מודעת?)
ניתן להיכנס לפורום הפסקת אוכל (או כל פורום שמעניין אתכם), וללחץ בראש הפורום "מעקב אחר הפורום".הייתי שמחה לקבל התראות לפורום הפסקת אוכל ללא קשר לפורום איש את רעהו ותודה על הכל
פטריוטים רבים שאלו האם ניתן עדיין להצטרף ולקחת חלק בפרויקט.הייתי רוצה לקחת חלק. אני יועץ חינוכי. הניק הוא XXXXX.
עיין כאןבעבר היה אפשר לראות אחרי מי אני עוקב בפרופיל שלי, מה קרה שא''א?
@הכלבויניק
אי אפשרבלת"ק
יש אפשרות לפתוח שני משתמשים על אותו כתובת מייל?
מודעה.
ולמה כתוב שם מספר צפיות ותגובות אם זה מודעה?מודעה.
טעינת התמונה קשורה לאיכות הרשת אצלכם, רענן את העמוד.
כדי לגרות אותך ללחוץ על הקישור...ולמה כתוב שם מספר צפיות ותגובות אם זה מודעה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: