בדיוק לא מזמן היה אצלי חבר של אחד הילדים, ילד בן 6, בכור בבית שאמו נסעה לחתונת אחיין באמריקה ל - 8 ימים,יקרה,
ילד צריך ללמוד בחיים,
לא רק להיות תלותי
זה לא סיבה לא לנסוע
ונופש זוגי זה דבר הכרחי.
ביננו,
תמיד כשההורים שלי נסעו זה היה ה-זמן שלנו לכייף, לא?
וברור שהתגעגענו
הילד רגיש מאוד וקשור לאמו בצורה קיצונית ממש!
איך שהאמא יצאה מהדלת, כשהיא הביאה אותו, נראה לי אפילו לא הספיקה לצאת מהמעלית, הילד התחיל לבכות שהוא 'נורא' מתגעגע לאמא, הדבר לא נרגע, הבוקר עוד איכשהו עבר כשחזר מהחיידר השתדלנו להעסיק אותו בגינה ואיך שחזר הביתה לקראת ארוחת ערב והשכבה התחיל מסכת בכיות שלא נגמרה, בכיות קורעות לב ונשמה,
במקרה רגיל, אני אפילו לא נותנת לילד שמתארח אצלי להתקשר להורים, אני אומרת להורים שישכחו וינפשו בצורה הכי טובה, אבל כאן זה לא היה שייך, הוא היה על הטלפון חצי שעה עם בכיות כל יום, ואם לאמא היה קשה ולא הרימה לו יום אחד, אני לא אתאר לכם איך זה היה נראה.
אני לא אתכחש לעובדה שזה היה קשה!! וקשה מאוד!! אפילו הילדים בבית לא יכלו לראות את הבכיות האלה ושאלו מתי ההורים שלו כבר חוזרים, אבל אני שמחה ומאושרת שיכולתי ילאפשר להורים האלה שמטופלים בבית עם 4 בנים כשהוא הבכור לצאת קצת להתאוורר, הרגעתי את האמא שלא תבהל מהבכיות והכל בסדר, אני מאמינה שלא היה לה קל, אבל לפחות גם קצת הצליחה להתאוורר לפני המרוץ של פורים - פסח.
אני גם חושבת שזה היה בריא לילד הזה להיות קצת מנותק מההורים ולהבין שבחיים לא הכל הולך בדיוק כמו שרוצים.