אבקת מרק של קנור. לדעתי הרבה יותר טובה מאבקת מרק של אוסם
איזה אבקת מרק אפשר?
אהה... וגם רוטבים כמו צ'ילי וכו'.
איזה אבקת מרק אפשר?
שוב קנור. ושוב, לדעתי יותר טעימים משל אוסםאיזה אבקת מרק אפשר?
אני קניתי ממרח טונה של פילטונה ולא היה לי מה לעשות איתם כל הילדים שלי לא אהבו וזה אחרי שהואדתי מהאריזה את התויתממרח טונה של פילטונה-
זול משמעותית מסטארקיסט וכמעט זהה במרקם ובטעם.
מיונז של מעולה-
ניסיתי והופתעתי! לא פחות טוב מתלמה. בכלל, למעולה יש הרבה מוצרים מצוינים ואיכותיים במחירים הרבה יותר הגיוניים מהמותגים הגדולים.
מצטרפת להמלצה על הפסטות, ומוסיפה עוד המלצה לפירורי לחם הזולים והמעולים שלהם.
אני קונה פתיתים של חברת נפלאות הרבה יותר טעים ובריא מאוסם , יכול להיות שזה יותר יקר כי זה קמח מלא או כוסמיןטונה של פילטונה - הם מייצרים גם ליש ורמי לוי (אותו מוצר כמובן!) ושל מותג הרשת הרבה יותר זול.
כנ"ל קטניות של רמי לוי - מיוצר בסוגת.
פתיתים - יש תחליף באיכות טובה? (פסטה באמת לא ראיתי שום הבדל, אבל פתיתים הרבה חברות אין מה להשוות בכלל! יש משהו שאפשר להשוות?..)
מכילים מונוסודיום?לגבי רטבים,
סויה בסגנון סיני, טריאקי, צ'ילי מתוק,
מזמן נטשתי את אוסם לטובת חברת 'מעולה'
יותר מוצלחים לטעמי.
איזה תחליף יש לבמבה אוסם?
באותה רמה של טעם
של ווק ממש ממש טובים.מכילים מונוסודיום?
עדיין לא מצאתי רטבים טעימים ללא מונוסודיום וצבעי מאכל מלבד אוסם.
לא. גם לא באבקות מרק וגם לא ברטבים..לאוסם אין מונוסודיום?
לא קשור לנושא, אבל ממליצה קצת לחקור את נושא המונסודיום לפני שנמנעים ממנו...לא. גם לא באבקות מרק וגם לא ברטבים..
ולכן אני תוהה אם יש להם תחליף לענין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: