נכתב ע"י שפריץ;2426157:מלכי, תספרי כאן באשכול איך הסברת לבת הקטנה שלך.
כל כך טבעי, פשוט ונכון.
נכתב ע"י EstiArt;2426152:אני חושבת שחובה לפנות למשטרה,
נכתב ע"י נ פלוס;2426230:מה אני יכולה לעשות עכשיו?
ללכת להתלונן שלפני ** שנים היה כזה סיפור?
אין לי שום ראיות לדבר!!
נכתב ע"י נ פלוס;2426230:מה אני יכולה לעשות עכשיו?
ללכת להתלונן שלפני ** שנים היה כזה סיפור?
אין לי שום ראיות לדבר!!
נכתב ע"י מלכי A1;2426247:חוק ההתיישנות תקף רק אחרי 10 שנים!
ואם הפגיעה הייתה מתחת לגיל 18- מוסיפים 10 שנים מגיל 18- ז"א, עד גיל 28 עדיין אפשר להגיש תלונה!
ואם הפוגע הוא בן משפחה מוסיפים 20 שנה!
אם כבר אין ראיות (סביר להניח)עדיין אפשר לפתוח תיק/צו הרחקה וכד'
נכתב ע"י poto12;2426275:הבן אדם ההוא מבית שמש שמעתי עליו כבר מחברה ברמיזה
יש לו בית דפוס או משו כזה והוא נחמד עד כדי בחילה ...
יש הרבה נשים סביבך שבטח נפגעו
אבל זה גם יכול להצביע על בעיות אחרים. לא?נכתב ע"י מלפפון;2425781:בד"כ ילד כזה יראה סימני עצבנות, חוסר רוגע, ההתנהגות שלו תשתנה, יהיו לו אמירות מוזרות, יחשוש יותר באמבטיה, יגיד מילים שלא מבינים מאיפה הוא הגיע אליהן. נדודי שינה, חוצפה.
מכיון שרוב הילדים משנים מדי פעם התנהגות ולפעמים יש להם תקופות עצבניות, לא צריך ישר לחשוש בלי סיבה.
אבל אם יש אותות ורמזים מהרשימה שכתבתי, מותר לעשות שיחת יעוץ לעמותות או אנשי מקצוע שהוזכרו למעלה.
אם יגידו שלא קרה כלום, מעולה.
אם ינסו לברר דברים- פשוט לתת להם להוביל אותך.
יש להם הרבה ניסיון.
נכתב ע"י חפציבה;2426265:למתלוננת יש זכות לשמור על אנונימיות!
נכתב ע"י מלכי A1;2426320:אם את מכירה את הפוגע ויודעת שמסתובב חופשי האחריות היא כבדה!
הפחד מפרסום המקרה הוא סרט רע שכל נפגע עובר ולכן רוב! המקרים בכלל לא מגיעים למשטרה ואלה שכן מגיעים הם מקרים ישנים.
נכתב ע"י חמדה;2426353:גם אם הפוגע יושב בכלא, זה עדיין לא פותר את המצוקה של הנפגע. זו אולי שמירה לאחרים, אבל לא פותר את המצוקה של הנפגע, לתשומת לב.
מאסר של פוגע הוא לא חלופה לטיפול!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: