גם לי
אבל לא הבנתי מה הקשר?כדי לגרות אותך ללחוץ על הקישור...
יש גילוי נאות במקדם "מודעה".
זה נראה לי באג ולא חידוש מפנקוואו. צבע חדש ועדין יותר. שאפו!
אבל זה רק בשורה ההיא, לא?וואו. צבע חדש ועדין יותר. שאפו!
דוקא נעים ככה יותר בעין. פחות מסיט את המבט. לא כך?זה נראה לי באג ולא חידוש מפנק
סודרפרסמתי מאמר תחת הקטגוריה של צילום ועיבוד תמונה, ומשום מה הוא עלה בקטגוריה "מגזין",
פשוט זה מאמר על צילום בעיקרו וכרגע הוא לא מופיע בדף קהילת הצלמים.
תודה לעוזרים
זה המאמר
"התמונה" של מרן הגר"ח זצ"ל
לפני כשנה פורסמה בשער עיתון הניו יורק טיימס, תמונה של מרן הגר"ח קנייבסקי זצ"ל, תמונה שצילם דן בלילטי, צלם וכתב בעיתון הניו יורק טיימס, ואחד הצלמים המוערכים בעולם. אותי באופן אישי התמונה הזאת מאוד סיקרנה, בגלל היחודיות של הצילום הזה, במיוחד...www.prog.co.il
לא משהו בכלל...
אז איך פוטרים את בעית מסך הכחול של פרוג??
ברוך השם שהחיינו וקיימנו והגייענו לזמן הזהמידע שימושי - מעצבים את אתר פרוג...
שמתם לב לשינוי הצבעים בכותרת הפורום? רצינו לבדוק איך אתם עם שינויים בעיצוב האתר.. אנחנו רוצים לשפר את האתר ולהפוך אותו ליעיל ועדכני. בשביל זה אנחנו צריכים אתכם. זו ההזדמנות שלכם להשפיע על עיצוב ושימושיות האתר! איזה דברים תרצו שנשנה בעיצוב? מה תרצו שננגיש לכם בדף הבית, בסרגל הצד ובאופן כללי...www.prog.co.il
אני מדבר על איש את רעהויש פורומים או אשכולות שהכללים בהם שונים.
נראה לי שבאשכול אוקראינה אין אפשרות עריכה, אולי באשכולות נוספים.אני מדבר על איש את רעהו
אין באמת אשכול. זה דמו.אבל לא הבנתי מה הקשר?
מישהו רוצה להיכנס לאשכול ואז פוגש מודעה?
ואיך אפשר להיכנס באמת לאשכול?
אין הבדל.נראה לי שבאשכול אוקראינה אין אפשרות עריכה, אולי באשכולות נוספים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: